Kategoriarkiv: Keramikk

Flowers…

22. februar 2012

Blomster og planter / Inspirasjon / Keramikk

Den gamle valentines buketten er framdeles brukendes, i hvertfall noen av dem. De ble puttet oppi en mugge i keramikken jeg samler på. 
Ranunkler passer godt over alt, tror dette er en favoritt blomst. Her om dagene har vi fått besøk av feberen og den 5 barnesykdom, synes nettopp vi var syke jeg…

Da er det onsdag allerede, og skal på besøk til en foreningsvenninne sammen med lille mann.

Klem fra Lisette


Magnolia…

13. februar 2012

Blomster og planter / Interiør / Keramikk

Tidligere i uken fant jeg den nydelige kvasten, Magnolia. Det er en av de fineste blomst jeg ser med det blotte øyet. Den er rosa med massivt tre om det kan si det slikt. Og det er så morsomt å følge med den i blomstringen. Fra kronbladene faller av til den er i full blomst. Liker du den?
 
Lysbrun beige pute i Mimou…Day pute bak
Deilig marshmellows og strø av sjokolade…
 
Nå til uken kommer en fin fin giveaway som dere småbarns foreldre/besteforeldre kommer sikkert til og like. Nydelige bursdagsinvitasjoner/bursdagskort som har et fantastiskt design. Titt innom på onsdag. Jeg vil gi dette som en takk for dere ivrige tittere og nye følgere.
 
Mandagstuddelidu fra Lisette
 

Keramikk Love…

10. februar 2012

Interiør / Keramikk

Vet ikke hvor den keramikk elsken kommer i fra, men Tine K har fått det til. Denne salatbollen er et syn for øyet, så den måtte bli med meg hjem her en dagen. 

God fredag til DEG, fredager er bare den beste dagen i uka synes jeg. I kveld gleder jeg meg til the Voice.

Helgeklem fra Lisette

Not my cup of tea?

1. november 2011

Interiør / Keramikk

God morgen til dere som er innom bloggen min, kjempe koselig å lese hilsener fra en og hver av dere. Nå skal jeg kose meg med en kopp te og magasin som gir inspirasjon. Skal snart få tatt noen bilder av utenfor hus og inne på kjøkken. Så får dere være “Velkommen inn” til oss på en liten titt;)
Ferskt Elle decoration og ny manokopp og skål, kjekt med “stor” bursdag som nærmer seg.

Veldig gode kopper og drikke fra!
 Enkelt og fin design, danskene er gode…

I dag er det tirsdag, og det er en fin dag. Gleder oss til Egypt tur som nærmer seg med stormskritt, skal bli deilig med litt varme i november måned.

Klem fra Lisette