Kategoriarkiv: Landes nye spire

Farger

7. juli 2015

Blomster og planter / Landes nye spire

SONY DSC

SONY DSC

 

Leste nettopp en interiørsak at vi skal ha mer farger i hjemmet vårt nå, og at epoken med sort og hvitt er over.  Jeg er personlig glad i farger, og da jeg kjøpte min første leilighet for 10 år siden hadde jeg masse fargespill i stuen. Det jeg husker fra leiligheten min var at jeg byttet raskt ut farger. Jeg ble veldig påvirket av dem, og kjente meg til tider stresset over de prangende fargene. Høres kanskje rart ut, men når jeg ser tilbake på tiden så trengte jeg nok en rolig base. Jeg velger en fargebase som gir ro. Gjerne duse gråtoner, sort, hvitt og aubergine(den blir hot i høst). Har sett for meg hvordan høststuen vår blir.

I går var jeg innom Randaberg sentrum en liten tur, og fikk en dragning mot disse fargene. Nydelig blomster, men er nok roligere i fargevalg her også. Men, blomstene skal få stå. Landes nye spire er absolutt min favoritt blomsterbutikk! Før måtte jeg inn til Stavanger sentrum, men ikke nå lenger.

By Lisette

Forberdelser og blomster

16. mai 2015

Blomster og planter / Foto / Landes nye spire / Lisette

SONY DSCSONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

I morgen er den store dagen for de fleste barn, “barnasdag” som den kalles. Det er nok en dag de fleste kjenner stolthet, jeg minnes personlig at denne dagen var den beste dagen i året. Et par uker i forkant tok min mamma meg med på kosedag i byen, der vi handlet pentøy og nye sko, deretter et restaurent besøk. Jeg husker spesielt en 17.mai det regnet, og jeg måtte ha på meg regntøy. De fine klærene min mamma hadde kjøpt til meg ble pakket bort under regntøyet- det gjorde meg lei det.

Jeg har dessverre ikke fått innført denne “kosedagen” til mine barn enda, men det kommer! Minsten arver bunaden til storebror, og det er første gang han skal ha den på seg.

De vakre blomstene er laget av Tina som jobber på Landes nye spire. Vakre, eller hur?

Da ønsker jeg deg og din familie en riktig fin 17.mai.

By Lisette

Landes nye spire

5. mai 2015

Blomster og planter / Landes nye spire / Samarbeid

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Jeg elsker ferske blomster, og det gjør så mye for atomsfæren i et hjem. Man kan bruke blomster og planter som er sterkt virkemiddel i interiøret.

Landes lille spire er en blomsterbutikk som ligger i Randaberg sentrum. Hyggelig og serviceminded betjening, som har et sortiment for alles smak. På lørdag ble disse rosene med meg hjem- vakre og store i blomsten. Trykk HER for å besøke facebooksiden deres.

Den store vasen er fra Tine K Home, kjøpt hos Designstjerner.

Ha en fin dag kjære lesere!

By Lisette