Kategoriarkiv: Giveaway

VINNEREN AV GIVE AWAY ER

18. november 2016

Giveaway / Koch Parfymerier

GRATULERER TIL ELISABETH ØGREID

Det var min mann som trekket den heldige vinneren ut av skålen, Elisabeth Øgreid. Du kan møte opp hos Koch Parfymerier på Kvadrat for en konsultasjon og en gratis Laura Mercier foundation. GRATULERER!

På facebook har jeg også lagt bilder av alle lappene. Trukket på rederligvis.

By Lisette

KNITTING ALL THE WAY OG GIBORT

9. november 2016

Egenpleie / Giveaway / Koch Parfymerier

Jeg er godt i gang med strikkingen! Hvorfor begynte jeg ikke med det før. Noe så beroligende…Er sikker på jeg møter noen hindringer på veien, fikk heldigvis litt hjelp av naboen i går for å legge masker. Jeg har ikke kunst og håndverkgenet i meg, men prøver.

Har du meldt deg på giborten her på bloggen? Du kan vinne en gratis konsultasjon og en fantastisk foundation av Laura Mercier om du bor i Rogalandområdet, trykk HER for mer info. Jeg har nå brukt foundation 1 uke og er strålende fornøyd med resultatet. Den gir en ordentlig glød til huden uten å virke for sminket. Perfekt til hverdags!

By Lisette

SMINKETIPS OG VINN EN GRATIS KONSULTASJON

4. november 2016

Egenpleie / Giveaway / hudpleie / Koch Parfymerier / Sminketips

Jeg bruker minimalt med sminke på huden til hverdags,  kun litt rouge i kinnene og i T-sonen. Likevel ønsket jeg en foundation og en concealer for å gi litt mer glød, samt dekke noen sårbare partier. For meg var det viktig at foundation er kun lett dekkende.

Jeg sover litt pluss minus om natten og ville ha noe som dekket de mørke ringene under øynene i tillegg, da endte jeg opp med Laura Mercier sin concealer. Den fungerer også utmerket til å fremheve høye punkter i ansiktet. Nå har du muligheten til å vinne en konsultasjon for å finne DIN perfekte foundation fra Laura Mercier om du bor i Rogaland. Les videre hvordan du kan vinne enkelt ved å gjøre en ting.

Navnet Laura Mercier står for makeup, pleie og dufter. Filosofien til den berømte makeup artisten er: Enhver kvinne er unikt vakker. Med sine produkter gir Laura Mercier hver kvinne muligheten til å understreke sin individuelle skjønnhet. Love that!  Jeg fikk god hjelp av Kjetil Auestad på Koch Parfymerier på Kvadrat. Han anbefalte meg en tint som gir en super glød og fukt til ansiktet. En tint foundation er ikke heldekkende brunkrem, men dekker likevell ujevnheter, tilførsel av fukt og glød. Laura Mercier er merket som kan makeup gjennom mange år med oppdrag for de beste magasinene og de største innen makeup bransjen. Jeg liker godt at foundationen hadde solfaktor 20 i seg, viktig å beskytte huden året rundt.

 

ØNSKER DU Å VINNE EN KONSULTASJON HOS KOCH PARFYMERI

Du kan enkelt vinne en konsultasjon og Laura Mercier foundation ved å like instagram profilen til Koch Parfymerier, trykk HER for å like. Husk å kommentere på bloggen min når det er gjort som en bekreftelse på at det er gjort. En heldig vinner trekkes den 18.november.

God helg kjære leser

By Lisette

Giveaway! Vinn 2 bøker av Berit Nordstrand

20. august 2015

Giveaway / Helse / Mat og kos

I samarbeid med Eureka Kiropraktikk så har jeg fått mulighet å gi bort 2 fantastiske bøker av lege og seksbarnsmor Berit Nordstrand. Jeg har personlig vært fan siden den føste boken hun utgav. Den 17.september skal jeg også på et foredrag av Berit Nordstrand, meld deg på HER om du bor i Stavanger. Ønsker du å vinne 2 bøker “En ny start” og barneboken “Sukkerkok i hodet” må du like siden til Eureka kiropraktikk og facebooksiden min, pluss å kommentere på dette innlegget når det er gjort. En heldig vinner trekkes den 20.september.

