Kategoriarkiv: Høst

OKTOBER MUST HAVES

1. oktober 2016

Elixir Cosmeceuticals / Høst / hudpleie / Vital hudklinikk

Det er mange produkter jeg kan klare meg uten, men disse peeling padsene fra Elixir Cosmeceuticals savner jeg hver gang jeg går tom. Disse gjør at huden min får en super glød og porene har blitt mindre synlige i kinnene. Padsene jeg bruker er 15% glycolsyre, men du bør gjerne starte med 10%. Glykolsyrer virker i det øverste hudlaget og svekker bindingene mellom hudcellene i overhuden og gir en lett avskalling av huden (peeling). Dette fjerner det øverste hornlaget og gir en glattere, renere hud. Fjerner døde hudceller og gir en naturlig peel. Jeg klipper padsene i to, da har jeg dem lenger. Personlig tåler huden min disse padsene kjempe godt, jeg har faktisk ALDRI flasset av. En annen must have innen hudpleie jeg må ha i serien min, er Niactil 4%. Har jeg lite råd så prioriterer jeg Niactil rens og Niactil 4% gel. Denne behagelige gelen med 4% konsentrert niacinamide både tilfører, og hjelper huden å holde på fuktighet. Motvirker fine linjer og ujevn pigmentering. Virker beroligende og fjerner rødhet. Reduserer store porer, gir jevnere hudoverflate, glød og klarhet til huden. Har en god effekt på urenheter, acne og hudormer. Meget gunstig ved rosacea. Denne gelen gir også en instant glød til huden min. Har du en sensitiv nese? Da passer alle produktene veldig godt, noen av produktene er uten lukt. De andre har en lukt av renhet uten sterk parefyme. Pluss produktene er norske, det liker jeg.

I dag er det 1.oktober og jeg gleder meg til innekos og stearinlys hver dag. Det må være det beste med mørke ettermiddager. Liker du høsten?

 

VI HAR GÅTT INN I OKTOBER MÅNED OG HØSTEN ER HER DEFINITIVT

Jeg har virkelig fått høstfølelsen, i går viste temperaturmåleren på bilen 7 grader. Trærene har blitt barere og lufta mer frisk.

Nyt lørdagen din.

By Lisette

/Produktene får du hos Vital hudklinikk på Madla og Forus/.

ET SJELDENT INNLEGG

24. september 2016

Blomster og planter / Høst / Hverdagsglimt / Inspirasjon

 

Det er stille hos meg på interiørfronten. Kanskje flere lesere savner slike innlegg hos meg, men det er ikke til å stikke under stolen at interiørfrelsen har roet seg. Jeg er fortsatt interiør interessert, men ikke slik jeg var. Før måtte jeg ha det som var “hot” og byttet puter i hytt og dynevær. Nå kan jeg nyte mer det jeg har, og bli faktisk enda mer glad i det vi har.

 

Jeg flytter rundt interiørtingene vi har nå. Så får jeg plutselig nye stilleben og nye uttrykkk i hjemmet.

 

JEG ER FORTSATT GLAD I INTERIØR, MEN HAR BLITT MER GLAD I DE TINGENE JEG HAR

Hortensia er en favoritt i vasen, og den pryder i porselenen. Den står i ukevis om du snitter og putter den i varmt vann.

By Lisette

Høsten og en lysende framtid

1. september 2015

Blomster og planter / Høst / Hverdagsglimt

 

1.september, og høsten er like om hjørnet.  Denne årstiden er ikke favoritten da jeg  er en ordentlig sommerjente. Dog, elsker jeg stearinlys og late ettermiddager.

Hverdagen er ordentlig i gang, eldstemann er godt i gang med skolen og trives sålangt. Jeg trives også i student tilværelsen, sanking av nye lektyrer og påfyll. Føler at dette er høsten min, og kjenner jeg tar rett valg for framtiden. Jeg gleder meg til den dagen jeg skal blir kontaktlærer for første gang- jeg brenner virkelig for relasjoner og læring. Det å være en god formidler innebærer mange aspekter. En skal brenne for jobben sin, være oppriktig glad i elevene sine, formidle stoffet på uilke måte og “tenke utenfor boksen”. Etter jeg fikk jobben som miljøterapaut på skolen har jeg fått en helt annen forståelse av hva læreryrket innebærer. Lærere har enormt krevende yrke, og det forventes mer og mer av dem. Jeg tar av meg hatten til alle de fantastiske lærerene på jobben, og rundt om i Norges land. Jeg ser den gode jobben dere gjør hver dag!

