Kategoriarkiv: Lamper

JEG ER EN GRUBLER!

22. november 2015

Lamper / Milla Interiør / Stue / Tanker

 

MELANCHOLIA AND A NEW LAMP IN THE HOUSE

Radiokanalen P1 “Mellom himmel og jord” surrer i bakgrunnen, jeg skulle gjort noe helt annet-nemlig lest til eksamen som er i morgen. Plutselig føler jeg meg litt melankolsk og tankefull…det er en god følelse, siden temaene er ekte og nære. Som den følelsesnerden jeg her, angrer jeg på at jeg ikke tar på denne radiokanalen hver søndag. Radioprogrammet  tar det opp ulike religioner, meningen med livet, tro, det som er hellig for deg og endringer i livet generelt. Da jeg begynte på religionsstudiet i august, sa læreren til oss at dette studiet ville forandre oss på et vis. Nå skjønner jeg hva han mente, selv om jeg tenkte noe helt annet da jeg startet opp. Jeg har fått en dypere forståelse av ulike trosretninger, og opplever meg selv mer reflektert.

På bildene ovenfor ser du vår nye lampe, Lampe Gras. Dette ble julegaven til oss fra oss. Lurt når kostbare design ting skal få en plass i hjemmet. Enig?! Beathe som driver Milla Interiør i Kristiansand selger de fineste ting. Hun fører også klær. Om du ønsker en slik lampe til jul, så sender Beathe mer en gjerne.

Ønsker deg en fin søndag! Nå skal mac legges bort, og full konsentrasjon på 3 dagers eksamen fra i morgen. Kryss alt du har for meg.

By Lisette


The radio channel P1 “Between Heaven and Earth” is playing in the background, I should have done something else- maybe be reading the exam tomorrow. Suddenly I feel a bit melancholic … it’s a good feeling, since the theme is real and close. As the emonerd I am, I regret that I did not take on this channel on every Sunday. The Radio program takes up different religions, the meaning of life, beliefs, what is sacred to you and changes in life in general. When I started on religion study in August, the teacher said a that this study would change us somehow. Now I understand what he meant, although I thought something completely different when I started. I have gained a deeper understanding of different faiths and experiencing myself more reflective.

In the pictures above you can see our new lamp, lamp Gras. This was Christmas gift to us from ourselves. Wondered when costly design things should get a place in the home. Agree ?! Beathe engaged Milla Interior in Kristiansand sells the finest things. She also leads clothing. If you want such a lamp for Christmas, then sends Beathe more than happy.

Blenda hvitt

20. juni 2015

Hverdagsglimt / Inspirasjon / Lamper / Stue / Tine K / Vårt hus

 

Er det noe jeg ikke har angret på så er det våre hvite gulv! Klart det krever litt ekstra rengjøring, og alt skitt synes, men er så verdt det. I går tok jeg på nyvasket trekk på Gervasoni loveseaten, den ble som ny. Elsker den blomstrete puten fra Tine K Home, det gir et sommerlig uttrykk i hjemmet, og det liker jeg. Ingenting tyder på sommer enda her, selv om bildene viser solskinn her. Det var kun noen timer på ettermiddagen. Mange av sommerblomstene våre har mistet sin glød, mye pga alt regnet de siste ukene- utrolig kjedelig.

I dag derimot har de meldt fint vær(15 grader, ikke sydentemp), og jeg skal på stranden en tur for å grille med familien.

Om du lurer på hvor mine “Stan Smith” er i fra, trykk HER.

Ha en nydelig lørdag!

By Lisette

P E R L E M O R

15. mars 2013

Lamper / Tine K

Våren gjør noe med oss, og et stikkord vi ofte søker når våren nærmer oss er FORANDRING. Og hjemmet er ingen unntak, men pengeboken setter heldigvis en stopper for alle lystene. Nede i første etasje har jeg en beige perlemor Tine k lampeskjerm. Den ble byttet ut til en hvit skjerm med de vakre perlemorskjellene. 
 

Her på bildet viser jeg sorte og hvite detaljer fra stuen oppe. Etasjen her oppe er innredet lyst, men med kontaster i form av tekstiler. Nå skal vi snart i gang med og male gulvene hvite her oppe, så det blir spennende. Vi begynner oppe, så ser jeg om jeg trives med det. Da vurderer vi kanskje og male nede også. Gjett om jeg gleder meg. Hvite gulver har jeg drømt om lenge…


Perlermor lampeskjermen er kjøpt hos den fine nettbutikken BABAZAR. Trykk HER for og myse. Butikken fører en rekke interiør merker.


L O V E

Lisette

I all enkelthet viser jeg….

