Kategoriarkiv: Olivias hus

Leather and wool

14. august 2015

Klær og mote / Olivias hus

 

Kombinasjonene ull og skinn digger jeg! Det røffe mot det sarte, en uslåelig kombinasjon. Motebildet denne høsten passer meg bra. Fargene grønn, burgunder, sennepsgul, oransje, sort, hvit og brun er fargeskalene vi skal kle oss i høst. Noe av fargene jeg faktisk liker. Min stil er klassisk med en twist, men som småbarnsmor velger jeg ofte det praktiske antrekket. Du ser meg sjelden i høyehæler.  Jeg liker det feminine, sofistikerte og elegante på damer. Da tenker jeg nødvendigvis ikke på dyre merker, fordi det handler om hvordan du setter sammen antrekket. Likt som med interiør egentlig.

Mange lesere undrer seg kanskje over om bloggen min har endret retning. Før var blogginnleggene mine rettet mot interiør, og jeg liker vendingen den har tatt. Personlig liker jeg å lese bloggere som har mangfold!  Det vil si Interiør, mattips, filosofi og mote. Jeg har nok endret meg de siste årene emosjonelt, jeg har det bedre med meg selv og har funnet en jobb jeg trives i. Fokuset endrer seg kanskje litt da, og det er gøy “å pynte seg selv” også, ikke bare hjemmet sitt. Følger du meg?

Tøyet er fra sørlandets fineste butikk, Olivias Hus. Butikken finner du i Mandal og Kristiansand. Butikken har klær, sko, smykker og interiør. De sender mer en gjerne mot postoppkrav! Slik jeg gjør.

/Genser i grønt: Filippa K/Olivias hus, Sort ullgenser fra Line of Oslo/Oliviashus, belte/HM, pumps fra Yvonne Koné/Olivias hus, skinnskjørt fra Second female/.

By Lisette

3 favoritter nå i høst!

13. august 2015

Inspirasjon / Klær og mote / Olivias hus

 

 

Samsøe Samsøe ullkjole, Olivias Hus.

 

Jeg deler med dere mine 3 favoritter i klesskapet.

Ull: Jeg elsker ullgensere, min mann sier alltid “en til ulljakke”….og han har rett. Denne genseren jeg har på meg har jeg siklet etter lenge. Merket er fra CLOSED, Olivias hus. Elsker at denne har høy hals, skal du gå for en ullgenser i år som du vil investere i, så må det bli CLOSED sin. Nydelig forseg gjort strikk.

Kjoler: Jeg liker å kle meg opp, men samtidig må det være behagelig. Klær som strammer er det verste jeg vet. Alikevell må klærene skape en fin siluett til kroppen. Ullkjolen jeg har på meg er en nyhet fra Samsøe Samsøe, og er i tynn ull. Liker detaljen på snittet på sidene. Den lille sorte, ja ikke feil.

Sko: Må være Yvonne Koné pumpsen jeg kjøpt i vår. Designet er klassisk, men utskjæringen på skoen er så fin til foten. Disse er også fantastiske å gå på, et absolutt pluss!

Olivias hus sender kjapt med postoppkrav, rask service! Du finner dem også på IG, under Oliviashus.

Sola skinner, og solstolen kaller! Signingout…

By Lisette

Min lille oase

27. juli 2015

Olivias hus / Stue / Tine K

 

Oppe i stuen vår i 2 etg finnes det flere velux vinduer og et hjørne vindu. Det slippes altså rikelig med lys inn, men er et “kaldt rom” som trenger myke effekter og tekstiler. Jeg har prøvd med flere fargeskalaer, og heller alltid mot duse farger her oppe. Da vi var i Kristiansand for noen dager siden, besøkte jeg Olivias hus. Der kjøpte jeg med meg et nytt pledd og pute fra Tine K home. Fargen heter lilac, men jeg synes den virker litt gammelrosa i nyansen. Perfekt sammen med Christina Lundsteen puten min.

