Kategoriarkiv: Koch Parfymerier

EN NY FAVORITT PÅ BADET

14. september 2017

Egenpleie / hudpleie / Koch Parfymerier / Rudolph Care Hudpleie

 

DANISH BEAUTY AWARD WINNER 2011 IKKE UTEN GRUNN

Som dere vet jeg en en hudpleie elsker, stadig på utforskning etter nye produkter som blir en fast hudpleie rutine på badet. Jeg har lenge vært på utkikk etter en pleiende hudolje. Jeg liker konsistensen til olje som etterlater hud fuktet og shiny. Den må trekke fort inn i huden, dufte mildt og gi rikelig med fukt. Jeg kjenner meg ofte stram i huden etter en dusj. I sommer brukte jeg Rudolph Care sine solprodukter og sololjen blir en fast følgesvenn hver sommer framover. 

Nyeste tilskuddet på badet er «Body Oil Açai Antioxidant». Açai Body Oil er en delikat olje som mykgjør og pleier huden. Oljen er rik på de viktige essentielle fettsyrene og antioxidantene fra økologiske oljer, og de næringsrike acaibærene. Just what I like. Alle produktene i denne serien får du tak i hos Koch Parfymerier.

Jeg anbefaler å bruke en peeling børste før dusjen og oljen etterpå. 

JEG ER SOLGT

3. januar 2017

Egenpleie / hudpleie / Hverdagsglimt / Koch Parfymerier / Vital hudklinikk

FRED HAMELTHEN HIGH BROW HIGHLIGHTER

Jeg bruker i grunnen veldig lite sminke, men har alltid vært glad i hudpleieprodukter. Monica hos Vital Hudklinkk anbefalte meg Fred Hameltens “high brow” highligher for en stund siden. Denne jeg har brukt i noen måneder nå og er superfornøyd. Denne kan brukes ikke bare over øyenbryn for å få et lite løft, men som en highlighter ved kinnbein og ved nesebein. Jeg er solgt!

VINNEREN AV GIVE AWAY ER

18. november 2016

Giveaway / Koch Parfymerier

GRATULERER TIL ELISABETH ØGREID

Det var min mann som trekket den heldige vinneren ut av skålen, Elisabeth Øgreid. Du kan møte opp hos Koch Parfymerier på Kvadrat for en konsultasjon og en gratis Laura Mercier foundation. GRATULERER!

På facebook har jeg også lagt bilder av alle lappene. Trukket på rederligvis.

By Lisette

KNITTING ALL THE WAY OG GIBORT

9. november 2016

Egenpleie / Giveaway / Koch Parfymerier

Jeg er godt i gang med strikkingen! Hvorfor begynte jeg ikke med det før. Noe så beroligende…Er sikker på jeg møter noen hindringer på veien, fikk heldigvis litt hjelp av naboen i går for å legge masker. Jeg har ikke kunst og håndverkgenet i meg, men prøver.

Har du meldt deg på giborten her på bloggen? Du kan vinne en gratis konsultasjon og en fantastisk foundation av Laura Mercier om du bor i Rogalandområdet, trykk HER for mer info. Jeg har nå brukt foundation 1 uke og er strålende fornøyd med resultatet. Den gir en ordentlig glød til huden uten å virke for sminket. Perfekt til hverdags!

By Lisette

SMINKETIPS OG VINN EN GRATIS KONSULTASJON

4. november 2016

Egenpleie / Giveaway / hudpleie / Koch Parfymerier / Sminketips

Jeg bruker minimalt med sminke på huden til hverdags,  kun litt rouge i kinnene og i T-sonen. Likevel ønsket jeg en foundation og en concealer for å gi litt mer glød, samt dekke noen sårbare partier. For meg var det viktig at foundation er kun lett dekkende.

Jeg sover litt pluss minus om natten og ville ha noe som dekket de mørke ringene under øynene i tillegg, da endte jeg opp med Laura Mercier sin concealer. Den fungerer også utmerket til å fremheve høye punkter i ansiktet. Nå har du muligheten til å vinne en konsultasjon for å finne DIN perfekte foundation fra Laura Mercier om du bor i Rogaland. Les videre hvordan du kan vinne enkelt ved å gjøre en ting.

Navnet Laura Mercier står for makeup, pleie og dufter. Filosofien til den berømte makeup artisten er: Enhver kvinne er unikt vakker. Med sine produkter gir Laura Mercier hver kvinne muligheten til å understreke sin individuelle skjønnhet. Love that!  Jeg fikk god hjelp av Kjetil Auestad på Koch Parfymerier på Kvadrat. Han anbefalte meg en tint som gir en super glød og fukt til ansiktet. En tint foundation er ikke heldekkende brunkrem, men dekker likevell ujevnheter, tilførsel av fukt og glød. Laura Mercier er merket som kan makeup gjennom mange år med oppdrag for de beste magasinene og de største innen makeup bransjen. Jeg liker godt at foundationen hadde solfaktor 20 i seg, viktig å beskytte huden året rundt.

 

ØNSKER DU Å VINNE EN KONSULTASJON HOS KOCH PARFYMERI

Du kan enkelt vinne en konsultasjon og Laura Mercier foundation ved å like instagram profilen til Koch Parfymerier, trykk HER for å like. Husk å kommentere på bloggen min når det er gjort som en bekreftelse på at det er gjort. En heldig vinner trekkes den 18.november.

God helg kjære leser

By Lisette

HAPPY BIRTHDAY TO ME

2. november 2016

Egenpleie / hudpleie / Hverdagsglimt / Koch Parfymerier

ÅRENE GÅR JAMMEN MEG FORT ALLEREDE 35 ÅR

Innom kvadrat for å bytte en bursdagsgave i dag, en ny skjorte og armbånd ble med hjem. Måtte også innom den nye butikken til Koch Parfymerier, lekker smekker butikk! Jeg elsker dufter og alt innen hudpleie, og skal snart gi dere noen sminketips her på bloggen med god hjelp av Kjetil Auestad som er daglig leder hos Koch Parfymerier.

Dagen min ble allerede feiret på søndag, og skal bruke dagen til å slappe av.

By Lisette