Kategoriarkiv: Publisitet

Opplevelser og hamam

9. mai 2014

Interiør / Publisitet

Helgen er like rundt hjørnet, og to hyggelige opplevelser allerede. Pakke i posten fra Lou and friends og reportasje fra hagen i NIB. Trykk HER for å lese hele netmagasinet. 
 
 
Hånddukene er fra svenske Lou & Friends og såkalte HAMAMhåndduker. Jeg bruker mine til pledd og for beskytte sofa.
Trykk HER om du vil sjekke sortimentet ut. De er laget i bomull og bambus, herlig myke. 

Jeg har endelig fått tak på et skjellsmykke, er det ikke vakkert? Swedish Grace i sandnes hadde dem. 
 
 
Takk for at du titter innom meg.
 
Ha en fin helg.
 
 
Lisette
 
 

Utladet og glad, fin kombo….

12. desember 2012

Interiør / NIB / Publisitet / Tine K

Som dere kanskje vet var F A N T A S T I S K E NIB jentene Solveig og Ann Helen hjemme hos oss i går. Som jeg har gledet meg og gruet meg til dette…men med sine vinnende vesen fikk de meg til og slappe helt av. Og at det hele var helt ufarlig og egentlig ikke verdt at stresset i forkant…Dagene før besøket ble hus vasket opp og ned, og viduspuss i minusgrader. Akkurat som om det synes på bildene…jeg er litt rar der! Bildene av huset vårt kommer i et interiør magasin til våren, og styling for dagen var VÅR. Jeg inviterte også Martha med bloggen Moments And Easyliving på lunsj. Så kjekt du også kom!


Som dere ser på bildet er litt “rester” fra i går, med en ny innpakning…ny bomulls stjerneduk fikk jeg i posten av svenske nettbutikken Inreda.com. Duken er fra Tine K Home. Og er litt spesiell da det ikke er laget så mange av dem. Vil du sikre deg den gå inn HER.
 
 
Tusen takk til BOHEMIA og VAKKERT for lån av litt små stæsj!

Lisette

Sanselig Jul…

20. februar 2012

Inspirasjon / Publisitet

Gjett om jeg ble glad i går når jeg åpnet mailen…Jeg mottok en mail fra flotte skribent/fotograf Franciska Munck-Johansen der hun lurte på om jeg ville være med i boken hennes “Sanselig Jul” med bildene mine. Og for meg er dette en drøm som kommer til virkelighet. 
 
Sanselig jul er en hyllest til julen med vakre bilder og herlige juleidéer fra de mest inspirerende interiørbloggerne. Gå på oppdagelse i snødekte vinterhager, vakre rom og eventyrlige julehjem og la deg inspirere til å skape akkurat den julen du ønsker deg.
 
Boken er på hele 200 sider med mer enn 450 fargebilder i flott kvalitet med stivbind og illustrert omslag. Den inneholder et utvalg av Franciska´s favoritt juleartikler, i tillegg til vakre bilder og juleidéer fra utvalgte interiørbloggere. 
 
 
Gå gjerne innom bloggen til Franciska HER, et fryd for øyet. Franciska er også skribent i vakre hjem, Interiørmagasinet, Maison og en rekke utenlandske blader. Og jeg er superglad om dagen, blogglandia er virkelig the place to be.
 
Hilsen fra Lisette