Kategoriarkiv: Lafemme

7 RARE PUNKTER OM MEG

1. april 2017

Egenpleie / Høysensitivitet / Hverdagsglimt / Klær og mote / Lafemme

5 RARE PUNKTER OM MEG  Jeg har mange rare ting for meg som er endel av min personlighet, men om jeg skal gi dere 5 rare fakta så heng med i dette innlegget.

1. Jeg må ha gullrene vaser til blomstene mine. Tar noen på en vase for å flytte på den så vasker jeg den for fingermerker etterpå. Muligens en svak OCD der? Ler, men jeg hater skittne vaser som det puttes en vakker bukett i. Noe så ødeleggende. Jeg vasker også vasen min 1 gang i uken og bytter vann på blomstene mine.

2. Jeg må ha strømper i en «rolig nyanse» som passer antrekket jeg har på meg. Det går som oftest i sort eller hvitt. 

3. Jeg har med meg tempur puten på alle overnattinger, en trygghet og perfekt passform. Klarer ikke tanken på å vri meg en hel natt uten en god pute.

4. Klarer ikke å dele rom med andre en min samboer eller en veldig nær kjær. Sover lett utrolig lett på natten og klarer ikke snorking. Timene går utrolig sent på natten når noe plager deg. 

5. Legger meg aldri uten å rense ansiktet mitt. Jeg har venninner som kan legge seg med sminke. Der har jeg aldri vært. Takk, mamma for at du lærte meg viktigheten av gode renserutiner.

6. Jeg MÅ litt egentid hver dag og liker IKKE overraskene besøk. Kall meg sær, men slik er jeg på godt og vondt. Tror det henger sammen med at jeg trenger forberedelse. 

7. Jeg må forlate huset ryddig! Det kan fint være hybelkaniner, men ryddig skal det være. Nå som vi alle 4 er hjemme så blir ikke rutinene de samme som om jeg er alene med ungene.


Overrasket? Det er i hvertfall 7 rare fakta om meg. Det hadde nok vært flere, men de får jeg dele ved et annet innlegg. Her sitter jeg med foten hevet i skrivende stund. Takk til alle som besøket bloggen igår.

By Lisette

23 SPØRSMÅL

19. mars 2017

Klær og mote / Lafemme / nettbutikk

23 SPØRSMÅL OG SVAR

1. Hvor gammel er du om fem år? Oh my, da er jeg jammen meg 40 år. Årene raser avsted.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Det må bli familien da.

3. Hvor høy er du? 1,71 cm for å være helt nøyaktig!

4. Hvilken film så du sist? Evig din på kino med en kollega, jeg gråt fra start til slutt. Utrolig fin og sterk film.

5. Hvem ringte du sist? Det var faktisk min mor.

6. Hvem ringte deg sist? Mamma.

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? Naboen som spurte om vi skulle gå tur. Jeg er så heldig som har gode naboer. Du vet hvem du er.

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Ahh, godt spørsmål. Noen ganger er begge deler et ork, spesielt om jeg er midt oppi noe. Men jeg tror jeg holder en knapp på å ringe.

9. Hva er ditt favorittsted? Det må være hjemme eller ved havet. Hjemme er en base der jeg kan 100% slappe av, der henter jeg energi. Havet gir meg ro og balanse. Deilig for kropp og sjel. Det beste jeg vet er ligge ved svaberget om sommeren der jeg bor. Jeg har funnet et hemmelig sted der.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Kjøpesenter.

11. Hva klarer du deg ikke uten på tur? Puten min, jeg bruker tempurpute- addicted. Den er med til syden og ellers på reiser. Veier et tonn bare den. Min samboer ler hver gang.

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har brune øyne.

13. Hvor befinner du deg om 10 år? Om ti år er jeg… lykkelig! Jeg har ingen store ambisjoner annnet enn at jeg gjerne vil være lykkelig og trives med det jeg gjør.

14. Hva er din verste egenskap? Jeg er utrolig utålmodig, men svært tålmodig i jobben min. Ganske rart det der…

15. Det viktigste livet har lært deg så langt? Gosh, det er mange ting. Jeg har trødd i baret og lykkes oppover årene. Begge har vært nødvending for at jeg er den jeg er idag. Å være ydmyk, være snill og elsk høyt er viktig for meg.

16. Hva ville du bli da du var liten? Jeg ville bli Politi, og søkte da jeg var 20 år, men manglet 2 poeng. Ble sykepleier isteden, kanskje like godt.

17. Hva gjør det glad? Det skal veldig lite til for å gjøre meg glad, det kan være et kort med gode ord og budskap. Jeg liker best «hverdagsomsorg» fra de rundt meg. Det gir energi for meg. Blir også glad om jeg kommer hjem til tomt hus, jeg elsker å være alene i blant.

