Kategoriarkiv: Kjøkken

La Cuisine!

25. juli 2016

Interiør / Kjøkken / Vakre hjem og interiør

Kjøkkenet vårt er fra Sigdal kjøkken. Skapet er fra Lindebjerg Design som er favroritten av møbler i huset.

Et hvert ønsker vi å gjøre noen kjøkkenforandringer, men blir nok ikke med det første nei.

I dag viser jeg dere bilder fra kjøkkenet som var i Vakre hjem og interiør. Yvonne Wilhelmsen tar vakre bilder som får alt til å skinne.

By Lisette

ET BILDE SIER MER EN TUSEN ORD!

24. juli 2016

Kjøkken / Vakre hjem og interiør

 

BOLIGREPORTASJE I VAKRE HJEM OG INTERIØR I VÅR 2015

I mai i år var hjemmet vårt avbildet med en rekke bilder i Vakre hjem og interiør. Norges beste interiørstylist Tone Kroken og fotograf Yvonne Wilhelmsen var hos oss å skapte magi i type stemning og bildekvalitet. Jeg tenkte å vise dere disse bildene omsider på bloggen for de som ikke har lest bladet som var i mai utgaven.

Det å posere foran fotograf er annerledes, dette bilde fra meg på kjøkkenet er et favoritt bilde av meg personlig. Jeg liker uttrykket Yvonne har fått fram. Jeg ser glede i øynene mine, og energi. Noe som gjenspeiler personligheten min. Takk- Yvonne.

Min kjære mamma er 60 år i dag- GRATULERER så mye til verdens fineste mennesker.

By Lisette

KJØKKEN DETALJER PÅ BLOGGEN!

20. desember 2015

Cahetu / Kjøkken

 

 

 

 

 

DETAILS IN THE KITCHEN FROM HAY AND SAVON LIQUIDE

Det er bare tre dager til juleaften, og kvelden skal feires hos mine foreldre. Svigers er invitert også. Vi er liten familie, og fant ut at vi like gjerne kunne feire den ene dagen samlet på begge sider. Ungene i hus er spente, og de teller ned til den store dagen. Du merker det kanskje selv at ungene er litt ekstra oppspilte akkurat nå, de senser nok at foreldrene er litt ekstra stresset før jul. Jeg har startet juleferien, og det kjennes deilig. Vi hadde den fineste juleavslutning på skolen i går, en liten jente i første klasse sang solo på storsamlingen- rørende og ekte! Julen gjør at jeg er ekstra tander, og mange tanker og følelser reiser gjennom hodet mitt. Savnet etter mormor, og minner fra min egen barndom. Jeg kan se meg selv som liten og forventningsfull, og det kjennes som om det var i går. Minnene er fine, og min mor har virkelig jobbet for å skape dem.  Takknemligheten og ydmykheten ovenfor min mor blir tydeligere rundt julen.

4 lys er tent på adventstaken, og vi kom nettopp hjem fra en frisk tur ute i marka. Jeg skal nå til ned på kjøkkenet for å lage litt mat, og da passer det fint med ny håndsåpe og håndkle fra nettbutikken Cahetu.

By Lisette


Soon christmas eve, and the whole family is gathering at my parents house.

Endelig….

2. mars 2013

Dekoria / Interiør / Kjøkken

Har vinduet fått seg en liftgardin hjemme hos oss på kjøkkenet. Siden vi flyttet inn for 6 år siden, har jeg nok alltid synes det har vært litt tomt der ved kjøkkenvinduet. Så ble jeg kontaktet av Dekoria og lurte på om jeg likte noe der. Og det passet perfekt ettersom vi trengte en ny lift gardin. Prisene er fine i forhold til andre butikker(etter min mening), og de syr etter mål. Enkle tastetrykk, og en uke etterpå så var den hjemme hos oss. Kjapp service det der…
Synes kjøkkenkroken fikk en lunere atmosfære, og to myrter i vinduet freshet opp vinduskarmen. Liftgardinen vår er i fargen naturhvit.
 
Nettbutikken har gardiner, puter, sengetepper, håndkler osv. Trykk HER om du vil sjekke nettbutikken. Og denne HER.
 
http://www.dekoria.no/offer/group/89/Sengeteppe-med-for
 
Fin lørdag til dere lesere!
 
L O V E
 
Lisette
 
 
 

Tilfeldig…

6. oktober 2012

Kjøkken

Noen ganger tar jeg bilder tilfeldig, og andre ganger har jeg en idé hvordan jeg styler et bilde. I dag ble det noen tilfeldige bilder av hvordan det er hjemme hos oss på kjøkken kroken. Da jeg var i Bergen på Interiørmessen ble to treflasker med meg hjem, disse ble kjøpt på standen hos kirsten Visdal …veldig meg, og nå fikk dem en tilfeldig plass opp på vetrineskapet.

Drømmer om Lindebjerg vetrineskap, men må nok spare…dette skapet skulle vært hvitoljet igjen, men dagene går altfor fort.

Rosa hortensia ble med hjem i går, denne avskårne blomsten står lenge om du vasker vasen annen hver dag og tilfører varmt vann.
Min kjære kom hjem i går for et par dager, så vi nyter hverandres selskap. I kveld blir det tapas og vin. Love…

Ha en fin lørdagskveld.

Lisette

Nye hjelpere…

18. juli 2012

Interiør / Kjøkken / Olivias hus

På kjøkkenet er innkjøpt, fin Seletti krukke til oppbevaring av mine favoritter på kjøkkenet. Saks og remedier fra danske HAY. Kjøpt på den uberkule nye interiør butikken i Kristiansand “Olivias Hus” (OH!). Dette var en farlig fiiiiiin butikk med merker som HAY, Bloomingville, Vintage kelim puter og tepper, GUBI osv. Helt fantastisk blanding av rustikk og moderne stil. Akkurat som jeg liker det.
 
 Min nye krakk som jeg har DRØMT lenge er hos meg…
Bildene er tatt med 1.4 linsen så du får ikke helt det store overblikket over kjøkken, men detaljer.
 
 
Kjøkkenet er Sigdal, men ønsker meg ny benkeplate i såpevasket eik…Kan ikke få alt…
 
 


Ny kjøkkenfjøl ble også med…

En liten tur innom bloggen, men er hyppigere på Instagram. Du finner meg på Lisettesperler. Gøy om du legger deg som følger slik jeg finner deg!


Og sist, men ikke minst, tusen takk for at du gidder og legge igjen en komentar hos meg. Nå for tiden er det kun blogginnlegg jeg prioriterer om dagen siden jeg har ferie. Men jeg titter innom dere;)
Lisette

Kjøkkenet vårt…

16. november 2011

Interiør / Kjøkken

Vårt kjøkken er ikke så stort, og har planer om å utvide med benker og skaper. Noen naboer har gjort dette, og det ble veldig bra. Kjøkkenet er hvitt og et sigdal kjøkken om noen lurer på det.
 

Er veldig stolt eier av den elegante vannkokeren til Alessi, fin ikke sant?

Her liker vi og kokkelere, men det er min mann som er flinkest på kjøkkenet!

Smykket mitt…Der fikk dere en snik kikk innom our kitchin…


Klem fra Lisette