Kategoriarkiv: It Works

KAN JEG SENDE DEG LITT INFO?

8. februar 2016

It Works

 

 

 

Kan jeg sende deg litt info om body wrappen?  Kommenter din mailadresse, så sender jeg en uforpliktene infomail til deg. Skriv gjerne hva du ønsker å vite mer om når det gjelder produkter It works fører. Alle produktene til it works er 100% parabenfrie, økologisk og basert på urter!

 

Da gleder jeg meg til å skrive til deg!

Klarer du ikke å vente, så finner du meg på facebook HER.

By Lisette

 

HAIR, SKIN AND NAILS FRA IT WORKS!

2. desember 2015

hudpleie / It Works

Lyst på lengre og sterkere negler?

Lyst på lengre og sterkere hår?

Lyst på bedre hud?

Lyst på lengre og fyldigere øyevipper?

Som dere vet så er jeg It works forhandler på deltid ved siden av studiene og hovedjobben. Er personlig superfan av produktene som er økologiske og parabenfrie. 1.november kom It works ut med sitt nyeste produkt, nemlig hair skin and nails. Jeg har brukt produktet i snart 3 uker, og håret mitt har vokst 2 cm på 2 uker. It Works! Hair Skin Nails er stappfull av essensielle vitaminer, mineraler og plantebaserte næringsstoffer! Sink og selen bidrar til å opprettholde et normalt hår og normale negler, Biotin bidrar til å opprettholde et normalt hår og normal hud.

 

 

Bildet nedenfor er min venninne og datter etter to uker på produktet.

Priser:

Som lojalkunde( du binder deg for 3 måneder) får du denne for 349,-

Ønsker du kun å bestille 1 gang uten noen binding så er prisen 581,-

Produktet bestilles: www.lisettesbodywraps.no

Mer info: lisettesbodywraps@outlook.com

By Lisette

 

 

Ned en klesstørrelse!

29. august 2015

Eureka / Hverdagsglimt / It Works / Mat og kos / prosjektsterk

 

Rett før sommerferien bestemte jeg meg for å gjøre noen grep når det gjelder kosthold og styrketrening. Jeg har vært målbevisst, og kjenner jeg er sterkere i kroppen en på lenge. Jeg har hatt en “skrotdag”  i  uken,  da har jeg spist godteri og det jeg har lyst på. Alikevell har jeg begrenset meg, da det skjer noe i hodet under en slik kostomlegging. Jeg har kraftig redusert sukker og halvfabrikat mat, og lager mat fra bunnen av. Det tar heller ikke noe særlig lengre tid, og smaker såååå mye bedre! Kostholdet er 80% av den sunne linje, men jeg har også brukt It works body wraps som et supplement til oppstramming av steder som er vanskelig å trene bort. Dette har gitt STORE resultater for meg.

Jeg har godt ned 1 klesstørrelse de siste 2 mnd, og det føles herlig. Den 28.september skal jeg gå på Berit Nordstrand kurset, “En ny start”.  Gleder meg utrolig mye til dette kurset, og skal nå målet mitt som er der jeg var før ungene. Selv om kroppen forandrer seg etter graviditeter, så higer jeg ikke etter samme kropp, men vil føle meg vell. Jeg kommer til å blogge om “En ny start” på bloggen.

By Lisette

Giveaway!

20. juni 2015

Egenpleie / It Works / Trening

 

 

Dere som har følgt bloggen en stund vet at jeg er forhandler av It works, jeg har faktisk vært forhandler siden det åpnet for salg i Norge i fjor sommer. Produktene leverer etter navnet sitt, og jeg elsker hele serien, til og med hudpleieserien. Noe av det jeg liker best med produktene er at de virker, og at dem er økologiske og parabenfrie.

It works er amerikansk, og har eksistert siden 2001. Firmaet har hovedpatenten på urtemixen til body wrappen, og det finnes mange etterlignere dessverre der ute. Body wrappen kan brukes til figurforming, og et supplement til sunne kostvaner og mosjon. Body wrappen kan brukes på mage, lår, sete, legger, armer og hals. Wrappen former, toner og strammer opp områder som er vanskelig å trene/slanke bort. Perfekt til postgravide(anbefales ikke til ammede, pga urtene) og til dem som skal få mer definerte former. Body wrappen skal kun sitte på 45 min, og brukes hver tredje dag. Det er viktig å drikke 8 glass med vann pr dag mens en wrapper, da alle avfallstoffer skilles via urin/svette. Body wrappen stimulerer til lymfedrenasje, lipolyse(bryter ned fett i fettcellene) og mikrosirkulasjon.

