Kategoriarkiv: La Femme

HER VILLE JEG BESTILT MINE JULEGAVER

4. desember 2017

Interiørbutikk / La Femme / Milla Interiør / Selfie Fashionstore

 

HER VILLE JEG BESTILT MINE JULEGAVER

Jeg har selv ikke startet på julegavene enda, men ingen hast sånn egentlig. Å handle gaver synes jeg er bare gøy. Kjøpene er allerede handlet i hodet. Det sparer meg for tid. I dette innlegget anbefaler jeg 3 nettbutikker som har alt i fra vertinnegaver til 100-lappen til mer kostbare gaver. Jeg liker at du kan hente pakken på posten som igjen gir mer tid, men er også for å shoppe lokalt. Butikken Selfie har utrolig mye flott, alt i fra interiør, såper, vertinnegaver til klær/sko. Visste du at butikken lodder ut alt som er på bildet ovenfor, verdi 4500,- Vinneren trekkes før jul. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen kvitteringen din i butikken. Nettbutikken finner du HER.

Butikk nummer to er La Femme i Vågsbygd i Kristiansand. La Femme kjører kalendergaver med ulike tilbud ut måneden. I går hadde de -50% på alt i fra Tommy Hilfiger. Butikken selger klær, skjerf, sko og accessories. Nettbutikken finner du HER. 

Jakken jeg har på meg er kjøpt hos La Femme, den er fra Fleisher Couture. Jeg vet at mange av mine lesere kommenterte rundt dette bildet at dette var drømmejakken deres. Det skjønner jeg godt. Jakken har du for alltid.

 

 

Puter og interiør forøvrig handler jeg hos Beate på Milla Interiør. Her får jeg superrask service og butikken bugner av fine merker og kvalitet. Milla Interiør er også i Kristinasand. Midt i sentrum. Butikken har nettopp fått seg nettbutikk. Den finner du HER.  

Hos Milla Interiør får du også klær fra ulike merker og vertinnegaver. Sjekk ut nettbutikken.

DETTE ER JAKKEN DU BØR INVESTERE I

25. november 2017

Fleischer Couture / La Femme

KLEDD FOR VINTEREN I FLEISCHER COUTURE FRA LA FEMME

Det tok ikke lange tiden før den gamle Fleischer Couture jakken var solgt. Her er jeg iført en splitter ny jakke i størrelse 38. Jakken er kjøpt hos fantastiske La Femme i Kristiansand. Dunjakken er desidert en favoritt i snitt og komfort. Den er tidløs og sporty. Jeg kommer til å kle den opp og ned etter humøret. Skal du investere i en ytterjakke, så anbefaler jeg Fleischer Couture. La Femme har den i fargene: blå, sort og brun oliven. Jeg gikk for en safe variant i sort. Den går aldri av moten.

Denne vinterskoen er «årets bloggsko» nok et år…Ikke sponset om du tror det. Kjøpt og betalt selv.