Kategoriarkiv: Klinikk Aktiv Helse Randaberg

MINE ERFARINGER DE SISTE DAGENE

4. august 2017

Blomster og planter / Hverdagsglimt / Klinikk Aktiv Helse Randaberg / Tanker

MINE ERFARINGER DISSE DAGENE

Dette er en prosess, ikke en quick-fix. Hadde et ønske om å redusere tiden på sosialemedia for å være med tilstede i nuet, tipper jeg har redusert forbruket mer en 60-70% de siste dagene. Jeg er fornøyd med innsatsen min i forhold å redusere kraftig ned på tiden med mobilen. Har riktignok vært innom Facebook da jeg har chattet med samboer offshore og gitt noen meldinger på ulike grupper jeg er medlem i. Instagram har jeg IKKE scrollet ned for å se på nyheter(en likes på et bilde faktisk), men sjekket meldinger og instastories etc.

En annen grunn til at jeg ville logge litt av denne uken er at jeg trengte å hente meg inn etter en lang sommer hjemme. Ungene har vært i Danmark med mormor og bessen disse dagene. Jeg ville nyte alenetiden med en god bok og trening. Det har jeg gjort. Jeg har til og med vært på Jazzercise timer for første gang siden tidlig vår. Har ikke kjent noe smerte i ankel. Det er jo fantastisk! Jeg har slappet av disse dagene, sett på nettflix midt på lyse dagen. Har vært balansert og jordet. Trent og spist sunt. Verre med søvnen, jeg er veldig redd uten folk i huset selv med alarm.

I går måtte jeg ta turen til kiropraktor Marit Jensen for en check up og litt stiv rygg/nakke. Min varmeste anbefaling om du trenger noen justeringer. Har aldri opplevd bedre kiropraktor! Klinikken er på Randaberg, Klinikk Aktiv Helse.

Er ikke liljene på bildet vakre? Pluss den grønne kvasten er helt i min gate. Det blir noen interiør forandringer her hjemme. Litt bytting av puter, igjen. God helg alle sammen!

 

 

 

ANBEFALER KIROPRAKTROR KLINIKKEN AKTIV HELSE

21. mai 2017

Helse / Hverdagsglimt / Klinikk Aktiv Helse Randaberg

KLINIKK AKTIV HELSE PÅ RANDABERG OG FORUS Først, så er jeg IKKE sponset for å anbefale min kiropraktor venninne Marit Jensen. Marit driver klinikken Aktiv Helse sammen med en kollega på Randaberg/Forus. Jeg har personlig gått til kiropraktor siden jeg ble gravid med første mann og er desidert den beste behandlingsformen for min og mange andres kropp/helse. Jeg traff Marit på et barneyoga kurs for drøyt et år eller to siden, tiden går så fort, siden har vi hatt kontakt. Siden Marit driver« Klinikk Aktiv Helse» på Randaberg så er veien kort for å få en solid og god behandling. Marit har en måte å manipulere leddene med fasthet og presisjon, du slapper av hos henne. Hun har også en fantastisk personlighet, en mildhet og tilnærming til helse som er kunnskapsrik. Dette var nok en viktig faktor som fikk meg til« å søke Marit» allerede på yogakurset vi tok sammen. Selv tror jeg ikke våre møter er tilfeldige. 

Jeg har selv en skranten fysikk om dagen med vondter i rygg og ankel, så i morgen går turen til Marit før lesingen fortsetter. Satser på at kroppen spiller på lag etter eksamen. Timer kan du bestille via nettet hos klinikken. Trykk HER for bestilling av time. I samme klinikk tilbyr de yogakurser også. Kort vei til yogaens Univers!

Her ser du kiropraktor Marit Jensen.

By Lisette

 

DET FINESTE KOMPLIMENTET

19. mai 2017

Helse / Klinikk Aktiv Helse Randaberg / yoga

DET FINESTE KOMPLIMENTET Visste du at vi Nordmenn er dårlige på å gi komplimenter? Over 40 % av befolkningen mener de ikke får nok komplimenter ifølge en undersøkelse. Jeg fikk et i går som gjorde meg enormt glad. Et kompliment som gjorde noe med selvfølelsen. Den fikk seg et lite påfyll, noe som påvirket selvfølelsen i god forstand. Det er ofte lett å si ting som går på utseende og det visuelle, men et godt kompliment som løfter selvfølelsen gjør noe helt spesielt hos den andre. Komplimentet jeg fikk igår var fra en kollega. Hun sa jeg var ukomplisert å jobbe med. Komplimentet «Ukomplisert» var på en måte veldig folkelig sagt, man kan ikke misforstå betydningen. Å være lett å samarbeide med betyr mye i arbeidslivet. 

Enda mer varmer kanskje komplimenter som går på det indre eller på en jobb du har gjort. Det å høre at man av andre oppfattes som et varmt, godt eller dyktig menneske kan virkelig snu dagen. Det er godt å bli minnet på sin egenverdi, og når alt føles slitsomt og stressende, kan et kompliment være det som skal til for å få deg til å stoppe opp og løfte blikket.

Jeg er så innmari stiv og vond i kroppen om dagen, og den vonde ankelen er tilbake igjen. I går var jeg hos kiropraktoren min Marit og på et Jivamukti yoga kurs hos Klinikk Aktiv Helse på Randaberg. Blir spennende med fortsettelsen. Håper at kroppen blir bedre, men tenker nok at litt stress og slitenhet ligger bak også.

Ha en god helg til alle lesere.

By Lisette

NÅR KROPPEN SVIKTER

31. mars 2017

Helse / Klinikk Aktiv Helse Randaberg

NÅR KROPPEN SVIKTER Jeg har kjent diffuse smerter i venstre ankel over 1 år. Vondtene kommer kun når jeg har gått ned trapper og hjem fra jobb innimellom. Ubehagelige stikk og litt mindre skritt så har det gått over liksom. Men for et par dager siden så ble smertene der gjennom hele dagen, og plutselig så haltet jeg på jobb. I natt har jeg ikke sovet på grunn av sterke smerter i ankelen og fikk time hos legen i dag. Det ble konstantert en senebetennelse og blodutredelse rundt det vonde området. Kanskje gått litt lenge med det kan du si? Jeg er ikke så god til å ta hensyn til kroppens signaler.

Da jeg tok barneyoga kurs for et år siden traff jeg en dame som heter Marit Jensen. Vi fikk en connection umiddelbart,  jeg opplevde henne tilstede og varm. Vi ble enige om at vi skulle holde kontakt og det gjorde vi. Marit jobber som kiropraktor og driver en klinikk på Randaberg som heter Klinikk Aktiv Helse. Etter legebesøket idag fikk jeg en time i klinikken hennes for behandling. Jeg opplevde Marit like raus som ved sist treff. Hun satt av god tid til meg og spurte meg endel spørsmål i forhold til helsen min. Jeg har gått til mange kiropraktorer, men Marit har en måte å manipulere ledd og låsninger på som er med kraft og trygghet om jeg kan si det slikt. Jeg har nå fått streng beskjed om å slappe og holde foten mest mulig i ro i akuttfasen. Det blir virkelig en utfordring for meg. Samtidig så er den en tid jeg kan tørke støv av pedagikkbøkene og samle tankene. Ikke så galt at det at det ikke er godt for noe…

By Lisette

Mange som har spurt etter blusen fra By Timo, den er kjøpt hos La Femme.