Kategoriarkiv: Koch parymerie og hudpleie

MINE FAVORITTER I VESKEN

23. mars 2018

Egenpleie / Hårpleie / Hverdagsglimt / Koch parymerie og hudpleie / Samarbeid

MINE FAVORITTER I VESKEN

Fra jeg var liten husker jeg fascinasjonen for sminke og parfymer. Min mor brukte minimalt med sminke minnes jeg, men hun var utrolig påpasselig med å rense huden. Dette har jeg nok arvet etter henne. Det begynner å bli flere måneder siden jeg fjernet vippe extensions noe jeg ikke angrer et sekund på. Jeg utviklet kontakteksem og da må mann ta signalene på alvor. I starten var det utrolig rart og annerledes.  Jeg skvatt til hver gang i speilet. Etter 5 år med lange vipper så vender en seg til det. Nå kunne jeg aldri tenke meg falske vipper igjen. Men det jeg likte aller best med falske  vipper var at mann alltid var stelt. Det krevede lite sminke. Nedenfor ser du et bilde av meg med min nye mascara fra Laura Mercier. Dette merket har jeg brukt i foundation og concealer, men mascaraen er ny for meg. Denne gir et naturlig resultat og look, samtidig god fylde. Noe vi alle liker når vi først skal bære litt sminke. I morgen skal jeg ta vippeløft for første gang, jeg skal være modell. Deler nok resultatet. 

Mascaraen er fra Koch Parfymeri og Hudpleie, de har nå fått egen nettbutikk. Trykk HER om du vil besøke nettbutikken. Duftelyset er fra et annerledes fransk parfymehus som kun er lansert eksklusivt på Kvadrat, kun 1 av 2 butikker i Norge. Jeg har fått testet to parfymer fra Diptyque. Favoritten har jeg bært på meg hver dag siden jeg fikk den i hus, duften Philosykos fra Diptyque. Parfymen ble laget i 1996 av Olivia Giacobetti og er en hyllest til fikenlundene i Hellas. Den lukter skikkelig fiken, både grønne blader og søt frukt, men også litt jord- og treaktig. Så den er på en måte tung og søt, men ikke overveldende. Nå går jeg rundt og lukter på håndleddene mine hele tiden og drømmer om å reise til Hellas og spise fiken. Helt nydelig! En ny favoritt, og jeg er kresen på parfymer. 

 

Denne har jeg brukt i et års tid nå. Perfekt på dager du ikke når å vaske håret! Oribe sin tørrshampo. 

 

 

JEG HAR EN TING FOR SÅPER OG KREMER

13. oktober 2016

Egenpleie / Høsten / hudpleie / Koch parymerie og hudpleie

 

Deilig med høstferie og roligere dager, men er typisk at man ender opp hjemme med sykt barn. Jeg hadde store ambisjoner om å lese til eksamen som nærmer seg og til seks ukers praksis som kommer etter ferien. Likevel er jeg heldig som har en mann som er flink til å hjelpe. En god såpe og krem er alltid kjekt, er over gjennomsnittet glad i såper og dufter.

 

JEG HAR EN TING FOR SÅPER OG KREMER

I fjor fikk jeg min første parfyme fra Byredo av min mann. Duften er virkelig spesiell og flasken er nydelig på nattbordet eller badet for deg som liker litt pynt. Såpen og håndkremen er heller ingen unntak. Delikat og skandinavisk design. Jeg fant nettopp ut at Byredo har fått sin egen home-kolleksjon- I like alot. Produktene finner du hos Koch Parfymerie og hudpleie på Kvadrat. Jeg kjøper ikke ofte “dyre håndsåper” lenger, men innimellom. Et tips er å bruke flaskene og bytte såpeinnhold med såpe fra nærbutikken.

Nå skal jeg stupe ned i bøkene, men en liten tur innom bloggen!

By Lisette