Vil du vinne én body wrap? Det eneste du trenger å gjøre er å like siden min på facebook, HER og kommentere på bloggen.

Før og etterbildet ovenfor er av min gode venninne Rita Arntzen(it worsk forhandler).

Jeg trekker en vinner lørdag 27.juni om en uke.

By Lisette

It works!

10. april 2015

Egenpleie / It Works / Trening

 

 

 

Jeg har nå snart vært It works forhandler i 1 år, og kan virkelig gå god for disse produktene. Hele serien er 100% økologisk og parabenfri, og er basert på urter og botaniske ingredisener. It works åpnet i Norge 1.juni 2014, men har eksistert siden 2001 i Florida.

It works er best kjent for sin unike body wrap, og har utviklet hovedpatenten som er basert på urter. Før var body wrappen kun en behandling å få på store cruisebåter, og kostet flere tusen  kroner. Etterhvert så kjøpte It works opp rettighetene!

Hva er It works body wraps?  Det er et urtebaser klede man kan sette på ulike “problemområder” som mage, lår, sete, legger, armer og hals. Urtekledet(wrappen) skal sitte på i 45 min(max 8 timer), deretter skal det gå 72 timer til neste behandling. De neste 72 timer skjer det progressive resultater, og en skal drikke 2-3 liter når en behandler. Dette er pga avfallstoffer som skal forløses. It works body wrap stimulerer til: lymfedrenasje, lipolyse(bryter ned fettet i dine fettcelller) og mikrosirkulasjon. Wrappen kan klippes opp etter hvor den skal brukes!

Hva gjør body wrappen for meg? Jo, den strammer, former og toner områder som er vanskelig å trene bort. Body wrappen er et supplement til fysisk aktivitet og kosthold, og er ikke et slankeprodukt- men en figuroppstrammende supplement.

Er det bare overvektige som har effekt av body wrappen? Langt i fra, vi har fitnessutøvere damer/menn og postgravide damer som bruker wrappen. Pluss den er fantastisk for dem som sliter med cellulitter.

Er resultatene varige? Ja, så lenge en lever sunt og ikke inntar flere kcal en hva en forbruker slik som ellers skjer når vi legger på oss.

Hvor fort ser jeg resultater? Det er individuelt, da vi mennesker er utstyrt med forskjellige antall fettceller, og noen har fett som er mer kompakt. Og da trenger wrapppen litt lenger tid! 9/10 får synlige resultater(ved før og etterbilde) etter sin første wrap, men noen trenger 5-8 wraps før en merker forskjell. Body wrappen er ikke væsketap, men fettceller som skrumper inn (Lipolyse).

Hvordan kan jeg bli kunde, og når får jeg pakken? Du kan handle via nettbutikken min, og bli medlem i våre lojale kundeklubb. Det vil si at du binder deg som kunde i 3 mnd, men igjen får du over 40% rabatt på alle produktene til It works. It works har bindingstid fordi at vi ser at de fleste bruker 2-4 pakker med wraps før de får ønsket resultat. I hver body wrap pakke er der 4 wraps. Vi sier at en pakke med 4 wraps er én behandlig, og 8 wraps 2 behandlinger osv osv. Etter du har bestilt via nettbutikken min så har du pakken på døren inne 7 dager- enkelt og greit! I vår lojale kundeklubb har vi noe som kalles perkpoints, dvs at av alle kjøp som kunde får du tilbakebetalt 10% iform av produkter.  1 perkpoint er 1$

Fra 1.mai kommer It works produktene i norske kroner, nå er de i US dollar.

Fører It works andre produkter? Ja, vi er et bredt sortiment som hudpleieprodukter, greens(ikke for salg i Norge-enda) peeling, bodylotion, Energy drikk(ikke for salg enda i Norge) øyekrem og facial wraps.

Bestill i dag? www.lisettesbodywraps.no

Linken finner du oppe på bloggen også.

Maile meg? lisettesbodywraps@outlook.com

 

By Lisette

 

 

Fruktsyrer-hudpleie-it works

17. desember 2014

Body Wraps / Helse / It Works

 

Body wrappen er vår absolutt bestselger. Kan settes på problemområder som er vanskelige å trene bort.

