Kategoriarkiv: Healer Monica Hopland

MITT MØTE MED HEALER MONICA HOPLAND

18. august 2017

Healer Monica Hopland / Helse / Hverdagsglimt

JEG HADDE ALDRI TRODD DET SKULLE FUNKE

Har brukt flere uker på å formulere dette innlegget, ordene og innlegget er skrevet fra hjertet og det betyr noe for meg. Nettopp fordi behandlingen har hjulpet meg til å finne gleden, energien og en indre ro. Møtet mitt med Healer Monica Hopland kan neppe være tilfeldig, fordi jeg tror ikke alt i livet vårt er tilfeldig alltid. Det nærmer seg over 1 måned siden jeg tok kontakt med Monica og har hatt 3 behandlinger totalt. Alle har vært forskjellige på et vis, men med samme gode følelse. Etter første behandling var jeg var lett i hodet, en sterk indre ro i kroppen og masse energi. Nesten litt uvirkelig og sterkt. Andre behandlingen var jeg mer trøtt i ettertid og smerter i kroppen. Helt vanlige reaksjoner i følge Monica. Siste behandling var en kombinasjon av begge timene. Energiene jobber forskjellig og er ikke noe Monica selv kontrollerer. Hun er «bare administratoren» som hun selv forklarer healingen.

Jeg møtte Healer Monica i hennes innbydende kjeller på Sola. Lyst og lekkert innredet. Monica hadde fått en bestilling, men var klar og tydelig på hva hennes rolle som healer var. Hun fikk sine healende egenskaper i en alder av 34 år. Evnene kom helt plutselig og uventet. Hun hadde aldri vært interessert i det alternative og lite erfaring om healing annet en info fra media. Hun sluttet så i et oljeselskap og begynte med healing på fulltid. Hun har nå jobbet med healing i 9 år. Monica er også utdannet sosial rådgiver fra Universitet i Danmark.

Jeg leste at Monica hadde hatt en foredrag på SUS for de ansatte om healing. Hun ble kontaktet av Norsk sykepleierforbund for å forelese om healing som behandlingsform. Tenkte umiddelbart at dette var en behandling som var verdt å prøve, Monica har vært i media flere ganger siden den gang.

Healing er en helhetlig behandlingsform som arbeider med både den fysiske og psykiske -emosjonelle delen av kroppen vår. Derfor kan alle typer plager gjøre nytte av healing. Det betyr allikevel ikke at du får den hjelpen du søker, du kan aldri vite utfallet av healingen på forhånd. Jeg var selvsagt veldig spent og skeptisk i forkant av første timen hos Monica. Jeg er overbevist at Monica har hjulpet meg! Jeg føler meg glad, samlet og energisk. At denne dama har noen evner er ingen tvil. Jeg er et levende bevis på at healing har gitt meg «ny giv». Dette kan ikke forklareres, men oppleves. Det jeg likte godt hos Monica var hennes profesjonalitet og at hun ikke utgir seg for å være annet en en administrator for energiene, en healer. Hun kan ikke lese tanker eller vondter, men energiene finner veien til plagene. 

Har du lyst å lese mer om Healer Monica Hopland, trykk HER.

 

Det var mange myter om healing som jeg fikk godt forklart av Monica. Behandlingen varer 60 min og du ligger på en behagelig benk med avslappende musikk.