Kategoriarkiv: Klinikk aktiv helse

DETTE HAR JEG VIRKELIG IKKE TID TIL

7. mai 2017

Klinikk aktiv helse / Personlig

DETTE HAR JEG VIRKELIG IKKE TID TIL I går kveld kom det snikende. Smerten, i foten igjen etter tur med naboen. Så nå halter jeg rundt omkring igjen med en ny Voltaren kur. Nå skjønner jeg hva legen prøvde å si meg om senebetennelser. Det tar tid, opp til flere måneder sa han. Det eneste jeg har gjort siden rett før påsken er å gå turer og trent styrke hjemme siden skaden oppstod. Har følt meg helt god siden påsken, så dette er en strek i regningen. Jeg er så utrolig utålmodig når det gjelder vondter, men kanskje dette er en tid hvor jeg må faktisk smøre meg med tålmodighet. Neste uke må jeg treffe dyktige kiropraktoren min Marit Larsen på Klinikk aktiv helse. Hun gjorde underverker sist, og jeg ser hvor viktig det er å gå til kiropraktor jevnlig når skader oppstår.

By Lisette