Kategoriarkiv: Designers Remix

HØSTNYHETER HOS SELFIE

10. august 2017

Designers Remix / Selfie Fashionstore

STATEMENT T-SHIRTS AND A LITTLE GLAM

Høstens motebilde bærer preg av lakk, paljetter og glam. Vi skal velger farger! Lyse bukser fra vår og sommeren kan framdeles brukes sammen med andre mørkere fargenyanser. Lilla er en farge som superhot i høst. Statement t-shirts har vært IN lenge og kan kombineres med så mangt. Denne forelsket jeg meg i fra Selfie, høstnyheter fra Designers Remix. Kan kjøpes HER. 

 

Alt du ser på bildet er faktisk kjøpt i samme butikk. Skinn skjørt fra NORR og T-shirt fra Designers Remix. Fin pris på t-skjortene også!

TRENDALERT: STRIKK OG SKINN

24. juli 2017

Designers Remix / Norr / Selfie Fashionstore

BLACK AND WHITE

Det har gått noen dager siden siste innlegg. Vi har benyttet oss av å være ute mest mulig de få soldagene vi har hatt i sommer. Etterlengtet kan man si. I dag bjuder jeg på bilder i sorthvitt og farger. Kan ikke helt bestemme meg hvilke farge jeg liker best. Jeg kjøper de fleste klærne mine hos Selfie på Tastasenteret. Beste service og utvalg!

 

Et skinnskjørt fra Norr og strikkegenser fra Designers Remix er klart til høstgarderoben. Elsker at strikkegenseren er kort og i en ny gråfarge. Genseren minner om Ganni, bare halve prisen. Løp og kjøp HER.