Kategoriarkiv: Interiørbutikk

HER VILLE JEG BESTILT MINE JULEGAVER

4. desember 2017

Interiørbutikk / La Femme / Milla Interiør / Selfie Fashionstore

 

HER VILLE JEG BESTILT MINE JULEGAVER

Jeg har selv ikke startet på julegavene enda, men ingen hast sånn egentlig. Å handle gaver synes jeg er bare gøy. Kjøpene er allerede handlet i hodet. Det sparer meg for tid. I dette innlegget anbefaler jeg 3 nettbutikker som har alt i fra vertinnegaver til 100-lappen til mer kostbare gaver. Jeg liker at du kan hente pakken på posten som igjen gir mer tid, men er også for å shoppe lokalt. Butikken Selfie har utrolig mye flott, alt i fra interiør, såper, vertinnegaver til klær/sko. Visste du at butikken lodder ut alt som er på bildet ovenfor, verdi 4500,- Vinneren trekkes før jul. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen kvitteringen din i butikken. Nettbutikken finner du HER.

Butikk nummer to er La Femme i Vågsbygd i Kristiansand. La Femme kjører kalendergaver med ulike tilbud ut måneden. I går hadde de -50% på alt i fra Tommy Hilfiger. Butikken selger klær, skjerf, sko og accessories. Nettbutikken finner du HER. 

Jakken jeg har på meg er kjøpt hos La Femme, den er fra Fleisher Couture. Jeg vet at mange av mine lesere kommenterte rundt dette bildet at dette var drømmejakken deres. Det skjønner jeg godt. Jakken har du for alltid.

 

 

Puter og interiør forøvrig handler jeg hos Beate på Milla Interiør. Her får jeg superrask service og butikken bugner av fine merker og kvalitet. Milla Interiør er også i Kristinasand. Midt i sentrum. Butikken har nettopp fått seg nettbutikk. Den finner du HER.  

Hos Milla Interiør får du også klær fra ulike merker og vertinnegaver. Sjekk ut nettbutikken.

JULEGAVE TIPS SOM ER NESTEN GRATIS

12. november 2017

Gavetips / Interiørbutikk / Milla Interiør

JULEGAVE TIPS HOS MILLA INTERIØR

Jeg elsker å kjøpe julegaver, men de siste årene har budsjettet vært litt strammere på grunn av studier. Likevel finnes det ingen større glede en å glede andre med gaver som har det lille ekstra. Gjerne noe som er hjemmelaget. Laget av kjærlighet. Min svigerinne gav meg et par hjemmestrikkede hansker i fjor, og tror nettopp dette var en av de gavene som varmet mest. Bokstavelig talt. Har du en trang lommebok i år? Da kan jeg tipse deg om en gave som slo an i fjor. Jeg pakket inn en eterisk olje og skrev på kortet «1 times massasje utført av meg». Billigere og enklere kan det ikke gjøres. 

Si at budsjettet ditt er tusen kroner. Da kan jeg tipse dere om denne fantastiske boble muggen som kan brukes til drikke eller blomster. Den er et smykke av en vase. Jeg fikk den i gave av mine foreldre til bursdagen som var nettopp. Lysestaken er fra Skultuna i messing finnes i samme butikk. Milla Interiør har nettopp fått seg nettbutikk og feirer med 20% på klær. Trykk HER.  

Jeg trekker en vinner på onsdag av en reiseutgave av Niactil 4% fra Elixir. Vil du vinne? Trykk HER. 

 

 

 

IN THE MOOD FOR ENDRINGER

28. oktober 2017

Christina Lundsteen / Inspirasjon / Interiørbutikk / Milla Interiør

«IN THE MOOD» FOR ENDRINGER

Jeg får ofte trang om høsten til å endre litt på fargene hjemme. Det skal ikke så mange effekter for å endre et uttrykk i hjemmet. Et enkel triks er å bytte litt på det man allerede har og flytte litt rundt på tingene. Da oppstår det gjerne et nytt utrykk og glede for det man allerede har. Du kan skimte såvidt en ny farge, lilla. Jeg er helt forelsket i den nye silkevelour puten du ser på bildene fra Christina Lundsteen. Puten du ser er fra Milla Interiør, mer bilder får du se etterhvert,Trykk på link for å finne  Milla Interiør.  

 

 

NEW IN

6. august 2017

Interiørbutikk / Milla Interiør

LITT NYTT OPPE I STUE NUMMER TO

Det skal ikke så mye til for å freshe opp stuen, en ny pute og lysestake så er stuen komplett. For anledningen laget jeg en styling med «makronputen og lilja lysestaken fra Milla Interiør» i Kristiansand. Fargene sart rosa, bruntoner og fondeveggen gir et harmonisk uttrykk. Jeg får ikke nok av de vakre putene til Christina Lundsteen. Putene er bare utrolig pene. Lette å holde pent på grunn av tekstil og dunfyll.

Jeg har faktisk eid en slik lysestake før, men solgte den da den ble for messing i utrykket. Har nå lært at den må pusses jevnlig med en pussefille om jeg ønsker et skinnende uttrykk. It´s a keeper. Begge deler får du tak i HER. 

