Kategoriarkiv: Hund

Prince charming!

15. august 2015

Hund / Hverdagsglimt / Stue / Tine K

 

Gizmo “the dog” er en nydelig liten hund, masse personliget og sjarm. Eieren er en høy mann med masse tatoveringer, ikke en slik type du ser med en liten papillon. Mannen jeg prater om er nemlig min bror. Han og kjæresten er på reise, og mine foreldre har hatt hunden uten om en natt. Mens min bror er på reise bestilte min mor tur til hundefrisør med Gizmo. Jeg synes han er bare helskjønn hårløs. Pelsen dufter parfyme også. En skikkelig prins på puffen min der.

Jeg er alikevell glad for at jeg ikke har dyr lenger, det er et stort ansvar. Man har alltid hunden i bakhode, og man blir bundet. Nå er brutteren heldig som har foreldre som stiller, og en søster.

Det regner i skrivende stund, og tror ikke det stopper med det første. Ha en nydelig lørdag!

By Lisette

Gizmo

16. juni 2015

Hund / Hverdagsglimt

 

Fra onsdag til søndag i forrige uke passet jeg denne lille karen for min bror. Han er jo utrolig søt, og har mye personlighet. Han springer etter meg i hvert rom jeg går til, og vil helst ligge under haken min når jeg slapper av. Alikevell kjenner jeg at jeg er glad jeg ikke har ansvaret for hund lenger… Ungene synes det er kjempestas med Gizmo, og han er utrolig tolmodig med dem!

By Lisette

Et hundeliv…

18. desember 2011

Hund / Lisette

I helgen har jeg også hatt hundebesøk av hunden min Elmer. Elmer er så heldig som har 2 hjem, et aldri så lite skillsmisse barn. Men de siste 2 årene etter jeg fikk nr 1 og gravid med nr 2 har han bodd i hjem 2. Ser jeg ikke klarer og kombinere hund og barn lenger, og med mann i nordsjøen… Det er super mye arbeid med hund, og føler ikke jeg strekker til der lenger, veldig vedmodig. Pluss jeg har et lite snev av vaskemani, og da er ikke hundehår og sikkel stas. Men jeg innrømmer det i hvertfall;)