Kategoriarkiv: Pia Tjelta

LADY IN RED

16. mars 2018

Hverdagsglimt / ikke sponset / Pia Tjelta

 

LADY IN RED 

Jeg elsker i grunnen rødt. Rødt er en energisk og ildfull farge, som signaliserer aktivitet og dramatikk, kjærlighet og lidenskap. Den er blodets farge, og pulsfrekvensen vår øker i røde rom. Det hevdes derfor at den ikke bør brukes hvis du har høyt blodtrykk eller dårlig hjerte. Rødt stimulerer til fysisk aktivitet, og egner seg ikke på store flater i rom som skal brukes til hvile og rekreasjon. Rødt er en av de fargene som øyet lettest registrerer. Så hvorfor ikke kle oss i mer rødt. Denne er fra Pia Tjelta sin nye kolleksjon. Ikke sponset om du lurte på det. Har kjøpt den hos Selfie.

 

Det er kaldt ute, men sola skinner nå i Stavanger. Jeg vil benytte meg av å ønske alle mine trofaste lesere en fredfull helg. Helgen skal benyttes av planlegging til ny jobbeuke, men mest av alt å kose meg med barna.

 

 

 

PIA TJELTA IN THE HOUSE

2. mars 2018

Fashiontips / Pia Tjelta

 

 

MARS DEN OFFISIELLE VÅR MÅNEDEN ER HER

Vi er gått inn i mars måned, den aller første offisielle vår måneden. Endelig lysere ettermiddagere og varmere temperaturer, forhåpentligvis. Likevel er det lite som minner om våren enda. Selv har jeg få uker igjen i lærerpraksis. 

 

Jeg har siklet på denne blusen fra Pia Tjelta. Har fått dilla på volange krager, det er så søtt. Ser du kan få tak i den på Selfie om du bor i Stavanger. Nydelig til jeans og en ullcardigan på kalde mars dager. 

 

/ikke reklame/