Beate driver Kristiansands fineste mote og interiørbutikk, Milla Interiør. Så verdt et besøk om du er på Sørlandet. Dagens tips!

 

 

ENDRINGER I HJEMMET

9. januar 2016

Cahetu / Interiørbutikk

 

LYNGBY PORSELEN FRA CAHETU

 

Jeg har alltid likt en stil som har en bohems touch, men noe har endret seg den siste tiden. Jeg fikk lyst på endringer. Endringer i form av færre puter i sofaen og mindre “rot” i uttrykket. Kall det mainstream, og kanskje litt kjedelig. Jeg har også blitt mer bevisst på kvalitet framfor kvantiet. De tingene jeg har investert som koster litt mer, har jeg faktisk tatt mer vare på også. Interiør elsken er fortsatt en stor del av meg, men jeg liker så mange andre ting også. Klær og sko er en annen dyr “hobby” jeg har, men lar seg naturlig begrense nå som jeg er student. Vasen du ser på bildet er den populære LYNGBY vasen, den er av porselen: ET SMYKKE i stuen. Den finnes i flere farger og størrelser. Skal du kjøpe en vase i år, må det bli denne. Trykk HER for å klikke den hjem.

Nytt år er over oss, og jeg gleder meg til å jobbe med et viktig mål for året som kommer. Jeg skal røpe det snart. Tror det er mange av oss som har samme mål.

By Lisette

A CHANGE IS ALWAYS GOOD!

17. oktober 2015

Interiørbutikk / Lily & Oscar / Stue

 

THIS IS A PART OF OUR LIVING ROOM

ENDELIG er sofaen dekket med nydelige farger i skalaen rosa, sennepsgul og striper. Jeg skal tilføre veggen noen små justeringer, og har lyst på et rundt stuebord på sikt. Det å selge “gamle” puter er perfekt, det tillater lommeboken å kjøpe nytt innimellom. Er absolutt for gjenbruk! Hos meg rekker ting sjelden å bli gammelt. Hva synes du?

Jeg har en STOR FAVORITT på insta: Lily & Oscar!!!! Finere styling skal du lete lenge etter. Josephine som driver nettbutikken er RÅ på styling. Er du lei av de sorte og hvite? Trykk HER. Hun sender til Norge.


 

I can finally show you a part of our living room! The pillow is from Lily & Oscar, Christina Lundsteen. Do you like it?

 

Have a nice saturday!

By Lisette

Autumn wanties!

4. oktober 2015

Cahetu / Inspirasjon / Interiørbutikk

Oktober er ordentlig i gang, og jeg har bestemt meg for å gjøre noen små grep i stuen nede. Jeg ønsker å tilføre litt farger, og jeg har sett for meg hvilke. Jeg har vært i det sorte og hvite lenge, og kjenner jeg må ha litt colorboost! De sorte og hvite putene  fra Tine k  skal flytte opp i 3 etasje. Ovenfor ser du en collage på ting jeg liker fra nettbutikken Cahetu, har du enda ikke besøkt denne nettbutikken- gjør det NÅ. Nettbutikken har alt i fra maling, hudpleie, klær og interiør.

Min absolutte favoritt om dagen er putene fra danske Christina Lundsteen, vakrere puter skal du lete lenge etter. Cahetu fører dem, og jeg har bestilt mine.

P.S: Sjekk innlegget fra i går, jeg selger unna litt ting! Det er fortsatt endel go`biter.

Ha en nydelig søndag!

By Lisette

Min favoritt rom for øyeblikket!

8. september 2015

Inspirasjon / Interiørbutikk / Milla Interiør / Stue

 

Det er så gøy når maleresultatet blir enda finere en forventet! Stuen i andre etasje fikk seg et løft etter det ble malet. Jeg var i utgangspunktet på jakt etter en farge som gikk over i grågrønn. Fargen endte opp fra Lady Jotun, minty breeze/fargekode 7163. Rommet som fikk fargen minty breeze er stuen vår oppe i andre etasje, dette er et rom som ikke blir brukt- merkelig nok! Da interiørstylist Tone Kroken var på besøk hos oss i vår, sa hun “dette er mitt favorittrom”. Tror ikke vi hadde sett potensialet i dette rommet før nå. Fargen gir en ro i rommet som er en stue med stor takhøyde. Jeg trodde at stuen ville få en mindre romfølelse om vi malte det, men tvert imot.

Når jeg innreder tenker jeg alltid tekstiler og former, og puten fra Milla Interiør i Kristiansand hadde akkurat de putene jeg så etter. Milla Interiør er butikken jeg prøver å besøke ved hver Kristiansand tur- super fin! Putene er fra Christina Lundsteen og Day Home. Butikken ligger midt i sentrum og fører interiør og mote. Jeg la ut link direkte til facebook profilen til Beathe. Ønsker du å følge instagramprofilen til Milla Interiør, trykk HER.

Jeg vil vise dere mer av det nye rommet de neste ukene.

//Blekksprutlysestake fra FinStil, Sofa fra Tine K home, skinnfelle fra Mathilden Verden, bambus bord fra Milla Interiør.//

By Lisette