18. Hvem er ditt forbilde? Jeg må si: MAMMA. Hun er den sterkeste og beste personen i verden.

19. Når var du sist kry? Det må være da jeg overrasket min mor med videoen om hennes liv til 60 års dagen i sommer, og når jeg fikk B på eksamen i pedagogikk.

20. Hvilke størrelse er du? Jeg er en medium, at last…

21. Hva er favorittmaten din? Jeg er nok ekstra svak for tapas og en god biff. Å spise utendørs er favoritten, det skjerper apetitten.

22. Trener du? Jeg er Jazzercise instruktør og trener hjemme. Liker godt joggeturer, yoga og styrketrening.

23. Hva er din beste egenskap? Jeg er flink med ord og sier det jeg tenker. Verden hadde vært et bedre sted om vi delte raust med ord til hverandre. Jeg brenner for «å se» hverandre. Det kan redde et dag…

Den vakre toppen er fra Timo, kjøpt via nettbutikken til La Femme. Trykk HER for å besøke nettbutikken. Butikken har sykt mye lekkert.

By Lisette

RED LIPSTICK AND STRIPES

15. mars 2017

Designers remix skinnbukse / Klær og mote / Lafemme / Selfie Fashionstore

THIS IS THE CAPTAIN SPEAKING Jeg elsker striper. Det gir et fresht uttrykk og minner meg om sommer. Rød er vanligvis ikke en farge jeg bruker noe særlig, men tror jammen jeg våge å velge farger som denne våren. Med litt rød leppestift så løftet det antrekket et nivå. Den stripete genseren oppdaget jeg på instagram, en søt lyshåret jente som heter Kaia hadde den fine cherry genseren fra Tommy Hilfiger. Den er i en slags ullblanding. Perfekt for en frostmakk som meg.

Detaljene på genseren med kirsebærene gjorde bare genseren enda fine. Det er supertrendy med symboler på klær om dagen. Små statements merker gjør den store forskjellen. I like alot. Vårskoene fra Superga står fortsatt i garderobeskapet om håp om varmere temperaturer. 

Å leke seg foran kamera er egentlig utenfor min komfortsone, men ble jo ganske artig da. Klærene jeg har på meg er fra La Femme og Selfie.

By Lisette

ET RIMELIG FASHION TIPS

14. mars 2017

Klær og mote / Lafemme

BELTET SOM ER PÅ ALLES LEPPER Vet ikke om du har fått med deg de kule knytebeltene som er så populære? En av mine favoritt designere Isabel Marant har et lignende belte, men til en helt annen pris. Jeg fant dette beltet til kun 299,- hos La Femme. En fin pris til et fantastisk belte. Dette skal jeg bruke til ulike plagg nå i vår og sommer. Skoen fra Italienske Superga får du også kjøpt i samme butikk. Supre på foten.

Jeg har kjøpt meg litt hverdagstøy i det siste, pakken i posten kom idag. Har plenty med pentøy, men går liksom aldri ut lenger. Det er riktignok kjekt å pynte seg om jeg ikke løper på byen lenger. Jeg solgt endel tøy og sko den siste tiden, noe som gir meg mulighet til å handle nytt. Lurt? Ja, det synes jeg er for gjenbruk.

Reiser du til Sørlandet inni mellom? Da tipser jeg deg om butikken i Vågsbygd «La Femme» som endelig har fått seg nettbutikk. Følg dem også på instagram HER. La Femme bruker de søteste og gladeste modellene tør jeg å påstå. Vet at Trine Lise som driver butikken blir glad for mer likes på siden. Nettbutikken finner du HER.

MINE FINESTE KJØP I ÅR PÅ ET INNLEGG

17. desember 2016

Lafemme / Selfie Fashionstore

MINE FINESTE KJØP PÅ ET BLOGGINNLEGG I år har jeg kjøpt mest klær og sko hos SELFIE og  LA FEMME. Begge butikkene har nettbutikk, og er en stor favoritt hos meg. Denne kjolen sitter som en skudd, en florlett kjole som er flatterende på de fleste kropper. Den er blå med blomster som er en av mine favorittfarger.

Disse skoene fra LA FEMME er fra det italienske merker SUPERGA, disse er så kule at jeg måtte ha et par i hvitt og blått. Vet at disse blir like populære neste vår. Skoene er også kjempe gode på foten.

Denne trenchcoaten er fra Filippa K og er i en ullblanding kvalitet. Dette er en jakke som aldri går av motebildet. Den kan dresses opp med et par hæler eller med et par sneakers. Jeg digger begge deler. Denne er kjøpt hos SELFIE.

Skal jeg definere stilen min så måtte jeg sagt klassisk med en twist. Det vil si at jeg er glad i detaljer, men liker den tidløse stilen. Parajumpers er et kjøp jeg aldri har angret på. Også kjøpt hos LA FEMME.

