Kategoriarkiv: Julen 2016

EN SLU JULEGAVE I GÅSEØYNE

26. desember 2016

Hverdagsglimt / Julen 2016

HOME FOR CHRISTMAS Jeg elsker hjemmelagede julegaver og falt pladask for vottene jeg fikk av min svigerinne. Et par med «slue» revevotter. Noe så søtt har jeg aldri sett. Hun har laget dem selv. Ungene på skolen kommer til å elske dem, de er jo faktisk litt gøyale. De fine vannglassene er også fra min svigerinne og svoger. Disse var høyt oppe på ønskelisten.

På selveste juleaften fikk jeg akutt vondt i skuldre og nakke. Feil egentlig å si at det kom akutt, da jeg har kjent snikende smerter. Heldigvis fikk jeg en akutt time hos en fantastisk kiropraktor hos Libra på Madla. Er fortsatt vond, men noe bedre. Vi har hatt en nydelig julefeiring sålangt og jeg er takknemlig over å ha en varm familie rundt meg.

I dag står pinnekjøtt på menyen, en julefavoritt. Været har vært så grusomt at vi har nesten vært innendørs siden juleaften. Likevel har jeg tillatt meg selv å slappe av! Hybelkaninene tok min mann over idag.

By Lisette

MITT JULEANTREKK I DAG

24. desember 2016

Julen 2016 / Selfie Fashionstore

 

MITT JULEANTREKK I KVELD

Butikken SELFIE på Tastasenteret har fått inn vårnyheter 2017. Denne kjolen ropte på meg da den var perfekt til juleaften og i barnedåpen vi skal på i februar. Kjolen er fra merket Gestuz, og kan kjøpes HER. Nå er det ikke få minutter til vi skal ned til svigers på julemiddag. Vi er heldige som skal ha med foreldre på begge sider. Ønsker dere en fredelig juleaften, GOD JUL.

By Lisette

ITS BEGINNING TO LOOK ALOT LIKE CHRISTMAS

18. desember 2016

Hverdagsglimt / Inspirasjon / Julen 2016

ITS BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS Da er juletreet på plass og ferdig pynta. Dette året er vi ekstra fornøyd med både og tre og pynt. Jeg var så heldig som fikk disse julekulene I gull til halv pris. 

Juletrefoten er fra Ferm Living, kjøpt på Bryne hos A.Tjemsland. Denne falt jeg pladask for. Ren og enkel i uttrykket, trenger ikke og skjules.

Julepynt har med tradisjoner, det bør være samme pynt hvert år. Likevel har jeg supplert med noen, men de sorte og hvite har vi hatt i 7 år. Nå hadde det vært ekstra kos med litt minusgrader, det harmonerer liksom ikke med regn og juletre.

 

By Lisette

 

JULEGAVE TIPS TIL DEN KRESNE

13. desember 2016

Gavetips / Interiør / Julen 2016 / Selfie Fashionstore

JULEGAVETIPS VOL 3

Jeg sitter fast på stolen med øyne som «tinntallerkner» om dagen… På torsdag er det eksamen i pedagogikk og didaktikk. Har liksom litt forventninger til meg selv i dette faget da det er både spennende og lærerrikt. Pluss at jeg føler meg priviligert som har kommet inn på studiet.

En liten pause i mellom lesningen er bloggen min. I sist uke besøkte jeg SELFIE som har mange gode julegavetips, enten om lommeboken er full eller slunken. I dag har butikken 20% rabatt på  S’well Bottles. De holder kald drikke kald i 24 timer og varm drikke varm i 12, kommer i 3 forskjellige størrelser og mange flotte design! Et tips til den som har alt. Bildet av flaskene ser du oppe til høyre i gull. S’well Bottles fås i ulikt design og mønster. Kan bestille HER.

By Lisette

JULEGAVETIPS TIL DEN INTERIØRFRELSTE

4. desember 2016

Designstjerner / Gavetips / Julen 2016

Nå er det snart juleinnkjøp og lønn, endelig etter 6 uker uten lønn. Ettersom jeg er student må jeg tenke hvordan jeg handler smart, og nettet for meg sparer meg for tid og noen lapper. Likevel er jeg absolutt tilhenger av å bruke nærbutikkene også, men det er ikke til å legge under stolen at nettbutikkene er kommet for å bli. Framover vil jeg dele ulike julegavetips på bloggen! Denne gangen tipser jeg om en av Norges største nettbutikker, Designstjerner. Her har jeg vært kunde i mange år, og Sissel som driver nettbutikken sender raskt pakkene av sted. Det kan jeg like! Trykk HER for å sjekke nettbutikken ut.

Et av Kählers juletre får du får 249,- ikke den verste prisen om du skal kjøpe en liten ting. Pluss de er nydelig å se på. Juletrærene finnes også i hvitt i år.

By Lisette

LITT JUL I STUEN VÅR

26. november 2016

Cahetu nettbutikk / Gavetips / Inspirasjon / Interiør / Julen 2016

 

De nydelige pappjuletrærene er fra Milla interiør i kristiansand. De kan brukes på kvister, juletrær eller i all enkelthet som på bildet. Elsker denne fargen på juletreet.

LITT JULESTEMNING HOS OSS

 Elsker julen, stemningen og varmen som venter oss de neste fire ukene. Adventsstaken er funnet fram, og er i fra nettbutikken Cahetu. Merket er fra Fermliving og så vakker og tidløs. Messing og gull gjør julen enda mer julete i uttrykket synes jeg. Når jeg pynter til jul er jeg i utgangspunktet ikke maksimalistisk i stilen, men heller minimalistisk. Stuen nede er ikke stor, og det kan fort bli for overpyntet med pynt og stæsj. Hos mamma og de er er ALLTID julen så rød og vakker. Men hos oss funker ikke rødt, selv om det er fargen over alle farger innen jul. I flere år har det vært sort, hvitt, gull og sølv som har preget interiørtrender i julehjemmene. For meg handler julen om tradisjoner, sammen pynt skal opp jul eller jul. Det skaper minner og gode følelser. Enig?

Hva synes du?

By Lisette