Jeg stortrives som forhandler av It works! Alle produktene våre er 100% økologiske og parabenfri- og de virker. Hudpleieserien er basert på urter, og passer godt en nordisk og sensitiv hudtype. Prisene er gode, og det lønner seg å bli lojal kunde. En lojal kunde må binde seg i 3 mnd, mot at en mottar minimum 1 produkt pr.mnd i 3 mnd. Igjen får en over 40% rabatt på ALLE varer. Man stopper enkelt med et tastetrykk sitt abonnement etter 3 mnd, og man får de samme rabattene om man har lyst å handle mer etter en har stoppet sin autosending.

Min yogalærer, Maren har nettopp testet produktene våre, og du kan lese hennes innlegg på bloggen LEV100 HER. Hun prøvde body wrappen og en Facial wrap. Bestselgeren vår et body wrappen.

Vårt nyeste tilskudd i hudpleieserien er “EXFOLIATING PEEL”. Om noen få uker til så kan denne bestilles av norske kunder. Exfoliation peel inneholder fruktsyre. Glykolsyre virker i det øverste cellelaget i huden (stratum corneum). De svekker bindingene mellom hudcellene i overhuden og gir en lett avskalling av huden (peeling). Dette fjerner det øverste hornlaget og gir en glattere, renere, strammere og mer glinsende hud. Glykolsyre jevner også ut pigment i huden, og i høyere konsentrasjoner kan avbleke brune flekker. De med tydelig solpåvirket hud har generelt svært god effekt av fruktsyrer. Hvilken konsentrasjon man velger avhenger av hudproblemet man behandler. Glykolsyre er generelt mest effektivt i en konsentrasjon mellom 10-20% (kilder: dermatologi.no).

Hva er peeling?
Peeling omfatter fjerning av de eldste døde hudceller på hudens ytterste overflate, og har vært brukt i mange år for å opprettholde sunn hud.

Hvorfor er peeling viktig?
Ettersom vi eldes, vil prosessen med celleregenerering bremse ned. Dette betyr at kroppen er tregere til å fjerne hudceller og generere nye. Når gamle hudceller begynner å hope seg opp på overflaten av huden, kan det gjøre at huden ser kjedelig, grovt, og tørr ut. Videre kan opphopningen av døde hudceller resultere i overskytende olje og tilstoppede porer, som fører til kviser.

1. Huden din peeles naturlig: Når du er yngre, vil huden din naturlig fornye seg hver 25 dag. Når du fyller 30, begynner prosessen å avta, noe som kan resultere i mer pigmentering samt en kjedelig hudfarge.

2. Fordelene er uendelige: Med regelmessig peeling kommer flott hud. Ikke bare fjernes den døde huden, den reduserer også hudmisfarging og pigmentering, fine linjer og rynker.

3. Bruk peeling om morgenen: Huden fornyer seg selv over natten, så peele huden din om morgenen for å fjerne bort død hud.

4. Ikke glem å fjerne sminken: Før peeling, er det viktig å huske å ta av sminke og gi huden din en skikkelig rens. Hvis du ikke gjør det, vil Exfoliating Peel ikke være i stand til å gi deg den dype rens du er ute etter.

lisettesbodywraps@outlook.com
Nettbutikk: www.lisettesbodywraps.no

Hjelp meg å like siden min på FB: HER.

P.S Vi trenger forhandlere over hele Norge og utland. Så send meg gjerne en mail for mer info. Etter bestilling har du pakken levert på døren etter ca 7 dager.

It works!

26. november 2014

Body Wraps / It Works

Nysgjerrig på It works body wraps? Den strammer, former og toner kroppen ved help av 11 forskjellige urter som stimulerer til LIPOLYSE(bryter ned fett i dine fettceller). Body wrappen kan brukes på ulike problemområder som magen, lår, sete, legger, armer og hals. Men du bør konsentrere deg om et område om gangen. Resultatene er varige så lenge man spiser sunt/variert og er aktiv. Fettceller kan reverseres om man lever usunt.
 
Jeg gleder meg til til å ha på julekjolen uten hold-in undertøy i år! Jeg har personlig FANTASTISKE resultater med body wrappen.
 
Vil du prøve body wrappen? Da har du 3 muligheter:
 
1. Bestille via nettbutikken min og bli lojal kunde. Lojal kunde vil si at du binder deg i 3 mnd til å motta minimum 1 produkt pr.mnd. Igjen får du over 40% rabatt på ALLE varer.
2. Du vil prøve 1 enkelt body wrap. Da sender jeg deg den direkte fra meg, pluss du får personlig mail med tips før du setter i gang med body wrappen. 300,- inkl.frakt 
9/10 får resultater fra første gang! 
3. Kjøp en body wrap  pakke med 4 single wraps for 850,- inkl.frakt uten å bind deg i 3 mnd.
 
