Kategoriarkiv: Human Design

HUMAN DESIGN

25. juni 2020

Human Design / Reklame / Tone Haave Sønneland

Jeg har i over to uker dypdykket i de 5 ulike energitypene som Human Design har utviklet. Å vente på readingen min i disse to ukene har gitt meg muligheten til å lese meg opp, samt å sjekke designet mitt ytterligere på YouTube. Min energitype er “Prosjector”, dem finnes det ca 20% av i verdens befolkning. Men verken YouTube eller selvstudie kan måle seg med å høre Tone forklare om mitt unike design via Zoom. Etter readingen får du tilsendt opptaket, da har du muligheten til å lytte enda en gang på budskapet om energitypen din. Jeg opplevde at Tone var flink til å formidle, hun utstrålte en tilstedeværelse og hadde en god energi under readingen. Jeg føler meg enda mer klokere på hvorfor “jeg er som jeg”. Nedenfor kan du lese enda mer om hva Human Design er spesifikt.

Human Design er et revolusjonerende system som gir deg verktøy for optimal prestasjon i alle områder i livet – din karriere, dine relasjoner og partnerskap. Et system som bl.a hjelper deg med å navigere i en jungel av muligheter og å optimalisere ditt energiforbruk. Human Design belyser din emosjonelle, psykologiske og energetiske “make-up”, og gir deg forståelse og innsikt i hvem du er, hva du er, hvordan du kan bevege deg gjennom livet med flow og letthet, hvordan du kommuniserer med de rundt deg, og hvordan du tar best mulige avgjørelser for deg selv. I tillegg til en dyp innsikt i din unike natur vil Human Design gi deg konkrete redskaper du kan bruke livet ut for å tre inn i ditt fulle potensiale med optimal prestasjon både personlig og profesjonelt.

Jeg har følgt Tone Haave Sønneland på Instagram ganske lenge, og jeg vet at dette er en dyktig dame som er interessert i en holistisk livsstil. Hun er utdannet naprapat og har bred erfaring med mennesker og livsprosesser. Den ene posten hun delte for noen uker siden vekket en ekstra gnist hos meg. Jeg fikk trang til å utforske mer om det revolusjonerende systemet Human Design.

Human design er ubeskrivelig rått, du blir klokere på deg selv og får ditt unike design. Human design belyser våre unike forskjeller, og i en tid som denne, hvor en hel verden demonstrer for likeverd så er det superaktuelt. Jeg har nå en dypere forståelse hvorfor jeg er som jeg, på godt og vondt. Det er gratis å teste hvilke energitype mann er. Du må vite eksakt klokkelslett du er født på, og resten sitter nok i ryggmargen, som fødselsdato og fødested.

Før du bestiller en reading så kan du enkelt avdekke hvilke energitype du er ved å trykke HER. Ønsker mann en reading hos Tone slik som jeg gjorde så er dette fult mulig, hun har til og med en kampanje der du får 35% avslag på readingen, koden er: NEWBEE

Human Design er en fusjonering av eldgammel visdom – Astrologi, I´Ching, Chakra-systemet, Kabbalah (livets tre) – og moderne vitenskap – Kvante Fysikk og Genetikk.

I Human Design snakker man om 5 ulike energityper; Generator, Manifestor, Manifesting Generator, Projector og Reflector, som alle har unike strategier for prestasjon og kommunikasjon, samt en egen signatur for når man er på riktig spor eller har sporet av.

Human Design setter søkelyset på våre unike forskjeller og hvilken styrke som ligger i hver enkelts unike potensiale.