Kategoriarkiv: Interiør

YOGA NIDRA

23. juni 2020

Interiør

Jeg har praktisert Yoga Nidra i flere måneder, og denne meditasjonsformen passer meg perfekt, da jeg ikke liker å sitte under meditasjon. Kanskje det er egoet mitt som kicker inn, uansett stilling, så elsker jeg Yoga Bidra. Har du prøvd det? Jeg bruker også oljeroller før jeg legger meg på pulssoner, denne funker som bare det for meg! Øyemasken jeg bruker under Yoga Nidra er fylt med lavendel. Denne bidrar til 100% avslapning.

Yoga Nidra er en meditasjonsteknikk som også er kjent som yogasøvn. Når vi praktiserer denne teknikken lar vi kroppen sovne samtidig som vi lar sinnet er bevisst og beholder fullt fokus. Yoga nidra hjelper oss med å finne en dyp avspenning som kan bidra til å løse fysiske og mentale spenninger.

Fordeler med Yoga Nidra

  • Mange opplever nesten umiddelbare fysiske fordeler som redusert stress og bedre søvn.
  • Gir deg dyp avspenning som frigjør mentale og fysiske spenninger..
  • Kan brukes for å sovne eller ta igjen tapt søvn. Effekten av 20-30 minutter Yoga Nidra kan sammenlignes med tre-fire timers søvn.
  • Gir økt konsentrasjon gjennom et avslappet sinn med økt fokus.
  • Er enkel å utføre, selv for de som strever med sittende meditasjoner.
  • Kan minske fysisk smerte gjennom å frigi hormoner knyttet til smertelindring.
  • Gir både kropp og sinn balanse.
  • Tillater deg selv å gå dypere inn i deg selv, og bli mer selvsikker.

Kilder: https://yogobe.com/no/yoga/stiler/yoganidra

DU HAR ENDRET DEG

12. april 2020

Interiør

Det er mange fine aspekter ved å bli eldre. Den indre roen, harmonien og pusten som går jevnere etter travle år som småbarnsmor og student. Lite søvn har blitt til plenty av søvn. Å oppdage søvnen igjen etter mange år uten har vært en reise uten sidestykke. Nå gleder jeg meg til å sove. Mye av grunnen til et bedre søvnmønster er nok sammensatte og hører ofte til småbarnsperioden. Lekeplassen har blitt erstattet med lengre fjellturer med barna. Korte samtaler, til lengre samtaler om hvorfor ting er som de er. Guttene mine spør meg om alt, og dette er noe jeg verdsetter. Jeg har innbilt meg at “dette” er en reise jeg har gått alene, at ingen har lagt merke til endringene mine. Reisen til et roligere liv. Helt til i dag…Min svigerinne bemerket seg endringene mine, det fikk meg til å tenke at jeg jammen har forandret meg. Kanskje det er visdommen mann får med årene som kommer mer tydelig fram. Vi blir tryggere på oss selv og trenger ikke bevise så mye for andre lenger. Vi blir mer sjenerøse, stoler mer på andre og blir mer tillitsfulle. Vi blir flinkere til å mestre både våre egne og andres følelser og får dermed bedre relasjoner til andre.

På mange måter er kvinnekroppen en føde og melkefabrikk som er innrettet mot å lage etterkommere. Det preger hverdagen. Men når du da er over det der, og fabrikken stenger, kan du bruke fabrikklokalene til noe helt annet og noe helt nytt. Det har jeg inntrykk av at mange kvinner benytter seg av. De involverer seg i samfunnet på en helt annen måte, engasjerer seg og utnytter sine egne evner som de ikke har kunnet gjøre før. Kvinner kan blomstre mer de får en ny start og blir sjefen i eget liv og over egen kropp.

LYDBOK FRA STORYTELL

30. mars 2020

Interiør

Jeg hørte mer på lydbok før, men avsluttet Storytell abonnementet mitt da jeg synes det ble kostbart i lengden. I dag leser jeg mest bøker og hører på ulike podcaster. Har du hørt om Joe Dispenza? Han er absolutt min favoritt innen kunnskap om hjerneforskning og selvutvikling. Akkurat nå lytter jeg til denne lydboka. Jeg lærer så utrolig mye om hvordan hjernen fungerer, og hvordan tanker/følelser påvirker kroppen.

FOR SALG!

16. februar 2020

Interiør

Levet room I 100% silkebluse I str M. Brukt 1 gang. Selges for kun 300,-Helt nye slippers fra Miras Hus i str 39, selges for kun 500,- Disse er i 100% skinn og er i en knall oransje farge.

Birger Mikkelsen cord fløyelsbukse i str M. Selges for kun 350,- Framstår ny.Splitter ny velour singlet fra Birger Mikkelsen med eksklusive engelske blonder. Denne er ubrukt og selges kun for 350,- i str 38. Passer inni en dressjakke eller under en cardigan.2 ND DAY merinoull fra Birger Mikkelsen, er i en str S og er brukt et par ganger. Selges for kun 350,


Julie Fagerholt ullgenser med gullstrass i str M. Selges kun for 500,- Nypris 2700,- Framstår ny.

Birger Mikkelsen “sateng bukse ” med strikk i livet i str M. Denne er fantastisk behagelig på. Selges kun for 400,- Kule til sneakers eller pumps.


FWSS genser i leopard mønster i str M, selges for 250,- pent brukt.
Rød bukse og genser fra Ymse butikken selges for kun 300,- for begge deler, i str M. Fint brukt.

Norr topp/singlet selges i str S/M selges for kun 300,- (ikke skjørt selges).

DETALJE FOTO

9. februar 2020

Interiør
Jeg liker å ta detaljefoto som disse <3

Hvilke bilder liker du beste å se på når du leser blogger? Noen foretrekker mer tekst, mens andre synes bildene taler for seg. Jatakk, begge deler?