Andre etasje er min lille oase med tine k og bambus som elementer. Da jeg hadde besøk av Tone Kroken i vår, var hun forelsket i denne stuen. “Her kan du nyte roen sa hun”. Og hun har et poeng, bare så synd at den ikke blir brukt-enda. Kanskje etter ny pute og pledd så frister det.

By Lisette

Kristiansand tur og shopping

25. juli 2015

Interiør / Klær og mote / Olivias hus

 

Da var vi hjemme etter en kjempe fin tur i Kristiansand. Der har vi besøkt familie og vært i dyreparken med ungene. Veldig stas! Jeg og samboer fikk også litt alenetid i sentrum, da måtte jeg besøke favorittbutikken, Olivias Hus. Ny høstgenser fra Second female og skjørt med blonder fra Line of Oslo ble med meg hjem. Jeg har lenge sett etter en høyhalset genser, og høstklærene har begynt og fylles i butikken. Knall mye fint! Olivias hus sender med postoppkrav.

Skoene er fra Yvonne Koné, kjøpt i samme butikk. Føles som tøfler på foten.

Litt interiør ble med meg hjem også, stay tuned!

By Lisette

Jane Kønig

9. juli 2015

Olivias hus / Smykker

 

Jeg er i utgangspunktet ikke et smykkemenneske, men Jane Kønig sine er bare nydelige. De er enkle i designet, og jeg måtte forevige bokstavene til barna og mannen. Nå bærer jeg dem på meg i alle anledninger.  Smykkene jeg valgte er i sterling gull, men du kan velge dem i sølv eller rose også. Olivias hus har stort utvalg, og de sender i postoppkrav. Hva synes du om de kule øredobbene? Jeg synes spesielt hornet er rått sammen med de små øredobbene fra Jane Kønig.

På vestlandet blåser det stikker og strå i dag.

By Lisette

Tidløse klassikere

22. juni 2015

Foto / Inspirasjon / Klær og mote / Olivias hus

 

 

Jeg elsker sko, får aldri nok av dem. Det er et par sko jeg har drømt om over lengre tid, men har ikke tatt meg råd til dem. I dag hentet jeg dem- Yvonne Koné sorte pumps! En tidløs klassiker som føles som tøfler på foten. Olivias hus har fin pris på dem også, de sender med postoppkrav. Jeg bestilte også to basics t-shirts fra Filippa K, en i hvit og en i sort. Sykt digg kvalitet på dem, passer perfekt til jeans som til blazer. Jeg liker lite tilbehør, gjerne et statement  i antrekket- som mitt 15 år gamle armbånd fra Oasis.

By Lisette

Hipp hipp hurra

12. mai 2015

Inspirasjon / Klær og mote / Olivias hus / Sko

Her er vakre Anette som jobber på Olivias hus.

 

I underkant av en uke er det 17.mai, dette året dropper jeg bunaden framfor bukse og bluse. Buksen er superdigg på, og du kan dresse dem opp med pumps eller “Stan Smitt” sneakersene. Blusen er bare nydelig på, i fargen mørkeblå. Lurer du på hvor antrekket er fra? Samsøe Samsøe. Antrekket er kjøpt hos Olivias Hus. Anette og de andre ansatte sender gladelig hjem med postoppkrav. Sjekk Facebook siden HER.

 

By Lisette

 

Bedringens vei?

27. april 2015

Helse / Hverdagsglimt / Inspirasjon / Klær og mote / Olivias hus

 

I dag er den første dagen på over 14 dager jeg føler meg litt bedre i ryggen. Hver morgen jeg har stått opp har jeg følt meg som en 70-åring de sist månedene. De siste ukene har vært preget av å ligge eller gå.

Det er fortsatt kjølig ute, og måtte ha en varm ull cardigan fra Moss Copenhagen. Sendt fra Olivias Hus som sender med postoppkrav over hele Norge.

By Lisette