Kategoriarkiv: Mathildes Verden

Et must på soverommet!

5. juli 2015

Helse / Hverdagsglimt / Mathildes Verden / Soverom

Jeg sverger til tempur- har brukt puten i 8 år! Derfor måtte en ny pute inn i hus.

 

LUMIRA duftelys fra Mathildes Verden, denne dufter Tuscan Fig- Nydelig! Den hvite matte Jielde lampen er også fra samme butikk.

 

Da jeg var sykepleierstudent fikk jeg sommerjobb i en bandagistbutikk som hetet Samarit. Der kom jeg i kontakt med tempur for første gang. Vi fikk 50% avslag på hele sortimentet, men ettersom jeg var student så kjøpte jeg “bare puten”. Etter jeg fikk min første tempur pute, var jeg solgt. I ettertid har den blitt med meg på ferier, og min faste følgesvenn. Etter 8 år så tenkte jeg tiden var inne for en ny. Valget endte på den tradisjonelle hodeputen til tempur, den gav meg perfekt støtte i følge daglig leder hos Madrassmesteren, Hege U.Aasland.

Ukas anbefaling går til madrassmesteren i Stavanger, god service og kunnskap! “Det lige me”, på godt Stavangersk.

By Lisette

Manilla vibe

30. april 2015

Blomster og planter / Inspirasjon / Interiør / Interiørbutikk / Mathildes Verden / Stue / Tine K

 

Om et par uker venter jeg storfint besøk av noen glade interiørdamer, og i den forbindelse så valgte vi å male gulvene hvite igjen. De trengte sårt et strøk til etter for rask tilbakeflytting av møbler. Det endte opp med 2 strøk gulvmaling. Mange lurer på om hvordan det er å ha hvite gulver. Personlig elsker jeg hvite gulv, alt blir så lyst og lekkert. Synes også innredningen blir lettere da alt kommer så mye mer fram i form av kontraster. Klart at støv og skitt synes bedre, men er absolutt verdt det. Man sveiper raskt over gulvet med moppen.

Jeg viser dere en sneakpeak av mitt lille sidebord (tine k) fra Mathildes Verden. Kan også fortelle dere at mine samarbeidspartnere åpner en ny café og brasseri “Chez Mathilde” i midten av mai. Vil du lese rapportasjen om den nye caféen, trykk HER. Dette blir bra om du skal en tur til Steinkjer i sommer.

By Lisette

Bedroom

20. mars 2015

Gliiz / Inspirasjon / Mathildes Verden / Soverom

 

 

 

 

 

Vi har endelig fått oss en ny seng, og valget endte på en Jensen Carat rammemadrass. Den er nydelig å sove og ekstra høy. Da trengte soverrommet vårt nytt tilbehør! 2 nye Jielde nattbordlamper av typen signal. Forskjellen fra de andre jielde lampene vi har, er at denne typen er matt. Nydelig uttrykk! Lampene er kjøpt hos Rune og Ruth fra Mathildes Verden.

De sorte putene er i velour, og skal i utgangspunktet ned i sofaen. Madam Stoltz fører merket på putene, og var fine i prisen. Sjekk nettbutikken gliiz, HER.

Da ble det enda et strøk på gulvet nede, og vi kan flytte ordentlig inn om ca en uke! Heldigvis kan vi bruke kjøkkenet…

I dag skal vi ut med hele trinnet jeg jobber på, med følge! Det blir stas.

By Lisette

Simplicity

7. mars 2015

Mathildes Verden / Stue / Tine K / Vårt hus

 

 

 

 

 

 

 

De neste to ukene lever vi i rot mens vi maler gulvene i første etasje. Det går overraskende greit med tanke på rotete omgivelser. I skrivende stund regner det i Stavanger, og jeg ser at vinduene trenger en vask etter uker med regn. Det er en tid for alt- men nå er det lørdag!

På bildene skimter du nye puter som skal i sofaen, og de kule egggene! Kjøpt hos Mathildes Verden.

Ikke glem å scrolle deg nedover siden! Mine samarbeidspartnere lodder ut fiiiiiine gaver!

 

By Lisette

Gavedryss: Mathildes Verden

5. mars 2015

Blomster og planter / Egenpleie / Giveaway / Mathildes Verden / Tine K

 

 

 

 

 

 

 

 

Mathildes Verden holder til i Steinskjer sentrum og butikken bugner av interiør, klær og blomster.  Man får tak i sjokolade til kjente desginmerker …  Butikken drives av Rune og Ruth som er begge har stor passion for interiør/klær og service.

Mathildes Verden fører merker som: Jildé lamper, frama, Himla, Kühn keramikk, bloomingville, Tine K home, Day Home, Halvor Bakke, Serax, Design letters og housedoctor +++

Klær: Line of Oslo, Beck Søndergaard, By Timo, Dranella, Please, Karen By Simonsen, Nü og Markberg +++

Rune og Ruth er også med å feire bloggen! De lodder ut stort håndkle, såpe, duftelys og håndsåpe fra Tine K. Vil du vinne dette? Kommenter på bloggen, like på FB og IG: mathildesverden. Du finner bloggen HER.

Vinneren blir trukket kort tid etter gavedrysset!

 

By Lisette