Vil også annonsere at Eureka kiropraktikk i Stavanger skal avholde et kostholdskurs den 28.september “En ny start”. En ny start kurs tilbys fortløpende av Eureka Kiropraktikk i samarbeid med lege Berit Nordstrand. Dette er et kurs jeg skal delta selv på, og vil blogge om ferden min på dette kurset- stay tuned!

En ny start er en metode der du lærer trinn for trinn enkle byttetriks i matveien, til råvarer som bygger helse og forsterker treningseffekten. Samtidig lærer du den mest effektive treningen for en sunnere kropp. Gradvis økt aktivitet, individuell oppfølging, inspirasjon og nytelse hjelper deg å nå dine mål.

Kurset går over 12 uker – 6 kvelder med inspirerende foredrag og personlig oppfølging av sertifiserte terapeuter. Online coaching for veiledning og motivasjon. Boken En ny start inngår som kursmateriell.

Helsesjekk, før og etter, kan du få hos oss på Eureka Kiropraktikk Stavanger.

By Lisette

Gavedryss: gliiz

8. mars 2015

Giveaway / Gliiz / Interiør

 

 

 

gliiz lodder ut salt og pepper bøsser! Disse er flotte i design og veldig gode.

 

 

Var litt rask i svingene…sist, men ikke minst er gliiz med i gavedrysset! Sylvia driver nettbutikken, og hun har mange fine merker! Noen av dem er: tine k home, housedoctor, bloomingville,  Niclas Vahé, Hübsh, lady burk, terrible twins, vanilla fly og Design By +++

For å delta må du like gliiz på facebook og IG: gliiz

Vil du besøke nettbutikken gliiz, trykk HER.

 

By Lisette

 

 

Gavedryss: Buster

6. mars 2015

Buster / Giveaway / Interiør / Samarbeid

 

 

 

 

 

 

Sist, men ikke minst ut i gavedrysset er BUSTER(mote og gave). Kjersti lodder ut en fantastisk snølampe(kan brukes som nattlampe) og the Rubz armbånd i lys rosa. Vil du vinne denne, så må du LIKE Buster på facebook og IG: Busterrandaberg. Trykk HER for å like. Husk og kommenter på bloggen.

Buster er en butikk man finner barneklær, damemote, sko, smykker og barneinteriør. Kjersti som driver butikken på Randaberg fører merker som Bisgaard, Marmar Copenhagen, Hummel, Serendipity, Mockberg klokker, The Rubz, Habibah, IBEN, Moxy støvler, flash tattoos, Aya Naya og Wheat +++

Vinnerene blir annonsert i slutten av neste uke!

Good luck.

By Lisette

 

 

 

 

Gavedryss: Mathildes Verden

5. mars 2015

Blomster og planter / Egenpleie / Giveaway / Mathildes Verden / Tine K

 

 

 

 

 

 

 

 

Mathildes Verden holder til i Steinskjer sentrum og butikken bugner av interiør, klær og blomster.  Man får tak i sjokolade til kjente desginmerker …  Butikken drives av Rune og Ruth som er begge har stor passion for interiør/klær og service.

Mathildes Verden fører merker som: Jildé lamper, frama, Himla, Kühn keramikk, bloomingville, Tine K home, Day Home, Halvor Bakke, Serax, Design letters og housedoctor +++

Klær: Line of Oslo, Beck Søndergaard, By Timo, Dranella, Please, Karen By Simonsen, Nü og Markberg +++

Rune og Ruth er også med å feire bloggen! De lodder ut stort håndkle, såpe, duftelys og håndsåpe fra Tine K. Vil du vinne dette? Kommenter på bloggen, like på FB og IG: mathildesverden. Du finner bloggen HER.

Vinneren blir trukket kort tid etter gavedrysset!

 

By Lisette