Kategoriarkiv: Lisette

Forberdelser og blomster

16. mai 2015

Blomster og planter / Foto / Landes nye spire / Lisette

SONY DSCSONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

I morgen er den store dagen for de fleste barn, “barnasdag” som den kalles. Det er nok en dag de fleste kjenner stolthet, jeg minnes personlig at denne dagen var den beste dagen i året. Et par uker i forkant tok min mamma meg med på kosedag i byen, der vi handlet pentøy og nye sko, deretter et restaurent besøk. Jeg husker spesielt en 17.mai det regnet, og jeg måtte ha på meg regntøy. De fine klærene min mamma hadde kjøpt til meg ble pakket bort under regntøyet- det gjorde meg lei det.

Jeg har dessverre ikke fått innført denne “kosedagen” til mine barn enda, men det kommer! Minsten arver bunaden til storebror, og det er første gang han skal ha den på seg.

De vakre blomstene er laget av Tina som jobber på Landes nye spire. Vakre, eller hur?

Da ønsker jeg deg og din familie en riktig fin 17.mai.

By Lisette

Tro mot stilen din?

28. mars 2015

Blomster og planter / Inspirasjon / Interiør / Lisette / Stue

 

SONY DSC

 

 

SONY DSC

 

 

SONY DSC

 

 

SONY DSC

 

 

Jeg har noen sorte elementer i interiøret, synes det gir en spennende kontrast mot de gråe og hvite ellers i interiøret vårt. I august i år er det 4 år siden jeg begynte bloggingen, og huset vårt har gått igjennom flere stiler siden den gang. Fra helfliste gulv i stuen til parkett, og nå til hvite gulv. Møblene i huset vårt som spisebord, vetrineskap og stuebord var i samme serie, såpevasket eik. Alt i samme stil,  litt kjedelig i mine øyne i dag! Jeg foretrekker at alt ikke matcher, og blir fort stresset når innredningen er for perfekt. For 8-9 år siden var dette ganske vesentlig for meg når jeg innredet. Alt i fra putene til lysestakene, alt i samme farge og tekstilkombinasjoner.

En ting har jeg funnet ut de siste 4 årene, er at man kan ikke bytte ut alt. Men ved enkle knep så kan uttrykket forandre seg med blomster, tekstiler og teksturer. Jeg selger endel når jeg blir lei, da jeg kan ikke kan oppbevare alt. Heldigvis er ikke dette store ting. Det blir fort dyrt, og mye arbeid. Jeg tror også mye handler om å være glad for det man har, og livet forandrere seg ikke så mye om “man bare får” inn den puten eller skapet. Blir man så mye lykkligere av materielle ting? Dette kan nok gi deg en “quick fix”, men så trekker realiteten alltid deg tilbake. Heldigvis. Interiør og stil handler om harmoni for meg, og er et miljø jeg trekker meg tilbake i sammen med familie, og når jeg trenger litt egentid. Som er ikke så ofte med to små…

Er du tro mot stilen din? Hadde vært gøy å høre dine tanker her. Vil du like siden min på facebokk, trykk HER.

 

By Lisette

 

 

 

 

 

 

LONDON CALLING

30. oktober 2014

Lisette / Mathildes Verden / Reise

 
Nærmer seg studietur med jobben, destinasjon LONDON! Noe av julehandelen blir sikkert også unna gjort. En ny jakke fra Line of Oslo blir med i kofferten. Denne jakken kan dresses opp og ned, like kul til haremjoggsteren som til kjole. Sendt fra Mathildes Verden som sender gjerne varer rundt i landet. Trykk HER for å besøke butikken. Besøk bloggen er HER.
 
Lisette

31 år siden…

2. november 2012

Bursdag / Lisette

Var denne tulla født…rolig og grei i følge min mor, nesten for snill har hun sagt. Har virkelig tatt det igjen når jeg har blitt større, fortsatt grei, men med litt mer tæl…Veldig trist at min kjære er offshore i dag, da jeg skal ha familie selskap senere i ettermiddag. Jeg skal servere mat, gratinert fahjitas og bountykake og hjemmelaget daimis til dessert. Det kan vell ikke bli feil? Jeg er nesten litt barnslig når jeg har bursdag, synes denne dagen er kjempe gøy. Og har mange fine minner fra bursdagsselskaper som barn.
 
