Kategoriarkiv: Estetiske Studio

ALLE KVINNER ELSKER BRYN

10. oktober 2016

Egenpleie / Estetiske Studio / hudpleie / Hverdagsglimt

Jeg synes brynene er viktige hos kvinner. De rammer inn et ansikt og gir karakter. Personlig liker jeg bryn som er ryddige og velstelte. For 1 år siden prøvde jeg Phibrows hos Ada Vilke, det er den beste jeg har gjort. Brynene er så og si alltid vellstelte. I helgen fikk jeg tatt en refill time da brynene trenger en touch-up etter 1-3 år.

Vet du hva microbladning er? Microblading er en semi-permanent makeup teknikk som ser naturlig ut.Den utføres med microsmå knivblad for å tilføre pigment i huden og som gir effekten av små hår. Fordi bladet er så tynt, får man laget tynne streker, så tynne at de ser ut som hårstrå. Da lager man små hårstrå i mellom dine egne hår, eller der det skulle vært hår. Fargen matches din egen hudtone og dine naturlige hår for at hårstråene skal blende inn. Rett etter behandling ser fargen 40-60% mørkere ut enn de vil bli når de har helet i løpet av 3 ukers tid.

BRYNENE RAMMER INN ANSIKTET

Dette bildet er tatt rett etter behandlingen, selve behandlingen er ikke særlig smertefull, men heller ingen spa opplevelse.

Ønsker du en behandling som er mindre kostbar og varer 5-14 dager på huden og opptil 6 uker på hårstråene? Da er Henna-farging tingen, det nyeste inne farging og forming av bryn. Prisen for forming og farging er 450-550,-

Hvor kan jeg gjøre disse behandlingene? På madla amfi i 4 etg.

By Lisette

HVORDAN JEG GJØR MEG SOMMERKLAR!

29. mai 2016

Egenpleie / Estetiske Studio / Tips

ESTETISKE STUDIO PÅ MADLA AMFI

 

 SOMMERTIPS PÅ BLOGGEN 

En gang i måneden fikser jeg vipper hos Ada, og det har jeg gjort i flere år nå. Hun er den beste i mine øyne i Stavanger. I morgen skal jeg vokse legger med en teknikk som heter SUGARING. Teknikken er basert på å massere sukkerpastaen inn i huden MOT hårets vokseretning. Sukkerpastaen fester seg rundt håret og hårroten, og gjør håret mer samarbeidsvillig og bøyelig. Det blir mindre motstand når håret fjernes den veien det naturlig vokser, noe som gjør at behandlinger blir mer behagelig for deg i forhold til andre lignende behandlinger. Sugaring er en alternativ teknikk til voksing av hår.

 Dette får du gjort hos Estetiske Studio:

ANSIKTSBEHANDLINGER
PERMANENT MAKEUP
VIPPE EXTENSIONS
“YUMI LASHES”
MANIKYR
PEDIKYR
GELISH
SUGARING
VOKSING
FARGE VIPPER/BRYN, NAPPE BRYN

By Lisette