 
Kontakt meg for noen av alternativene på mail: lisettesbodywraps@outlook.com
 
Nettbutikk:
www.lisettesbodywraps.no
 
 
Lisette

Spørsmål og svar

25. oktober 2014

Body Wraps / Helse / It Works

Mine personlige resultater:
Dere som følger meg her og på instagram har sikkert forstått at jeg har blitt distributør av It works Norge. Jeg er “crazy about”  denne serien av produkter. Personlig hadde jeg aldri trodd jeg skulle bli forhandler av noe som helst av hjemmeprodukter. Min reise som distributør har bare vært supergøy. Det å treffe ulike mennesker på wrap parties, og engasjere seg i helse/velvære er bare unikt. Som sykepleier er jeg nok i overkant interessert i helse og produkter som virker.
 
Typiske spørsmål jeg får fra venner og kunder:
 
Hva er body wraps? 
Det er et urtebasert klede(body wrap) man setter på problemområde som mage, lår, sete, legger, armer og hals. Body wrappen den strammer, toner og former hud. Den har en evne til å bryte ned fett i dine fettceller(lipolyse). Altså ikke væsketap.
 
Hvor lenge skal den sitte på?
Body wrappen skal sitte på i 45 min, og de neste 72 timene skjer det ytterlige progressive resultater. Kan sitte max på 8 timer(kan sove med den). Den fikseres med gladpakk eller fab wrap. Viktig å drikke rikelig med vann under detoxen. Minimum 8 glass pr dag. Kroppen skal skille ut avfallstoffer, derfor er det essensielt med vann.
 
Er resultatene varige?
Ja, så lenge man lever sunt og beveger seg. Fettceller kan reverseres(komme tilbake) om man lever usunt etter wrapping. Det er absolutt en fordel å være aktiv og spise variert. 80 % er kosthold. Body wrappen gir deg en kickstart, og man får lyst til å leve sunt under wrappeprosessen. Det er også UTROLIG motiverende å gå inn i cm. 
 
Kan alle bruke body wrappen?
Ja, både damer og menn. Man bør ikke wrappe under menstrasjonen pga hormonubalanse. 
 
Hvor mange body wraps trenger jeg?
Dette er umulig å svare på, da alle kropper reagerer ulikt på detox. Jeg så forskjell etter min 3-4 wrap. Noen merker allerede etter sin 1 wrap. 98 % har god effekt av It works body wrap. Vi sier at 4 body wraps er 1 behandling. De fleste trenger 2 eller flere behandlinger før de er fornøyde. Noen holder på lengre.
 
Er det bare overvektige, og dem med løs hud som bruker body wrap?
Langt i fra! Body wrappen er perfekt for dem som trener, og vil ha mer definert kropp. Ammede kan ikke bruke body wrappen så lenge dem ammer, da morsmelken kan endre smak pga urtene. 
 
Hvordan blir jeg kunde?
Du kan bestille via min nettbutikk, eller at jeg sender deg pr mail et bestillingsskjema. Jeg anbefaler alle å bli lojale kunder. Dvs at du binder deg i 3 mnd, og mottar minimum 1 produkt pr mnd. Da får du over 40% rabatt på ALLE varer. Du kan selv stoppe autosendingen etter dine 3 mnd. Om du vil bestille senere, slipper du bindingstid og har samme kundefordeler LIVET UT! It works etterbetaler også 10% av alle dine kjøp, og du kan handle for dem iform av produkter.
 
Hvordan bli distributør?
Jeg er på utkikk etter flere engasjerte distributører over hele landet. Koster rundt 1000,- for å starte opp som forhandler. Salget går via din egen nettbutikk og på wrap parties. Dette er en supergøy jobb, og en fornøyelse å levere produkter som VIRKER! Ta kontakt om du vil ha en jobb som du styrer helt selv, du kan jobbe lite eller mye. Jeg er også på utkikk etter distributører som vil ha mine produkter i sine spaklinikker, hudpleiesalonger, fotpleie, frisører etc.
 
Nettbutikk for bestilling av body wrap, og andre produkter:
 
www.lisettechristine.myitworks.com.no
 
Mail: 
 
lisettesbodywraps@outlook.com

FB siden min: HER.