Kategoriarkiv: Lindebjerg Design

GRØNNE PLANTER

26. september 2020

Interiør / Lindebjerg Design

Grønne planter gir et godt inneklima, jeg kjenner stor forskjell etter vi fikk inn litt planter i hjemmet vårt.

De vakre Lindebjerg skapene våre kom lite fram etter vi malte den gråe veggen cremé for noen år siden, interiøret ble både kjedelig og livløst. Derfor investerte vi i mer grønne planter hjemme. Mye av decoet i skapet er kjøpt i favorittbutikken min Bolina. Vakre vaser i rosa og gult. Disse fargene er jeg svak for.

TENN ET LYS

24. august 2018

Interiør / Lindebjerg Design

 

TENN ET LYS

Det er fredag, den beste dagen i uken etter min mening. Slik har det alltid vært. Når fredagen nærmer seg kommer go´følelsen, både på jobb og hjemme. Helgene var som oftest samlingspunktet da jeg var liten med kos og god mat. Dette er noe jeg håper mine egne barn skal huske når dem blir eldre. Jeg har i skrivende stund tent lyset på bordene, støvsuget og vasket gulvene klar for en rolig helg. 

Denne uken startet undervisningen på Universitetet, jeg ble blåst av banen hvor tungt engelsk litteratur fra 600-tallet var. Av en eller annen grunn skjønner jeg ikke at jeg skal få dette til å gå rundt i forhold til antall timer døgnet har, men motivasjonen for å nå “det siste målet” er så sterkt at dette skal jeg greie ved siden av jobben. 

Ønsker dere en fin helg!

FEIENDE FLOTT HVERDAG

6. januar 2018

Hverdagsglimt / Lindebjerg Design / Stue

 

HVERDAGEN ER BEST

Den første uken i det nye året er over og hverdagen verdsettes igjen. Rutiner er forutsigbart og kjært, samtidig så det er godt med ferier og tomme timeplaner. Fant et dikt som jeg synes var passende å dele med dere. Det gav mening.

Hverdag

Jeg tror på et menneske
med hverdag i øynene
og hverdag i stemmen

-Tore Coward

 

Når man har hvitt gulv så synes ALT. Synes fortsatt at hvite gulv er vakkert, men hadde jeg gjort det igjen. Neppe. Neste gulv som kommer i hus her igjen er breie plank, enstavsparkett. Blir nok ikke med det første.

 

Mine Lindebjerg Design skap er et smykke. I mine øyne finnes det ikke et penere skap. AnneMarie LIndebjerg er jo den søteste damen tillegg. Hun har virkelig hatt suksess med skapene sine. 

HOW I STYLE MY CABINET

23. desember 2016

Design / Hverdagsglimt / Interiør / Lindebjerg Design / Selfie Fashionstore

SLIK STYLER JEG MED EFFEKTER Jeg bytter enkelt stilleben i våre Lindebjerg Design skap med bøker, statements, lysetaker, skåler og ulike deco effekter. Personlig liker jeg å bruke bøker når jeg setter opp stilleben. Har du sjekket ut de nye reiseguidene fra CEREAL? Her har jeg en  bok som heter PARIS proppet med reisetips i hovedstaden. Elegant og rolig i utrykket sitt kan man samle på de ulike bøkene. De finnes i COPENHAGEN, NEW YORK og LONDON også.

Da fikk dere en sniktitt i skapet vårt hvordan der ser ut idag. Jeg endrer innimellom med ting jeg er glad i. Elegant innhold og hotelltips i Paris, boken kjøpes HER. Koster kun 190,- Perfekt vertinnegave/julegave er det også.

Dagen FØR dagen skal nytes med familien, home alone 2 på programmet i kveld.

God jul

By Lisette