Kategoriarkiv: Farger

MITT FAVORITT BLING

29. januar 2018

Farger / Hverdagsglimt

 

MITT FAVORITT BLING

Jeg elsker smykker som er inspirert av India. Uttrykket må være rolig til hverdags, men kan fint bære noe mer prangende til fest. Men foretrekker likevel minimalisme her også. Digger Kyoto armringen som har alle sukkertøyfargene du kan tenke deg. 

 

I FEEL IT COMING

2. januar 2018

Christina Lundsteen / Farger / Inspirasjon / Stue

 

I FEEL IT COMING

Vi er godt inni det nye året og det kjennes forfriskende. Det er rart hvordan ting endrer seg, spesielt interiørstil. Før skulle alt være sort og hvitt hjemme hos oss. Men idag får jeg ikke nok av farger. Farger gjør meg simpelthen bedre humør. Kommer ikke noe sort og hvitt hjem hos meg så sant det ikke blir mikset med farger. Visste du at farger kan gjøre deg glad, trist, stressa og til og med varm eller kald? At hvitt, som brukes stadig oftere både på institusjoner og skoler, øker stress, gir senket konsentrasjon og er en katalysator for hodepine. Så nå vet du det.

I dag våknet vi alle mann tidlig for å snu trenden med late morgninger og sene kvelder. Det blir godt med hverdagsrutiner. Det er heldigvis mest av hverdager.

HVORDAN JEG HOLDER FORMEN I PÅSKEN?

21. mars 2016

Farger / Helse / Hverdagsglimt

 

ALT HANDLER OM MÅTEHOLD FOR MEG, DET ER LOV Å KOSE SEG

Det er deilig med påskeferie og late dager, men jeg er bevisst på hvor mye jeg putter i munnen av søtsaker. Mest fordi jeg føler meg tung og uvell etter sukkerinntak! Jeg har såvidt kommet meg i gang med løpingen, og starter svært forsiktig med tanke på prolapsene jeg hadde for 1 år siden. Kiropraktoren min sier jeg skal kun løpe et par ganger i uken den første måneden, deretter øke. De andre dagene trener jeg styrke på matten, og yoga. Målet er å komme i gang med Jazzercise igjen, og det krever en sterk rygg. Påsken som er over oss skal jeg også benytte meg å være ute og gå turer- dette er noe jeg elsker! Etter jeg ble dårlig i ryggen, var mine daglige gåturer redningen! Jeg elsker å gå turer i marka, og ser så mange nydelige vårtegn ute om dagen. Bildet viser mine favoritt godter, i påskeskålen fra Serax.

Ønsker deg en sprek mandag!

By Lisette

FARGER PÅVIRKER MEG!

15. mars 2016

Blomster og planter / Farger

 

Har du noen gang tenkt på hvordan fargene påvirker deg? De siste to årene har jeg åpnet horisonten, og fikk plutselig urge etter farger. Vi har hvite gulv og vegger, og trengte sårt litt farge-plutselig. Før kunne farger gjøre meg stresset, men jeg har vokst fargene mer inn på meg, uten at jeg blir sliten av dem nå. Blomstervalg var også alltid hvitt og grønt før, kunne gjerne vurdere rosa. Nå kan jeg ta med meg en bukett med lilla blomster, og nyte synet av dem. Jeg vil dele med dere noen tekstil forandringer i sofaen snart. Fargevalg er lys blå, lilla og gult. Spenstig, hva? Jeg er på en god plass akkurat nå, og det føles deilig. Kanskje derfor jeg er så mottakelig akkurat nå.

By Lisette

PINK

18. oktober 2014

Farger / Interiør / Tine K

 
 
Alle som har følgt bloggen min noen år vet at jeg er putegal og glad i Tine k Home. Jeg har i grunnen aldri trodd at rosa kunne være en farge som kom i hus igjen, etter en rosabølge i ungdomstiden. Farger påvirker humøret, og jeg var tydelig klar for denne paletten igjen. Sort blander jeg med berryfargen for å skape en kontrast til det “søte”. Ble ganske fornøyd.
 
Alle putene du ser på bildet er kjøpt hos Tone på Brun`o Interiør. Hun sender gjerne varer hjem til deg. I mens besøk fBsiden hennes HER.
 
 
Jeg har nærmere 8000 besøkende her på bloggen om dagen! Wææææ sier jeg. TUSEN TAKK.
 
Lisette

Fornyelser

13. oktober 2014

Farger / Høst / Interiør / Interiørbutikk

Nå som høsten er her, fikk jeg plutselig det over meg at jeg trengte noe nye farger i stuen. Jeg landet på fargene bringebær, sort og rosa. Kan tro det blir lekkert! Disse fargene blir vakre nå i vinter også. Har en plan hvor dem skal få hvile seg også… mer kommer på bloggen i løpet av uken.
 
Brun´o Interiør sendte meg herlighetene, og for en rask service! Tone driver den 250 kvm store butikken i Haugesund sentrum. Butikken er over to etasjer og har flere spennende merker. Tone har blogg, du kan besøke den HER. Butikken finnes også på instagram under navnet: brunointerior

Putene er fra den danske designeren Christina Lundsteen. Er dem ikke vakre? Dem er håndlaget og fyllt med dun. Man kan til og med snu den ene, og få en annen farge. Dette er høstens “it” pute. Begge er kjøpt hos Brun´o Interiør. Se også på facebook siden til Tone: HER.


Lisette

ROSE

11. september 2014

Blomster og planter / Farger / Inspirasjon / Interiør

Blir litt lang tid mellom hvert blogginnlegg, og jeg har ikke sluttet om noen tror det. Interiør er PASSION, og det er det fortsatt. Har hatt høye besøksstatistikker til tross for lite kommentarer *smiler
 
I dag bjuder jeg på litt sarte farger med en dæsj rosa og hvitt. Takk for du besøket nettopp Lisettes perler.
 
 
Lisette

Fargepaletten

17. juli 2014

Farger / Interiør

Framdeles grå og sort som dominerer stuen vår i fargepaletten. Er spent på om det kommer et skifte til høsten, da jeg er så glad i disse fargekombinasjonene. Er nesten litt kry av meg selv- har hatt disse putene en stund!
 
 
Lisette