 
Liker og pynte med enkel dekor…
Plommefargede servietter fra Tine K…
 
 
Ønsker dere en fin helg…
 
I morgen drar jeg til Moi på et stort bloggtreff. Det gledes.
 
Lisette
 

Amadeus og mamma….

7. juni 2012

Amadeus / Hos fotografen / Lisette

Sist uke var vi hos fotografen for og ta 1 års bilde. Her er noen av prøvebildene tatt av fotograf Arild Hjelm. Var mange vi var fornøyde med, men jeg synes ikke det uttrykket Amadeus vanligvis viser på bildet har riktig kommet fram. Redd fotografen viste han tydelig på mange av bildene…jaja, sånn er det jo.
 
Noen av bildene skal opp på veggen…
 
Fin dag til deg, nå skal jeg snart avgårde på jobb hos Vakkert.
 
Lisette
 
 

Dette er meg…

21. mars 2012

Lisette

Tenkte jeg kunne dele med dere litt om meg…en usminka versjon som bildet viser. Det er jo slik den egentlige hverdagen min er…
 
 
 
Inspirasjon: Jeg blir meste inspirert av og lese andre blogger, og titte i ulike interiør magasiner. Mine favoritter er RUM og ROM 123. Jeg kan kjenne en lukt eller se et bilde, så blir jeg inspirert og da tar fotogleden meg videre derfra. 
 
Drømmehjem: Det må være en enebolig i et rolig strøk der jeg kan se havet hver morgen. Store vinduer og takhøyde er viktig for meg, da jeg trenger “pusterom”. Huset må være hvitt, og er glad i hus som er funkis til villaer. Stor terrasse/hage er et must, jeg elsker blomster og planter og liker og være utendørs.
 
Dette ser du ikke hjemme hos meg: En sort skinnsofa og knall farger. Jeg trenger jording i hverdagen, og er så energisk som person, at noe må dempe temperamentet.
 
Dette gjør meg glad: Jeg kan være ganske barnslig der, og skal ikke så mye til for og gjøre meg glad. Det kan være en fin komentar her eller fra venner/familie. Blomster gjør meg superglad, (hint hint…om min kjære leser dette) annerkjennelse, dette våger jeg og innrømme. Familie og barna mine gjør meg glad, og familien er det viktigste ankeret for meg. Er dem glad, så er jeg også det. Trening og Jazzercise gjør meg glad, må holde kropp og sinn vedlike.
 
Favoritt Design: Som dere sikkert vet så er jeg stor favoritt av Tine K, og kunne hatt hele kolleksjonen hennes. Hennes design passer meg i blinken, der det naturlige blir endel i hverdagen med rolige mønster og herlig keramikk. Eames stolen min er jeg også veldig glad i, den er deilig og lene seg bak i…
 
Favoritt blogg: Jeg har MANGE blogger jeg MÅ lese hver dag, Helt enkelt, House of Svea, Fräulein klein og lokale bloggere er blogger jeg elsker. Helt enkelt er nok favoritten, jeg blir helt mo av bildene og stylingen hennes. 
 
 
Her var 6 kjappe spørsmål om meg…
 
Lisette
 
 
 
 

Et hundeliv…

18. desember 2011

Hund / Lisette

I helgen har jeg også hatt hundebesøk av hunden min Elmer. Elmer er så heldig som har 2 hjem, et aldri så lite skillsmisse barn. Men de siste 2 årene etter jeg fikk nr 1 og gravid med nr 2 har han bodd i hjem 2. Ser jeg ikke klarer og kombinere hund og barn lenger, og med mann i nordsjøen… Det er super mye arbeid med hund, og føler ikke jeg strekker til der lenger, veldig vedmodig. Pluss jeg har et lite snev av vaskemani, og da er ikke hundehår og sikkel stas. Men jeg innrømmer det i hvertfall;)