10. desember 2012

Designstjerner / Lamper / Tine K

Noe som har vært på “to do” listen over flere år her hjemme, nemlig lamper. Lamper kan være tricky da belysning er viktig i et hjem, men har ikke blitt prioritert i de to andre etg her hjemme. Men nå, har så og si alle rom fått en makeover med nye lamper fra Tine K home. Ingen overraskelse at jeg er svak for disse, fine priser i.f.t. andre designer lamper og estetisk fine. 

Andre lampe bilder kommer på bloggen…kan du skimte den nymalte hvite trappen? Så lyst og deilig her nå…Jeg har kjøpt lampene hos Designstjerner, genialt med nettbestilling. Fått mer sansen for og handle på nett, så lenge man vet hva man vil ha.

I kveld skal jeg treffe en kjekk gjeng, og i morgen kommer staselig hjemmebesøk fra NIB damene, Solveig og Ann Helen. Gleder og gruer meg, men mest gleder jeg meg til og ønske dem velkommen til vårt hjem.

Lisette


Perlemor…

6. september 2012

Interiør / Lamper / Tine K

Har siklet lenge nok på lampe skjermen med perlemor fra Tine K, og passet fint ettersom jeg har endret litt på fargene i heimen nå til høsten med en ny lampeskjerm. Fargen heter Kit som sofaen fra Tine K jeg har i stua, og er i fløyel med sorte perlemor. Synes den er estetisk nydelig. Serviceminded Tone fra butikken Bruno´s Interiør i Haugesund har sendt meg noen varer i det siste. Butikken er en av mine favoritter, og skal ta turen en dag til Haugesund og myse litt rundt i skattene til Tone. Bruno´s har også en blogg, les HER.
 
Er glad i høstens fargespill…også i interiøret
Ønsker deg en fin fin helg…
 
Fredag er virkelig den beste dagen i uken, eller hur?
 
Listte
 
★   ★   ★   
 

Industri lampe…

5. september 2012

Bildelist / Interiør / Lamper

Kjøpte denne finingen på Bolina, og det gikk ikke mange dagene før den var på postkontoret. Det kaller jeg kjapp handel…
 
Jeg har hele tiden ikke vært helt fornøyd med bildelisten min, akkurat som om det ikke var den harmonien jeg ville ha der med resten av stua. Men nå er den der…og det er takket være Housedoctor sin industri lampe. Den lyser fint også på kvelden, og liker formen og trestrukturen på den. Den sklir rett inn her hjemme, så velkommen inn til meg min danske lampe.
Mer helthetsbilde kommer på bloggen snart…
 
Har du meldt deg på den fine giveaway fra Olivias Hus? Meld deg på HER. Lunt karmameju pledd og sjokolade kan du vinne.
 
 
Lisette
 
★   ★   ★   ★   
 
 
 

Dofta…

3. mars 2012

Lamper / Produkttesting

Har fått testet ut en produkt som heter Dofta, som er en katalytisk duftlampe. Disse vakre lampene brenner uten flamme, katalytisk forbrenning renser luften ved å forbrenne forurensende molekyler.
Gjennom denne prosessen, sammen med Dofta´s spesielt kontruerte brennolje fjerne lampene effektivt dårlig lukt, forurensing, virus og bakterier fra luften!
 
Dofta har et mangfold av lamper å velge mellom. De fleste av dem er håndlagde i munnblåst glass og leveres også i porselen, keramikk samt i 100% ekte krystall.
 
Dofta katalytiske duftlamper renser ikke bare dårlig luft for uønsket lukt fra husdyr, sigarettrøyk, kjemiske forurensinger, virus og bakterier-de sprer også en vidunderlig duft av høyeste kvalitet.
 
Jeg har nå prøvd produktet, og det lukter faktisk godt, og føles herlig. Dette er jeg ikke betalt for og si. Jeg var noe skeptisk, men det er et produkt som dufter godt. Vil du lese mer om produktene gå inn på Dufta HER.
 
Til venstre ser du katalytiske duftlampe, amuletten til høyre er fylt med voks av fineste parafyme konsentrat, og med et lite speil. Veldig grei og ha med i vesken.
 
 
God lørdag til dere!
 
Lisette

Høy på pæra…

16. februar 2012

Interiør / Lamper

Høy på pæra? Nei, det er jeg ikke. Tror jeg er veldig jordnær av natur, og måtte bare ha denne pæra med meg hjem. Noen forslag hvor den kan henge? Er liksom ikke sånn typisk meg denne dubbeditten…litt av setning det der, pytt pytt.
 
 
Ha en fin torsdag til dere alle!
 
Lisette