Kategoriarkiv: Produkttesting

ET INTIMT INNLEGG!

14. april 2016

Produkttesting

 

 

ORGANICUP-MAKES LIFE EASIER

Jeg har vært så heldig å prøve organicup, og går aldri tilbake til tamponger og bind! Vil du lese om hvorfor så fortsett lesningen.

Hva er organicup? Det er en menskopp som er laget i 100% medisinsk sillikon. Koppen finnes i to størrelser som passer de fleste kvinner. 91% av kvinner som prøver et mensbeger sier at de kommer til å fortsette og bruke det, og anbefaler det til andre. Det betyr at det bare er et tidsspørsmål før det blir den mest populære løsningen for menstruasjon. OrganiCup er det sunnere, enklere og mer økonomiske alternativet. Tamponger og bind absorberer, men OrganiCup samler ganske enkelt opp. Dette eliminerer irritasjon og tørrhet, mens det samtidig sørger for at den naturlige PH-balansen opprettholdes.

Kan jeg trene med den? Absolutt! Svøm, jogg, ri. Gjør yoga, hopp opp og ned eller stå på
hendene. I motsetning til en tampong, former det myke materialet seg etter kroppen, noe som sørger for at du ikke kjenner den.

Kommer den ikke til å falle ut? Absolutt ikke! Bare kontroll at den er riktig plassert.

Min personlige dom: For det første er den enkel å bruke, og jeg følte meg sikker på at den satt ordentlig på plass. Det eneste jeg gjorde før bruk var å koke den i 5 min. Kan brukes ved all aktivitet, og den er gjenbruk!

Vil du lèse mer om organicup? Trykk HER.

By Lisette

 

Phibrows Microblading- Øyenbryns brodering

5. september 2015

Egenpleie / Interiør / Produkttesting

 

Bildet til høyre er før behandlingen, og etter til venstre.

Da har jeg våget meg til å prøve semi-permanente øyenbryn. Jeg har alltid hatt lyst til å prøve dette, da jeg former brynene mine hver morgen. Det er tidkrevende hver morgen, og jeg synes resultatet ikke blir så pent som utført av en profesjonell hudterapaut. Jeg har vært Ada´s kunde i flere år, og du finner ikke mer behagelig og dyktig dame. Ada hun er perfeksjonist ut i fingerspissene, og vi prater lite under behandlingene da hun liker å konsentrere seg for å få best mulig resultat i alt sitt arbeid. Jeg vet at flere elsker øyeblikket der en kommer til Ada for å få pleie og ro- stillhet. Det å senke skuldrene uten å prate er avslappende. Jeg vil fortelle dere litt om prosedyren, phibrows microblading for dere som er nysgjerrige.

Phibrows er en måte å tegne semi-permanente øyebryn med hyperrealistiske resultater. Formen på øyebrynene blir kalkulert med tanke på ansiktets oppbygning og det gylne snitt, tallet Φ (1,618). Fargen blir nøye valgt ut med hensyn til den naturlige hårfargen og øyenbrynsfargen din.

Det er det perfekte alternativet til allerede eksisterende metodene for permanent sminke. Med Microblading kan vi lage øyebryn som ser helt naturlige ut da hvert hår blir tegnet for hånd med ett veldig tynt blad. Metoden tar også hensyn til de eksisterende hårenes lengde og tykkelse samt ansiktsform. Selv om microblading er en form for permanent makeup så skiller den seg veldig fra den ordinære metoden, den har også en helt unik teknikk. Sammenlignet med klassisk permanent makeup som blir gjort med maskin, så er det nå mulig å tegne enda tynnere hårstrå.

HVORFOR MICROBLADING ?
Hvert eneste øyenbrynshår blir tegnet på individuelt, hvilket gjør at de ser så naturlige ut som mulig.
Fordi du er lei av å tegne på øyebrynene dine hver dag.
Fordi du vil se naturlig og velstelt ut selv om du nettopp har stått opp, er på ferie eller skal trene.
Fordi det endelige resultatet er tilpasset din hårfargen, hudtone og retningen dine naturlige øyenbryn vokser.
Fordi ansiktet ditt kommer til å se mer ungdommelig og strålende ut, noe som vil gjøre deg mer selvsikker.

VARIGHETEN TIL MICROBLADING
Hvor lenge pigmentene sitter i huden er avhengig av hvilken hudtype man har og hvilken livsstil man fører(sol eksponering, kosmetiske inngrep, osv.)
Resultatet kan vare fra 1-3 år.
En måned etter første behandling må kunden komme innom for etterbehandling av øyenbrynene.
Det anbefales å ta en årlig etterbehandling for å holde mengden pigmenter ved like.

SELVE BEHANDLINGEN
Microbalding behandlingen er nesten smertefri, samt rødheten forsvinner etter et døgn. Prosessen tar om lag 1-2 timer. Til behandlingen anvendes ”Phi brows” pigmenter. For hver klient tas det i bruk et nytt blad. Vi har strenge hygiene standarder i henhold til lovpålagte krav.

Pris: 3200,- + etterfyll 700,- etter 1 mnd(ikke alltid nødvendig med etterfyll).

Ada Vilke, sertifisert av Branko Babic microblading akademiet.

Hvor kan jeg få utført denne behandlingen? Stavanger/Madla Amfi senter 4.etg. Ring Ada for bestilling: 96861949. Jeg har en kollega som vil prøve dette etter hun så resultatet på meg.

Ha en nydelig lørdag!

By Lisette

Dofta…

3. mars 2012

Lamper / Produkttesting

Har fått testet ut en produkt som heter Dofta, som er en katalytisk duftlampe. Disse vakre lampene brenner uten flamme, katalytisk forbrenning renser luften ved å forbrenne forurensende molekyler.
Gjennom denne prosessen, sammen med Dofta´s spesielt kontruerte brennolje fjerne lampene effektivt dårlig lukt, forurensing, virus og bakterier fra luften!
 
Dofta har et mangfold av lamper å velge mellom. De fleste av dem er håndlagde i munnblåst glass og leveres også i porselen, keramikk samt i 100% ekte krystall.
 
Dofta katalytiske duftlamper renser ikke bare dårlig luft for uønsket lukt fra husdyr, sigarettrøyk, kjemiske forurensinger, virus og bakterier-de sprer også en vidunderlig duft av høyeste kvalitet.
 
Jeg har nå prøvd produktet, og det lukter faktisk godt, og føles herlig. Dette er jeg ikke betalt for og si. Jeg var noe skeptisk, men det er et produkt som dufter godt. Vil du lese mer om produktene gå inn på Dufta HER.
 
Til venstre ser du katalytiske duftlampe, amuletten til høyre er fylt med voks av fineste parafyme konsentrat, og med et lite speil. Veldig grei og ha med i vesken.
 
 
God lørdag til dere!
 
Lisette