Kategoriarkiv: Interiørmesse

Sanselig rått…

30. september 2012

Bloggtreff / Interiørmesse

Som noen av dere vet er jeg i Bergen på bolig og interiørmessen, her har jeg somsagt tidligere sittet i bloggeria sammen med Silje. Her har vi liveblogget på storskjerm, og viset alle på messen gangen i hvordan vi bloggere blogger. NIB jentene skal kåre messens beste innlegg i løpet av helgen, og det er jo utrolig spennende. 

Da jeg tittet innom alle standene på messen var det mye forskjellig for hver en smak, men en stand var høydepunktet for meg. Selveste stylisten Kirsten Visdal fra boken Naturligvis stod der. Vi pratet om årets trender, og jeg spurte henne hva vi kunne forvente oss i år. Og på det svarte Visdal: brente farger, treverk i forskjellige materialer og farger, kobber, terrakotta er nøkkelord for hva som gjenspeiler interiøret nå. Metaller som kobber og messing sammen med brente toner fra afrikansk kultur er spennende sammen. 

Kirsten Visdal er en stoooor inspirasjonskilde for meg, så utrolig raus med service og kunnskap…

Utrolig kule grytekluter fra Lisbeth Nilsson…

Hva med en lampe i lys finer?

Hverdagsglam i sofaen…

Sculls er enda hot…?

Enkle kryssfiner plater i standen til Kirsten Visdal…så enkelt og fint, og ikke minst billig materialbruk…

På messen kunne du også kjøpe loppis, kule teak kommoden…var dessverre litt sen…SOLGT!

Industri lampe…cool?


I dag går reisen hjem etter en helg meg latter og bøttevis av inspirasjon til videre blogging…

Lisette

Nedtelling…

23. september 2012

Interiørmesse

Ikke mange dagene så drar jeg og mange andre bloggere til Bergen på Bolig og Interiørmessen. Som jeg gleder meg til en helg bare med gøy og nye bekjentskaper. Men har litt sommerfugler også, da det er nytt og spennende også. Jeg og Silje skal dele rom, så det blir skoy. Blir nok mye jabbing og lite søvn kan jeg tenke meg. Jeg er så heldig at jeg ble spurt og sitte sammen med en gjeng med kjente bloggere i bloggeriet. Der skal vi sitte i en turnus ordning og lage blogginnlegg. Mer vet jeg ikke, men blir gøy og treffe dere alle som skal dit.
 
 
 
Tenk at “lille meg” skal sitte sammen med denne buketten av flotte bloggere. Veldig stas og oppløftende det skal sies. Fikk sjokk da jeg kom hjem fra Mallorca og så denne, hadde ingen anelse at det var sånn. Trodde vi var mange titalls bloggere. 
 
Og må få takke NIB for at jeg var i galleriet på utfordringen Inviter. Kanon stas.
 
Energi klem fre Lisette

★   ★   ★  

InteriørbloggStylist…

23. juli 2012

Interiørmesse / Utfordring

Lørdag 29.september skal interiør og boligmessen være i Bergen. Jeg kommer, og gleder meg enormt til en inspirasjonshelg og møte mine favoritt bloggere. Boligmessen avholder en stylistkonkurranse til oss bloggere der en skal ta ET bilde(valgfri tema)og komponere et interiør. Jeg har stylet mitt bidrag med forskjellige teksturer og materiale. Kelim puten skaper et grovere inntrykk på bildet, og det rustikke er blandet med glassverk som harmonerer mot det naturlige material som treverk i krakken og redskaper. Ballerina tøflene er heklet og de rundekulene på gulvet gir et mer røft uttrykk bort i fra det romantiske som rusjeputen og kurven. Blomster og strå gir et fint uttrykk i interiøret noe jeg bruker ofte som virkemiddel når jeg innreder og styler hjemme. Jeg tror jeg er den første som melder meg på konkurransen, “den som inte vågar vinner intet” sa alltid min mor…This is my passion!
 
Du kan melde deg på HER.
 
En regnfull dag her i Stavanger…
 
Klem Lisette