P.S: Vil du vinne Berit Nordstrand bøker? Giveaway HER.

By Lisette

 

 

 

Fornyelser

13. oktober 2014

Farger / Høst / Interiør / Interiørbutikk

Nå som høsten er her, fikk jeg plutselig det over meg at jeg trengte noe nye farger i stuen. Jeg landet på fargene bringebær, sort og rosa. Kan tro det blir lekkert! Disse fargene blir vakre nå i vinter også. Har en plan hvor dem skal få hvile seg også… mer kommer på bloggen i løpet av uken.
 
Brun´o Interiør sendte meg herlighetene, og for en rask service! Tone driver den 250 kvm store butikken i Haugesund sentrum. Butikken er over to etasjer og har flere spennende merker. Tone har blogg, du kan besøke den HER. Butikken finnes også på instagram under navnet: brunointerior

Putene er fra den danske designeren Christina Lundsteen. Er dem ikke vakre? Dem er håndlaget og fyllt med dun. Man kan til og med snu den ene, og få en annen farge. Dette er høstens “it” pute. Begge er kjøpt hos Brun´o Interiør. Se også på facebook siden til Tone: HER.


Lisette

HAUST

11. oktober 2014

Høst / Klær og mote / Sko

Jeg oppdaget plutselig at jeg trengte både støvler og varme skjerf nå som høsten er her for fullt. Har siklet på Le Chameau støvlene lenge, og ville ha alt annet en HUNTER. Le Chameau er håndlaget i rågummi, og føles som en hanske på foten. SKoNå som har nå to butikker, en på kvadrat kjøpesenter og en i Randaberg sentrum. Disse er kjøpt på Randaberg. Skjerfene er fra Rosenvinge, og er i 100% ull. Koster kun 498,-
 
SKoNå har nettbutikk, og sender FRAKTFRITT i hele Norge. Vil du sjekke ut nettbutikken, trykk HER.

H ø S t

29. september 2014

Høst

 Tror det er første gang på flere år der jeg kjenner at det er greit med høst. Jeg har aldri personlig vært glad i høsten. Noe er relatert til mye regn og mørke ettermiddager. Har til og med kjent på interiørlysten og kreative tanker ift hjemmet. Jeg har lyst til å prøve fargen “berry” fra Tine K home mot sorte detaljer i vinter. Tror det vil ble lekkert- slik jeg har sett der for meg i hodet.
 
 
Takk for du titter innom meg
 
// Pleddet er fra Gliiz //
 
Lisette
 

Høstlige farger…

11. oktober 2012

Farger / Høst / Interiør

Preger hjemmet og garderoben akkurat nå…fikk de fineste skolettene på posten i ettermiddag, de dufter nytt skinn og har de lekreste lærsålene. De klikker til og med når jeg går med dem, og det var viktig når jeg kjøpte sko da jeg var yngre, hehe…
 
Her i hjemmet har sykdommen trødd inn dørene, skulle egentlig på nattevakt i natt, men Ferdinand ligger syk med vond hals og svak feber. Velkommen høst sier jeg…håper jeg klarer og holde meg motstandsdyktig mot uvelkomne baskelusker. De siste timene har jeg ommøblert litt, og det føles liksom som alt er nytt da. 
Velkommen til nye følgere av bloggen, og gøy og se på følgerlisten at det fortsatt dukker opp nye fjes. Du blir latt merke til selv om jeg ikke alltid får sjans til og legge igjen komentarer. Fin og frisk kveld til deg!

Lisette

Fargespill…

8. september 2012

Farger / Høst / Klær og mote

Høsten er min favoritt årstid når det gjelder motefronten, og har fått kjøpt meg litt høstnytt da Interiørmessen i Bergen nærmer seg. Og da kan jeg ikke gå i slitte mammaperm bukser…det er så deilig og få inn litt nytt i garderoben. Jeg ser utrolig fram til messen, og er spent på om noen av dere skal dit?
 
Lærbelte fra Beum, t-shirt fra 2ND Day, genser fra Designer Remix…
Armcandy fra Sif Jakobs
 
Ikke bare interiør som er gøy, men klær også. Og det er lenge siden jeg har vært der…men nå kommer lysten igjen på tøy. Hurra!
 
Fineste lørdagen til deg.
 
Lisette