Kategoriarkiv: Instagram

Høst i stuen!

1. oktober 2015

Instagram / Stue / Tine K

 

Jeg har lenge hatt det med mørke toner i sofaen, og det har jeg fortsatt. Månedene raser fort fram til jul, og jeg har en idé til farger som kommer i sofaen. Jeg har en ting for burgunder og grønt, og ender nok opp men en av fargene til jul. Har siklet lenge på to av putene som er i sofaen fra den nyeste kolleksjonen til Tine K Home. Jeg har vært en trofast Tine K fan i mange år, og blir fortsatt like yr når ny kolleksjon kommer ut.

En rask tur innom bloggen før jobb! Ha en nydelig dag.

By Lisette

Same location, but different!

12. august 2015

Instagram / Klær og mote / Selfie

Å ta bilder med kids i nærheten blir en morsom affære. Klart han ville være med! Her ser dere resultatet.

Lille mann måtte til legevakten for et par dager siden, derfor ville jeg ha han hjemme en ekstra dag fra barnehagen. Flaks jeg hadde fri fra jobben, med mann offshore. Han fikk derfor en premie da han var så rolig på legebesøkets undersøkelser på tastasenterert. Det ble selvsagt litt go´biter hjem til mor fra SELFIE også. For en butikk sier jeg! Butikken bugner av høst nyheter.

Mer av mine siste kjøp, ja du hørte riktig….Denne damen blir student til høsten, og går drastisk ned i lønn. Jeg måtte alikevell ha noen hverdagsklær på skole og jobb.

Ny stripete genser fra Gestuz, ny bukse fra 2ND ONE som kan dresses opp eller ned- I LOVE. Coffeetable book fra Marc Jacobs er også fra SELFIE.  Duftelys fra True Grace. Visste du at SELFIE sender fraktfritt hjem til deg! De gir deg kjempe service.

By Lisette

Instagram favo…

13. juli 2012

Instagram

Mulig jeg er litt sen, men jeg har blitt litt hekta på instagram. Det er jo nesten som en liten blogg, men kanskje litt lettere og raskere? Eller…Jeg er ikke så aktiv på fotofronten med linsa om dagen, jeg har jo tross alt sommerferie. Men er ofte på instagram med navnet: lisettesperler. Følg meg gjerne der!

 

Nye converse, armbånd og lille morgenfuglen Amadeus…

Tatt fra godsofaen min…

Bytur med ungene nå i uken…

 
 
P.S. Forresten… skal du på boligmessen i Bergen i september? NÅ er billetter i boks og jeg gleder meg til høsten. Men først litt sommer. Meld deg på så treffes vi der! Hadde vært skoy og treffe dere lesere.
Klem Lisette