Kategoriarkiv: Nyttår

Happy new year

1. januar 2015

Nyttår

Godt nyttår til dere kjære lesere!
For meg at 2014 vært et godt år med personlig vekst. Nøkkelord for fjoråret er balanse, familie, trivsel, ro, egentid og transformasjon. Måtte 2015 bringe nye bekjentskaper, ny livsstil med fokus på kosthold og mer yoga/Jazzercise.

Lisette

Fresh start…

1. januar 2013

Inspirasjon / Nyttår

Godt nyttår kjære lesere, og velkommen 2013!!!

 Ettermiddagen og kvelden i går tilbragte vi med et vennepar med to gutter. Superkoselig og nydelig kalkun med tilbehør. Ungene var sent i seng, men tror du dem sover lenger av den grunn? N E I…*smile* Så i dag sover vi noen timer på skift, lykkelig over og være to. Skal i skrivende stund vekke mann så vi kan gå inn i det nye året med en god tur.
 


I dag deler jeg bilder til dere hva som inspirer meg mest, nemlig kontraster av hvitt og rustikk. Deilig kombo, og noe vi vil se enda mer av i 2013. Ønsker deg en fin 1.nyttårsdag…Skålene dere ser på bildet er de nyeste i samlingen min, fikk den ene til jul. Super vakre med sølvkanten rundt, fra Tine K såklart.

L O V E

Lisette

Rakettfart…

31. desember 2012

Nyttår

I kveld braker det løs med raketter, og ett år er forbi…så fort dette året har gått. Det er over 1 år siden jeg begynte med bloggingen, og har ikke angret et sekund. Jeg har truffet så mange hyggelige mennesker, og fotolysten og skrivelysten har økt i takt med bloggingen. Men det har såklart vært tider med bloggtørke også, men man kommer seg igjennom dem også. Året som har gått har vært preget over endringer hos meg selv og i familielivet. Men gleder meg til og ta fatt på et nytt år, men nye bekjentskaper og endringer hos meg selv. Har et viktig nyttårsforsett som jeg skal fortelle mer om kanskje etter hvert. Som bildet over illustrer en klokken, og man må leve i nuet. Jeg vil også takk dere lesere for at dere nettopp følger bloggen min- så takk for det gamle og et godt nyttår!

Blog on…

L O V E

Lisette