Kategoriarkiv: Gliiz

SLIK INNREDER JEG I HØST

17. juli 2017

Bisi vaskeri og rens / Gliiz / Interiør / Tine K

SLIK INNREDER JEG I HØST

Føles som høst ute egentlig, bladene av plommetreet har falt og temperaturen viser mellom 12-14 varmegrader her på Vestlandet. Det er ikke sprekt akkurat. Har dere sjekket ut den nye kolleksjonen til Tine K Home? Utrolig mye delikate farger denne høsten. Nyanser av grå, gult, grønt, jordfarger og lilla er hotte farger i høst. Jeg har sikret meg to go´biter fra Gliiz nettbutikk.

 

Husker dere at jeg hadde sofaen på rens hos Bisi for cirka en måned siden? Guttungen sølte et vannglass etter sist nyrenset sofa og fikk den verste vannskjolden da det tørket. Måtte levere det inn igjen og få sofaen renset grundig nok en gang, litt surt. Leverte også inn trekket til Gervasoni stolen, se hvor blenda hvitt resultatet ble. Min varmeste anbefaling går til Bisi renseri! 

 

 

3 SOMMERTIPS TIL UNDER 500 KRONER

27. juni 2017

Gliiz / Hverdagsglimt / Inspirasjon / Vital hudklinikk

MIN ANBEFALINGER I SOMMER Disse skinnsandalene fra Tine K er mine desidert mest komfortable sanda nå i sommermånedene.Den blir bare bedre og bedre for hver dag. Jeg trøgikk i dem i fjor og ble overlykkelig da Gliiz tok dem inn i år igjen. Det beste av alt er dem koster kun 299,- Løp og kjøp, disse fyker like fort ut som dem kommer inn. Kjøp HER. Min erfaring er at jeg måtte opp en str i disse, mine er 39. I Birkenstock er jeg str 38. Jeg vil også tipse dere om Gliiz nettbutikken. Sylvia som driver butikk og nettbutikk i Kvinesdal er den butikken som har gitt meg raskest svar og hjelp. Tommelen opp for Gliiz. Ikke sponset for å si dette.

Min anbefaling nummer to er fotpleie hos Karen på Velværesenteret i Randaberg. Hun kjører tilbud 450,- for pedikyr, massasje og shellac. Bestill HER.

Min desidert beste leppepomade er Lipsmart kjøpt hos Vital Hudklinikk. Den fukter og gir litt plump effekt, verdt hver ei krone. Den fås kjøpt i klinikken på Madla og Forus. Jeg er avhengig.

NYE SOMMERSANDALER I HUS!

1. juni 2016

Gliiz / Sko / Tine K

 

SOMMERSANDALER TIL EN OVERKOMMELIG PRIS

Hva synes du om mine nye skinnsandaler fra Gliiz? Disse skoene bor jeg i om dagen, og blir bare mykere og mykere ettersom jeg går i dem. De koster også kun 299,- Det kaller jeg fin pris! Så et lite onsdagstips om du ønsker noen fine sommersandaler nå som varmen kommer. Jeg var heldig som sikret meg et par, da disse fyker ut. Jeg vil også tipse dere om Sylvia som driver nettbutikken Gliiz. Hun har også et showroom i Kvinesdal om du skal sørover i sommer!

Det har nå gått 1,5 uke siden jeg spiste godteri, har ikke tenkt på søtsaker siden. Har ikke hørt fra dere andre? Er dere fortsatt med?

By Lisette

TIPS PÅ HVORDAN DU PYNTER TIL JUL

27. november 2015

Gliiz / Stue

 

HOW I DECORATE MY CHRISTMAS HOME

Adeventstiden må være de fineste ukene jeg vet om! Forventningene og kosen som hører med førjulstiden er bare så herlig.  Så er det pyntingen da, og jeg skal komme med noen tips til deg som leser, så håper jeg du drar nytte av dem.

