Kategoriarkiv: Ønsker

Brudeteppe, wanted…

14. desember 2012

Interiør / Olivias hus / Ønsker / Teppe

Er det noe jeg ønsker meg om dagen så er det marokansk brudeteppe, det er så vakkert at det gjør vondt! Men koster fletta, så det blir ikke aktuellt. Har surfet litt på nettet etter disse, men ingen kan sammenlignes med teppet jeg lånte av Silje til styling her hjemme da NIB var her. Brudeteppet symboliserer en gammel berberskikk som ble gitt til bruden som et symbo på fruktbarhet og et godt ekteskap. Teppet kan brukes i en stol, på veggen, i sofa, dekor i skap og på gulvet. 
 
Her ser dere brudeteppet som dekor i vårt nye Lindebjerg skap. Et blogginnlegg om skapet jeg kjøpte hos Olivias Hus kommer.
 
Vil ønske dere en fin fin helg…
 
Lisette
 

Wishes…

27. november 2012

Jul / Ønsker

Nå synes jeg nok som mange andre at det er kjekkest og gi julegaver, men har ikke vanskeligheter med og lage min egen dreamwishes collage heller. Og den deler jeg gjerne med deg her på bloggen, men det blir med drømmer da jeg er så fornøyd med alt det andre jeg har fått til i hjemmet ellers i løpet av det siste året. Siden jeg begynte og blogge for et år siden, tror jeg det meste i huset har blitt byttet ut litt og litt. Men dette er ting jeg skal ha i mange år framover, og er så takknemlig over og eie. 
Collage/christmas wishes: EMU tøfler, ByNord hestepute, IPAD cover(må få en ipad først), Tine K sølvfat, Tine k lampefot i sort, L:A BRUKET såper, Beach house sengtøy, konsollbord fra Bloomingville og bøkene fra Chanel.
 
Her står en nattevakt til for døren, og jeg skal nyte tiden så lenge jeg har min snille mann hjemme. Og vi koser oss med barna sammen. 
 
Natta, nå ligger jeg trolig og drømmer søtt etter nattevakt…
 
Lisette
 
 

Denne ønskes…

8. oktober 2011

Ønsker

Kilder: Bloggen Hviit

 

….til min 30 års dag, dette er ei bok som omhandle å innrede i et estetisk og psykologisk perspektiv, både for øyet og sjelen. Dette er ei bok som passer meg ypperlig. Da interiør handler også om å skape et miljø en trives i og skal finner en indre ro i. Løp og kjøp!!!

Wishes…

27. september 2011

Ønsker

Missoni sengtøy, elsker mønsteret og fargene, dessverre altfor dyrt for min lommebok:)

 

Geneva anlegg, Love it!!!

 

Tine K lampe ( en til…..) 
Panton stol på kontoret, denne elsker jeg!!!

 
 

Krakk, elsker natur elementer i stua
Kitchen Aid, er ufattelig dyr i mine øyne…

 

Eames stol er på ønskelisten i stua med en deilig pute/skinnfelle

Jielde lampe til kontoret vårt, hos oss er det enda ikke møblert ferdig:=)

Ønsker har vi mange av, og jeg er ingen unntak..det hadde vært utrolig kjedelig om jeg hadde alt ovenfor på en gang. Og tar nok år før jeg har alle tingene, men det gjør ingenting:)