Kategoriarkiv: leppeforstørring

ENDELIG RESULTAT AV LEPPER

1. oktober 2016

leppeforstørring / Vital hudklinikk

14556021_10157670470485128_1789474608_n

                           Etter behandling:                                                 2 dager etter behandling:

STRÅLENDE FORNØYD MED LEPPEBEHANDLING HOS VITAL HUDKLINIKK

Jeg har vært hos Monica Stoltenberg å justert litt på leppene, vi ble enige om å trappe forsiktig opp med restylane filler over noen behandlinger, Monica var tydelig på at resultatet måtte passe ansikt/tannstilling.  Har nå fått det resultatet som passer meg. Bildet til venstre er tatt et par timer etter behandlingen. Du ser tydelig at leppene har en hevelse, bildet til høyre er 2 dager etter behandlingen. Hevelsen er nede, og jeg er strålende fornøyd. Jeg stopper her.

Jeg er takknemlig for at mine lesere har vist respekt over at jeg deler dette. Heldigvis er jeg en voksen dame…14542878_10157670470675128_484400012_n

Dette bildet viser kanskje enda bedre resultatet da leppene er lukket på høyre bilde. Synes fortsatt resultatet er naturlig. Kan ikke tro at jeg våget å gjøre denne behandlingen i utgangspunktet. Jeg er livredd for sprøyter, og var kjempe usikker på om jeg torde dette, men angrer ikke et sekund.  Volum i leppene er utført hos tidligere kollega, kosmetisk sykepleier Monica Stoltenberg, hos Vital hudklinikk.

FØR OG ETTERBILDE AV LEPPER

23. august 2016

leppeforstørring / Vital hudklinikk

I dette innlegget vil jeg skrive om hvordan behandlingen opplevdes. Les videre om du er nysgjerrig. Bildet til venstre er med 0,5 ml i overleppen, mens bildet til høyre er etter 1 ml fordelt oppe og nede.

Bildene fra siden. Leppene har fått seg et løft, volum og leppekant. Jeg elsker at jeg kan bære leppestift med litt farge nå.

Bildet ovenfor er nærbilde. Personlig synes jeg resultatet fortsatt er naturlig, men med litt mer overleppe og leppekant.

BEHANDLING HOS VITAL HUDKLINIKK MADLA OG FORUS

Sist torsdag hadde jeg en kontroll time av lepper hos Monica, jeg hadde allerede bestemt meg for å fylle inn litt ekstra Restylane i begge lepper. Første behandling tok jeg mer eller mindre kun filler i overleppen.

I dag er restultatet slik jeg hadde ønsket, leppene er fortsatt naturlige i mine øyne, men med litt mer volum og løft. Mange har spurt meg om det gjør vondt? Jeg var supernervøs på forhånd, men gikk i grunnen ganske bra. Man får en bedøvelseskrem på leppene 20-30 min før behandlingen, jeg holdt øynene igjen under hele seansen. Mitt beste råd om du er nervøs! Man blir ganske hoven etterpå, og det er lurt å gjøre en behandling før en helg. Ville ikke gamblet på å gå i bryllup samme dag. Jeg synes det hjalp å kjøle ned med is.

Restylane består hovedsakelig av hyaluronsyre, som blant annet produseres i hud og brusk hos dyr og mennesker. Hyaluronsyre finnes også naturlig i huden og anses som trygt å injisere. Filleren Restylane går ut at kroppen etter hvert, men skal vanligvis vare i 4-6 mnd. Monica trodde jeg ikke måtte fylle før til sommeren igjen.

Jeg er utrolig fornøyd med behandlingen hos Monica, hun setter opp god tid og hun er perfeksjonist til fingerspissene. Noe som er viktig om du jobber som kosmetisk sykepleier. Hun har øye for detaljer. Besøk nettsiden for bestilling HER. Min varmeste anbefaling. Ikke sponset om du lurer.

Jeg har i flere år hatt lyst til å utføre en slik behandling, men torde ikke. Angrer ikke nå i ettertid, og synes det ok å ta en slik behandling da jeg er voksen og fornuftig.

By Lisette

VITAL HUDKLINIKK OG TIDLIGERE KOLLEGAER

4. august 2016

leppeforstørring / Vital hudklinikk

 

Dette er Monica, en tidligere sykepleier kollega. Vi jobbet i flere år sammen i hjemmesykepleien. I dag jobber hun som kosmetisk sykepleier på Vital hudklinikk. For et par dager siden var jeg hos Monica og utførte en behandling.

vitalhudklinikk_logo1_20151

Vital hudklinikk finner du på Madla og Forus(Trim towers), klinikken utfører alt i fra hudpleie, hudanalyse, kosmetisk behandlinger, massasje, figurforming og hårfjerning. Vital hudklinikk er spesialister på hud. Deres fokus er en sunn og vakker hud, og tilbyr det mest moderne og best dokumenterte innen ulike former for hudfornyelse og hudforbedrende behandlinger. Både apparater og produkter de fører er nøye valgt ut. Gavekort kan også kjøpes til dem som har alt. Monica er også avansert Restylane behandler med anatomispesialisering.

Behagelig og avslappende atmosfære.

Innbydende og hygienske rom.

Omgivelsene fikk meg til å slappe av før behandlingen. Nydelig spaavdeling på Forus.

VITAL HUDKLINIKK I STAVANGER OG SANDNES

Så tilbake til behandlingen jeg utførte hos Vital. Jeg har alltid hatt lyst på litt mer fylde i overleppen, og utførte en Restylane behandling som tilfører leppene fukt og fylde. Jeg ønsket veldig lite, og det var viktig for meg at det var naturlig. Hadde aldri trodd jeg skulle bli så glad for noen lepper, men er så fornøyd med arbeidet til Monica. Mange har nok ulike meninger når det gjelder kosmetiske behandlinger, men tror likevel at åpenheten er blitt større, samt mine lesere  er 35 år +  og tåler dette innlegget. Jeg er en voksen dame heldigvis og tar valg som passer for meg.

Disse bildene er tatt en dag etter behandlingen. Naturlig slik jeg ønsket det. Såpass naturlig at jeg tør og dele her. Veldig stolt at jeg torde, var ufattelig nervøs på forhånd.  Jeg kommer til å skrive mer om selve behandlingen og spørsmål/svar etterhvert.

By Lisette