Først anbefaler jeg deg å rydde og skape plass til julepynten. Et rent og ryddig utgangspunkt er regel nr 1. Når jeg pynter til jul så liker jeg at det er en rød tråd igjennom pyntingen, med det mener jeg at fargeskalaen passer til hverandre. Jeg bruker sort, hvitt og grønt som utgangspunkt. Når jeg har funnet fram pynten, så setter jeg sammen ulike stilleben. Hvis du ikke vet hva stilleben er, så skal jeg prøve å forklare deg. Det handler om hvordan du plasserer tingene sammen, dette skaper en form for ro i uttrykket. Du kan bruker bøker, lysestaker, kongler, kubbelys, og lerkegren i dine stilleben. 

Blomster og grener: Noen ganger er “less is more”, mens andre ganger er ” jo mer jo bedre”. Her er vi alle ulike, og det er jo det som skaper tradisjoner i de ulike hjem. Hos meg blir det fort masete med for mye jul. Av blomster jeg bruker :  grener, amaryllis og svibler.

Masse lys! Jeg får ikke nok av stearin lys, det skaper en instant følelses av kos og hygge.

Bruk større ting som virkemiddel, en krans på veggen er et eksempel. Statements som juletre er også et must, fake eller ekte.

Puter: Jeg får ikke nok av dem, mix og match dem sammen! Gjerne i 2-3 fargeskala. Har du lagt merke til ny pute og pledd på bildene? Puten og pleddet er fra merket Design By, kjøpt hos Gliiz. 

Pynten til ungene: Er noe av det fineste jeg vet, barnepynten kommer opp år etter år. Pluss ungene synes det er så gøy å se det framme.

Julestjerner i papp er kjempe fine, og du får dem i ulike farger. De gir garantert julesteming. Heng julestjernene i papp opp i vinduer med fiskesen, da ser du ikke tråden! Beste tipset ever.

For noen år tilbake var det sølv som var poppis, nå har det vært gullelementer de siste årene.  Kombiner sølv med gull for en spennende effekt. Gull jeg julestemning øyeblikkelig.

Duftelys av jul, finnes i ulike merker og prisklasser. Nå bruker jeg It works diffuser som er  basert på eteriske oljer. Den ene lukter gløgg!

By Lisette


Bedroom

20. mars 2015

Gliiz / Inspirasjon / Mathildes Verden / Soverom

 

 

 

 

 

Vi har endelig fått oss en ny seng, og valget endte på en Jensen Carat rammemadrass. Den er nydelig å sove og ekstra høy. Da trengte soverrommet vårt nytt tilbehør! 2 nye Jielde nattbordlamper av typen signal. Forskjellen fra de andre jielde lampene vi har, er at denne typen er matt. Nydelig uttrykk! Lampene er kjøpt hos Rune og Ruth fra Mathildes Verden.

De sorte putene er i velour, og skal i utgangspunktet ned i sofaen. Madam Stoltz fører merket på putene, og var fine i prisen. Sjekk nettbutikken gliiz, HER.

Da ble det enda et strøk på gulvet nede, og vi kan flytte ordentlig inn om ca en uke! Heldigvis kan vi bruke kjøkkenet…

I dag skal vi ut med hele trinnet jeg jobber på, med følge! Det blir stas.

By Lisette

Gavedryss: gliiz

8. mars 2015

Giveaway / Gliiz / Interiør

 

 

 

gliiz lodder ut salt og pepper bøsser! Disse er flotte i design og veldig gode.

 

 

Var litt rask i svingene…sist, men ikke minst er gliiz med i gavedrysset! Sylvia driver nettbutikken, og hun har mange fine merker! Noen av dem er: tine k home, housedoctor, bloomingville,  Niclas Vahé, Hübsh, lady burk, terrible twins, vanilla fly og Design By +++

For å delta må du like gliiz på facebook og IG: gliiz

Vil du besøke nettbutikken gliiz, trykk HER.

 

By Lisette