Enda et par med Superga sko, kjøpt hos La Femme.

Jeg har mange ulljakker, men ingen som er så fin som denne Sandjakken fra Selfie. Det som er så kult med denne at jeg kan snu den, så blir den i gråmelerte farger. To jakker i en kan jeg like.

Denne kjolen har jeg fått utrolig mye skryt av. Den er enkel i snittet, men sitter som et skudd på kroppen på grunn av A-snittet. Merket er Designers Remixx, kjøpt hos SELFIE.

Jeg har mange fine merker i garderoben min, men blander dyrt og billig. Så alt i garderoben min er ikke bare dyrt, så det er sagt. Skinnbuksen og Julie Fagerholt genseren min er en favoritt i skapet mitt. Skinnbuksen er fra Desginers Remixx. Alt kjøpt hos SELFIE.

Til slutt er mitt siste kjøp i år er den fantastisk kule skoen i skinn. Denne er utrolig god på foten også. Noe som er et must for mine føtter. Kjøpt hos SELFIE.

Nettbutikkene finner du HER og HER.

By Lisette

HØST KONFEKT I GARDEROBEN

14. september 2016

Inspirasjon / Lafemme

Er en stolt eier av en bluse fra byTiMo, kjøpt hos La Femme. Blusen er et syn med vakre detaljer på brystet og armer. Denne herligheten skal jeg bruke til skjørt eller til jeans, du kan velge å dresse den opp eller ned. Kul med en grov strikket genser over eller til en skinnbukse.

Vakre detaljer! Er det en instagram konto dere bør følge så er det jentene hos La femme. Jentene er alltid så lekne og blide på bildene, noe som smitter over på meg. La femme har også 70% tilbud på en rekke varer. Denne blusen var dog ikke på tilbud. Er ikke sponset om du lurte på det.

 

HØST KONFEKT I GARDEROBEN

For noen vakre dager vi har hatt de siste dagene- en skikkelig boost med litt sommervarme! Jeg hadde i utgangspunktet ryddet bort sommerklærene, men hadde ikke imot å finne dem fram igjen. Jeg skal virkelig prøve å nyte disse dagene med barna og mannen. Nå som hverdagen er tilbake merker jeg at døgenet har få timer.

By Lisette

NYE SNEAKERS FRA LA FEMME

10. september 2016

Klær og mote / Lafemme

Noe av det jeg liker kanskje mest med høsten må være motebildet. Et par nye sko fra det franske merket Asfvalt er hjemme i stuen. En drøm på foten som er et must for kresne føtter. Anbefaler å gå opp en størrelse i dette merket. Sneakers er fra La Femme i Vågsbygd/Kristiansand. Butikksjef Trine Lise sender deg et par mer en gjerne!

 

En bunt med rosa blomster ble med hjem etter nyvasket hus denne uken. Pakke med sko og ny bluse hentet jeg i går på posten kjøpt hos La femme.

 

 

HØSTEN ER EN TID FOR ET PAR NYE SNEAKERS

Jeg har hatt skodille siden jeg var en liten jente, har alltid hatt en opplevelse at et par nye sko løfter et gammelt antrekk. Det synes jeg jammen fortsatt. I skrivende stund lytter jeg på Adele  “When we were young”, jeg blir nesten litt trist når jeg hører på denne melodien. Låten vekker følelser og minner fra da jeg var ung, gode minner samt såre. Livet kan jammen være alvorlig til tider, men tror det er viktig motpol til glede.

Ønsker mine fine lesere en god lørdag!

By Lisette

SUPER TRENDY PLÅTÅ SNEAKERS!

8. juli 2016

Lafemme / Sko / Tips

Superga er ikke et nytt merke for meg, husker dem tilbake fra ungdomsårene. Skoene er fra Italia, og prislappen er 799,- hos La Femme. Tror butikken har den rimeligste prisen på dem som jeg har obsertvert. Løp og kjøp! Trine Lise sender over hele landet, eller ring direkte butikken 38 01 60 11. Tone Damli hadde dem i hvitt så jeg nettopp!

I stavanger har jeg sett mest de hvite, men jeg liker å gå i jeans og da synes jeg de blå var fine. De er også veldig gode på foten, og jeg er avhengig at dem sitter godt på foten.

 

SUPERGA IN THE HOUSE

Jeg elsker å handle sko, og ender som regel opp med sko som ikke er med hæl. Disse kommer jeg akkurat passe opp i høyden uten at jeg føler meg veldig oppdresset. Du kan se skoene på meg i gårsdagens bloggpost.

Akkurat nå venter jeg på sola, de har lovet 18 grader og sol i dag. Vi har tenkt oss på dagstur til hytta til svigers, der er det balsam for sjela.

Ønsker deg en fin fredag!

By Lisette