Kategoriarkiv: Designers remix skinnbukse

RED LIPSTICK AND STRIPES

15. mars 2017

Designers remix skinnbukse / Klær og mote / Lafemme / Selfie Fashionstore

THIS IS THE CAPTAIN SPEAKING Jeg elsker striper. Det gir et fresht uttrykk og minner meg om sommer. Rød er vanligvis ikke en farge jeg bruker noe særlig, men tror jammen jeg våge å velge farger som denne våren. Med litt rød leppestift så løftet det antrekket et nivå. Den stripete genseren oppdaget jeg på instagram, en søt lyshåret jente som heter Kaia hadde den fine cherry genseren fra Tommy Hilfiger. Den er i en slags ullblanding. Perfekt for en frostmakk som meg.

Detaljene på genseren med kirsebærene gjorde bare genseren enda fine. Det er supertrendy med symboler på klær om dagen. Små statements merker gjør den store forskjellen. I like alot. Vårskoene fra Superga står fortsatt i garderobeskapet om håp om varmere temperaturer. 

Å leke seg foran kamera er egentlig utenfor min komfortsone, men ble jo ganske artig da. Klærene jeg har på meg er fra La Femme og Selfie.

By Lisette

BLUSEN MAN FÅR FØLELSEN AV Å GÅ I PYSJ

13. februar 2017

Designers remix skinnbukse / Klær og mote / Sand Copenhagen / Selfie Fashionstore

FLORAL LOVE I år skal det være blomsterprint ifølge årets motebilde. Personlig så elsker jeg dette mønsteret som vekker sommerfølelsen allerede nå i februar. Denne blusen er fra Sand Copenhagen, kjøpt hos Selfie. Denne blusen er bare helt super på kroppen, florlett og kledd på en gang. Jeg kan ikke fordra plagg som er for stramt eller sitter ubehagelig på kroppen. Denne blusen kjennes som en pysj overdel. Jeg har størrelse medium i min. Jeg skal kombinere blusen til skinnbuksen som også er fra samme butikk, fra Designers remix. Blusen får du også i shorts om du liker matchede sett.

Her har jeg kombinert blusen til jeans. Putt gjerne blusen litt oppi buksen for et litt annerledes uttrykk.

Fargenkombinasjonene er fargerikt på klassisk svart. Blusen skal jeg bruke til hverdag og fest. Kanskje dette blir «IT blusen» på min manns 40 års dag. Hva tror du? Jeg elsker den i hvertfall. I klesskapet mitt har jeg for mye strikk, jeg skal bli flinkere til å velge bluser i mitt klessortiment. Jeg handler som oftest ting har jeg mye av, men nok er nok.

Visste du at Selfie har nettbutikk? 50,- i frakt og ved kjøp over 2000,- dekker de frakten. Nettbutikken finner du HER.

By Lisette