Kategoriarkiv: Designstjerner

DESIGNSTJERNER

4. desember 2019

Designstjerner

Jeg liker å handle på nett, samtidig som jeg synes det er viktig å handle i butikker for å holde trøkket oppe i handelsnæringen lokalt. Jeg anbefaler Designstjerner om du ønsker å finne gaver på nett til andre, eller deg selv. Designstjerner leverer raskt og har ofte gode tilbudet innen design. Trykk HER for å besøke nettbutikken.

NÅR REGNET KOMMER ER TEPPET GODT

17. juni 2018

Designstjerner / Greengate / Reklame

 

NÅR REGNET KOMMER ER TEPPET GODT Å TULLE SEG INN I

Min samboer har hatt lyst til å ha meg på racersykkel i flere år, men jeg har kviet meg av ulike årsaker. En av dem er de tynne dekkene og komforten som virker så ubehagelig. I vår endret jeg mening og etter det fikk jeg en splitter ny racersykkel av min kjære. Og vet du, jeg elsker det! Sykkelen er fantastisk og du kan sykle langt uten at du blir sliten. Sykkelopplevelsene sålangt har ikke vært annet en supre. Frihetsfølelsen, lukten av sjø og gress og roen er virkelig noe jeg liker! Samt treningseffekten som kommer med på kjøpet. Vi kom nettopp hjem fra en tur i styrt regn. Det har vært den fineste turen så langt. Vi var dyvåte, men det gjorde ingenting, det gav meg faktisk bare en ekstra drive. 

 

Har nettopp tatt meg en god varm dusj og smørt inn kroppen med gode kremer. Velvære på høyt nivå. Da var det godt å tulle seg inn i et varmt ullteppe fra Designstjerner.  Teppet har missoni tagger i dus rosa, synes det passet perfekt i den nyrensede sofaen. Teppet er fra Greengate, me like. 

JULEGAVETIPS TIL DE MINSTE

13. desember 2016

Designstjerner / Sam & Sofie

LILLEBA OG MOLO

          TRENDY BABYBOK “MIN FØRSTE BOK”                                 AMMEPUTE FRA SMÅFOLK

JULEGAVETIPS TIL DE MINSTE

Dagene går fort fram mot jul, og det er snart tidsfrister for netthandel for å motta tidsnok. Er det en nettbutikk jeg vil tipse dere om ser er det Sam & Sofie om du skal lete etter gaver til de minste. Sissel driver to av Norges største nettbutikk: Designstjerner og Sam & Sofie.

Sam & Sofie fører alt i fra barneklær, leker, utstyr og klær til voksne. Nettbutikken fører fantastiske merker og leverer raskt. En «stayer» under treet må være den nydelige Lilleba serien. Lilleba er et Stavanger merke som er i herlige bambusplagg.  Jeg bruker enda Lilleba til mine unger.

Ovenfor ser du en liten collage av tips jeg fant i nettbutikken til Sam & Sofie.

By Lisette

JULEGAVETIPS TIL DEN INTERIØRFRELSTE

4. desember 2016

Designstjerner / Gavetips / Julen 2016

Nå er det snart juleinnkjøp og lønn, endelig etter 6 uker uten lønn. Ettersom jeg er student må jeg tenke hvordan jeg handler smart, og nettet for meg sparer meg for tid og noen lapper. Likevel er jeg absolutt tilhenger av å bruke nærbutikkene også, men det er ikke til å legge under stolen at nettbutikkene er kommet for å bli. Framover vil jeg dele ulike julegavetips på bloggen! Denne gangen tipser jeg om en av Norges største nettbutikker, Designstjerner. Her har jeg vært kunde i mange år, og Sissel som driver nettbutikken sender raskt pakkene av sted. Det kan jeg like! Trykk HER for å sjekke nettbutikken ut.

Et av Kählers juletre får du får 249,- ikke den verste prisen om du skal kjøpe en liten ting. Pluss de er nydelig å se på. Juletrærene finnes også i hvitt i år.

By Lisette

SØNDAGS FAVORITTER!

3. januar 2016

Designstjerner

 

I dag er den første dagen jeg er oppe ordentlig, og kan faktisk bevege meg uten smerte! Klart jeg kjenner at ryggen er langt i fra 100 prosent, men ser alikevell et lyspunkt. I morgen skal jeg til kiropraktor igjen, og jobb på tirsdag. Gleder meg en haug til å treffe elever igjen! Det blir litt surfing på nettet når en blir sengeliggende, og Designstjerner har flere favoritter. Besøk en av Norges største nettbutikker.

Ha en fin søndag!

By Lisette

JEG HAR EN TING FOR BLÅTT!

8. desember 2015

Designstjerner / Tips

I HAVE A THING FOR BLUE

Blått er en beroligene farge, som jeg faktisk har mye av i garderoben. Himmel, sjø, søvn, inspirasjon, spiritualitet, beroligende, sannhet, moderasjon og psykisk styrke er stikkord som sier noe om betydningen av fargen blå. Bildet du ser av meg ovenfor kommer i et magasin til neste år, en boligreportasje fra hjemmet vårt. Jeg kan ikke røpe hvilke blad-enda!

Jeg elsker å lage collager, og det har blitt noen de siste ukene! I dag deler jeg noen favoritter i fra  nettbutikken Designstjerner, en av Norges største nettbutikker.

By Lisette

NO CHRISTMAS YET!

5. desember 2015

Designstjerner / Inspirasjon / Interiør / Stue / Tine K

 

 

 

MISSING THE CHRISTMAS THREE, SOON ON THE BLOG!

Lite som minner om jul riktig enda, med storm kuling utenfor og en eksamenstresset mamma. Siste eksamen i år er neste onsdag, og det skal bli så deilig. Jeg har følt meg fjern og stresset, men sånn er det for de fleste under eksamen. Sist jeg var student var jeg “fri og frank”, og det kan ikke sammnelignes med statusen nå. Alikevell har jeg tilpasningsdyktige barn og mann- og det er jeg kjempe takknemlig for. Min samboer gjør det mulig for at jeg skal utdanne meg til det jeg ønsker, og det ble en omskolering-no doubt! Sykepleien kan jeg heldigvis alltid vende tilbake til.

Litt jul har vi i stuen har vi alikevell, men viser dere mer så snart eksamen er over. Ser du den store shiny vasen på bordet? Er den ikke vakker. Vi fikk nettopp nytt trekk til Tine K sofaen vår, bestilt hos Designstjerner.

Ha en fin lørdag!

By Lisette


To my english speaking followers: Do you benefit of my translate on the blog? Good to know if you understand my translate. Please feel free to comment.

LUNE JULEØNSKER!

3. desember 2015

Designstjerner / Gavetips / Jul

 

Til jul ønsker jeg meg lune julegaver: en god bok, et par varme ullstrømper fra Beach house, en god body lotion og masse tente lys i lyktene! Kanskje noen av tipsene var inspirerende til deg som skal gi bort julegaver! Her har jeg satt sammen en collage på ting som koster i fra 250,- og oppover. Personlig liker jeg fine julegaver som alikevell ikke sprenger budsjettet- som disse. Trykk deg hjem julegaver fra Designstjerner.

By Lisette


Today I show a collage of stuff I would like to receive for Christmas.