Kategoriarkiv: Finstil

SKAP DIN EGEN KREASJON AV EN LYSESTAKE

10. desember 2017

Finstil / Interiør

CRISPY WHITE TABLESETTING

Et fint oppdekt bord får gjestene til å føle seg mer velkommen. Et flott bord kan være en isbryter som myker opp stemningen. Jeg synes det er utrolig hyggelig selv å dekke bord uansett om man blir få eller mange er det koselig med en fin ramme rundt måltidet. 

Første gang jeg oppdaget STOFF/Nagel lysestakene ble jeg bergtatt. Den har en minimalisme som tiltrekker meg. Disse har jeg kjøpt for flere år siden, men ser siden at de finnes i gull og sort. Jeg kjøpte mine hos FinSTIL. De ikoniske stakene kan settes sammen i ulike moduler. 

 

 

FIN STIL HJEMME HOS MEG

15. februar 2017

Finstil / Inspirasjon / Interiør

FIN STIL HJEMME HOS MEG Endelig har den tomme fondeveggen fått seg fjærpynt igjen. Denne gangen i grå og større. Den ble perfekt i fargen og på vegggen. Grått mot grått synes jeg bare ble fint og dempet i utrrykket. Før hadde jeg en mindre variant av fjærhatten og erstattet den med en grå Juju-hatt. Hatten er kjøpt hos Fin Stil som fører landets rimligste juju-hatter direkte fra Kamerun. Jeg har den største størrelsen om du lurer. Har du ikke sjekket nettbutikken til Fin Stil, så gjør det nå! 

Disse hattene er stadig å se i de største interiørmagasinene i både inn- og utland. Jeg synes denne gråfargen var litt annerledes en de hvite som «alle har». Til og med min samboer likte denne.

Jeg sparer til en drømmevase, så selger unna litt på facebooksiden min. Check ut out!

By Lisette

Mandag den beste dagen i uken!

31. august 2015

Finstil / Hverdagsglimt / Mat og kos

 

Det er mandag, og en av de beste dagene i uken synes jeg. Mandagen er da alle starter på “slankekur” etter helgens utskeielser og skal stumpe røyken, gjøre bedre valg i matveien og gjerne ukeshandle. Uansett om en skal forandre livsstilen sin eller ei, så tenker jeg at alle dager er like gode for endringer- enten om dagen heter mandag eller lørdag.

I helgen laget jeg en “bomme” med hjemmelaget frokostblanding. Jeg bruker å ha yoghurt naturell eller gresk yoghurt til. Andre dager bruker jeg lettmelk over med bær til. Ungene spiser også denne. Problemet er at ungene mine ikke liker de sunne valgene jeg lager. I går laget jeg vafler med cottage cheese og raspet gulerøtter i. De merker jammen meg alt! Utrolig frustrerende. Jeg sier til ungene mine at du må smake på alt, men trenger ikke å spise alt. Barna lærer etter hvert å spise mer allsidig.

Når du laser dette, så sitter jeg i forelesningssalen og har om jødedommen. Ha en fin mandag, kjære leser!

By Lisette

/Blekksprut lysestaken og teskjeen er fra FinStil/

 

 

Raus med ord

17. august 2015

Filosofi / Finstil / Hverdagsglimt

 

Alle mennesker setter pris på å bli sett,  og anerkjent som menneske. Det kan være et kompliment fra en kollega eller ord på et kort. Jeg blir personlig beveget av ord. Det kan være et dikt, et kort, en sangtekst eller en tale. Ordene vi deler med andre har stor makt. Noen ganger kan ordene vi bruker såre andre, uten at vi nødvendigvis hadde denne intensjonen. Som barn og ungdom kunne jeg lett “buse ut” ord som kunne tolkes feil. Kjenner du deg igjen? I hvertfall er jeg et følsomt individ som lar meg bevege av ord. Jeg utfordrer deg til å sende en snap, en melding eller en telefon til en som betyr noe for deg, eller som du vet har det vanskelig. Noen ganger er vi så redde for at ordnene blir feil, men da er det bedre å ta kontakt til den som har det vanskelig. Det setter garantert den personen pris på! Ordene må være opprikige og genuine, og de ordene som treffer meg er ofte de som kommer plutselig og uforventet.

Jeg har en kollega som jeg prater med innimellom( vi er over 60 ansatte) på lærerværelset. Hun kom plutselig bort til meg da jeg stod med en annen kollega,  og sa følgende ” Jeg må bare si deg noe Lisette, du har en utrolig god energi, alltid blid og glad”. De ordene kom plutselig, og jeg ble så innmari glad.

Denne vintage skjeen på bildet er fra FinStil. Jeg skal gi den til min kiropraktor. Hun har hjulpet meg i en vanskelig tid med ryggen. Kanskje hun blir overrasket og glad? Disse skjeene finner du i nettbutikken med ulike tekster, fin pris også.

Ha en strålende mandag!

By Lisette

Verdens fineste lysestake!

9. august 2015

Finstil / Interiør

 

 

 

Jeg har lenge beundret den fine lysestaken til Anna-Malin med bloggen Helt enkelt. Så dukket den opp i interiørbutikker i Sverige, men få hadde denne  i Norge. Jeg oppdaget nettbutikken FinStil via IG, det var via denne butikken jeg kjøpte jujuhatten. Som forøvrig har de beste priser på hattene. Octopuslysestakene finnes i “bronse” og hvit. Hadde vanskelig for å bestemme meg, men endte på denne. Akkurat nå hvile den på tvskjenken, men for styling ble den satt her. Den skal nok få pryde hjemmet på flere steder.

Neste uke starter hverdagen igjen med jobb! Gleder meg.

Ha en fin søndagskveld.

By Lisette

FinStil

31. mars 2015

Finstil / Foto / Inspirasjon / Interiør / Stue

 

 

 

 

 

Det er lenge siden jeg oppdaget juju-hatten, men synes den ble fryktelig dyr, og ble derfor lagt bort i tankene mine. Helt til jeg oppdaget at FinStil fører dem i helt annen priseklasse direkte fra Kamerun. Hatten er et prydverk på veggen, og jeg er kjempe fornøyd! Etter vi malte veggen grå, ble vi enige om at ingenting skulle opp på veggen igjen- ikke et eneste hull i veggen. Men det fikk vike unna da hatten er endelig i hus.  FinStil har en nettbutikk som er absolutt et must å besøke, hun har noe som ikke alle har. Og for å overleve i denne bransjen er det viktig.

 

Det er også deilig med blendene hvite gulv igjen, med ingen riper-enn så lenge!

By Lisette