Kategoriarkiv: NIB-utfordringen

From within….

8. januar 2013

Interiør / NIB-utfordringen

Interiøret som fanger meg er en “uanstrengt atmosfære” med materialer som har en verdi for meg. Gjerne en salig blanding av skandinavisk design og det orientalske, kall den gjerne litt skandinavisk slæsj bohemsk. Den mixen gir varme og personlighet for meg, jeg liker når alt ikke er nypolished, gjerne en lett slengt pute i sofaen og farger som gjerne ikke trenger og matche perfekt. Forstår du hva jeg mener? For noen år siden kjøpte vi alle møblene i samme serie, for dette matchet, men nå har vi en blanding av alt slags hjemme hos oss. Rom for alt…og vi forandrer stadig.


Jeg blir nok påvirket av trender, men beholder alikevell de tingene som betyr noe for meg uavhengig av trendene. Hjemme hos oss finner du rustikk møbler, bambus, mørke kontraster sammen med det myke, orientalske elementer og skandinavisk design. Siden jeg begynte å blogge, har jeg forandret mye, men har funnet min stil.
 
Med dette innlegget deltar jeg i NIB sin første utfordring i år “from within”, synes tema var åpent. Og her er mitt bidrag. Delta ved og trykke HER.
 
 
L O V E
 
Lisette
 

 

 
 
 

NIB utfordring: Jul i vårt hus…

5. desember 2012

Jul / NIB-utfordringen

Det er advent, og ventetiden er den beste i mine øyne…gode dufter fra klementiner og bakst, forventningsfulle barn, og gode barndomsminner er jul. Dekorering for en interiørfrelst Lisette starter allerede i oktober der jeg visualiserer hvordan julehjemmet i Perlerfamilien skal se ut. 
 
Endelig er det flott Vee Speers bildet av jenten med fuglen innrammet. Dette er favoritten min, og jeg vil takke Elisabeth Heier for at disse plakatene er mine. Du er virkelig like skjønn in person som på bloggen…
 
Vil du være med på utfordringen til NIB, trykk HER.
 
Lisette
 
 

Rent og nøkternt…

8. oktober 2012

Bad / Interiør / NIB-utfordringen

På badet nr 2 hjemme hos oss er det hvitt og grått. Jeg er glad i rolige kontraster på badet, og hvitt er gjennomgående. På badet søker jeg ro og avkobling, men blir som regel bare tid til en kjapp dusj. Kjenner du deg igjen? Som småbarns mamma, er det lite dill på badet vårt. Rolige virkelmidler som duftlys fra Voluspa, linduker og deilige karmameju håndsåper og skrubb.
 
Høyglans baderoms møbler, grove fliser på gulv…
VIPP serien er favoritter på badet…
Vegg toalett…
 
 
 
 
Kurv fra Tine K fungerer som toalettpapir holder…
 
 
 
 
Velkommen inn på badet vårt, og med dette stiller jeg på NIB sin utfordring “bad”. Badet er smalt, så det er ikke så lett og ta de beste bilder. Tvi tvi…mange fine bidrag har jeg sett allerede.

Bildene er tatt på kvelden, dårlig lys.

Lisette
 
 

Inviter…

4. september 2012

Borddekking / NIB-utfordringen

Høsten er en tid for innekos og god mat…og her har jeg dekket et enkelt lunsjbord for to. Jeg er glad i høsten og de fargene denne årstiden byr på. Jeg liker godt og invitere til mat, og borddekking er noe jeg liker godt. Jeg inviterer deg derfor til lunsj hos meg…kommer du? Utgangspunktet for tanken bak bordekkingen her er høst. Jeg har brukt naturlige materialer som bord, bestikk og lin. Har også litt stål med i bestikket for å bryte det litt. 
 
 
Høsten er her…
Lysene er laget av min sønn på snart 4 år, i alle høstens farger…
 
Fransk bondepølse og hjemmelaget knekkebrød…kanskje ikke det jeg hadde servert, men fint som dekor på bildet.
 Med dette er jeg med på utfordringen til NIB med tema “inviter”…Meld deg på HER. Veldig gøy og delta…
 
Høstklem fra Lisette
 
 
 

FINALE plass…

20. juli 2012

NIB-utfordringen

Kan nesten ikke tro det selv, virker nesten litt barnslig ut, men dette er VIRKELIG stas for meg. Jeg må jo innrømme at en håper jo alltid at sitt bidrag treffer. Og det gjorde det denne gangen. HURRA…for meg og de flotte andre bidragene! For meg er det nok og komme til finalen, føler det er en seier i seg selv. Blir veldig takknemlig og ydmyk om DU vil stemme på meg HER.
 
På Forhånd tuuuuuuusen takk!
 
Lisette
 

Friminutt…

3. juli 2012

Interiør / NIB-utfordringen

Friminutt for meg er det få av, men når jeg har dem så nyter jeg dem med fulle drag. Det beste jeg vet når jeg har anleding er og sette meg godt til rette og bla i favoritt interiør boken NATURLIGVIS og andre interiør magasiner. Jeg tror jeg har bladd i boka minst 100 ganger, og blir aldri lei. Jeg er langt vekke, og det er absolutt det som får meg helt ned er og se på vakre fotografier generelt. Jeg har knipset et bilde og to til NIB som utfordring “friminutt”, her har jeg satt sammen et stilleben som gir meg friminutt av form av vakre ting og inspirasjon. Det gir meg en følelse av friminutt, der kun jeg og materialene er sammen og jeg setter det sammen til mitt.
 
 
 
Friminutt er essensielt for HVERT menneske…
 Håper mitt bidrag gav deg et friminutt?
Du kan melde deg på utfordringen HER.
 
Lisette
 

Nytt møter gammelt…

3. mai 2012

Interiør / NIB-utfordringen / Stue

NIB´s utfordring i mai er temaet nytt møter gammelt, og den utfordringen passet utrolig godt ettersom jeg har kjøpt meg et nytt eldgammelt rustikk trebord. Jeg elsker det naturlige i interiør, og må ha treverk mot det moderne for å skape en lun stemning og en deilig plass og komme hjem til etter en arbeidsdag med mange inntrykk. Bildene jeg stiller med i denne utfordringen har en gammel historie bak seg, noe moderne som Tine K sofa og bambus bord fra samme leverandør. Puter er fra Tine K, eames er i grunnen en klassiker fra en tid tilbake, krukkene sies og være staurgamle dem som er på bildet. 
 
 
 Rustikk trebord med eldgammel skål på magasinet…
 


Nærbilde av treverket og eames stolen…

 

 
Får en sånn gammel versus nytt med blomsterputa også…
Tolix er gammel klassiker…
Her kobler vi av…

 
Som dere ser så liker jeg det naturlige, og føler vi har skapet en lun stemning hjemme nå. Det gamle stuebordet gjorde den store forkskjellen for meg, og nå puster jeg ut og er fornøyd.
 
Vil du bli med på utfordringen, trykk HER!

Lisette

 

NIB utfordring: Colour Addict…

6. april 2012

Farger / NIB-utfordringen

NIB utfordring i april er temaet farger, Colour Addict. Og som mange av dere kjenner så er kanskje ikke hjemmet mitt det meste fargerike, men det betyr ikke at det ikke er rom for farger og energi hjemme hos meg- for det er der! Her er mitt bidrag…
 
“Det enkle er ofte beste”, sier Rema 1000…
Vil du være med på utfordringen så trykker du HER.