Kategoriarkiv: Design

THE MINIMALIST

27. august 2018

Design / Fotografering / Interiør

 

THE MINIMALIST

Jeg har tatt fram en gammel lysestake. Lysestaken fra kubus har vært i skapet noen år. Rart å se den nye gløden “gamle ting” får om du setter det bort en stund. Interiøret her hjemme har fått en stabilitet nå. Det hadde den ikke før. Da kjøpte jeg ofte nytt etter de ulike årstidene. Det gjør jeg ikke lenger. Heldigvis. Det ble en dyr hobby. 

 

Planen er at det blir innlegg annen hver dag på bloggen. Noen ganger med få ord, mens andre dager får bildene tale for seg selv. Jeg skal prøve å variere innhold. Likevel er det en balanse hvor mye jeg kan dele. Slik vil det alltid være. Bloggen er kun et pusterom der jeg får skrive og dele interesser og inspirere. Høres det greit ut?

 

SELFISH WISHLIST PART TWO

25. mai 2017

Design / Gavetips / Inspirasjon / Interiør / Selfie Fashionstore

SÅ MYE FINT I EN BUTIKK Rett før 17.mai var jeg innom Selfie Fashionstore med kamera. Lyssettingen blir perfekt med så prangende fint interiør som man finner i denne butikken. Jeg har lagt min elsk på de unike parfymelysene: Fornasetti Profum. Selfie er de eneste forhandlerene i Norge sålangt av parfymelysene. Jeg har kjent på duftene og liker du litt krydder og blomsterdufter er disse verdt «en snus». Etter lysene er brent opp er krukkene fantastisk fine til en liten plante eller oppbevaring av favoritt ting. Fornasetti Profum har også diffusere med dufter om du foretrekker det. 

Italienske Missoni har utrolig mange fine puter om du elsker farger og mønster. Jeg har flere favoritter. Selfie har ulike størrelser og mønster. Putene koster noe ekstra, men igjen så har du et statement i stuen som oser eleganse. 

Se på den vakre lilla vasen fra Jonathan Adler.

Nettbutikken til Selfie finner du HER. God nettshopping. Jeg er ikke sponset for å lage dette innlegget. Jeg gjør det fordi Selfie er min favorittbutikk og jeg digger damene som driver butikken. Driftigere og serviceinnstilte damer skal du lete lenge etter. Pluss jeg liker å handle lokalt.

HOW I STYLE MY CABINET

23. desember 2016

Design / Hverdagsglimt / Interiør / Lindebjerg Design / Selfie Fashionstore

SLIK STYLER JEG MED EFFEKTER Jeg bytter enkelt stilleben i våre Lindebjerg Design skap med bøker, statements, lysetaker, skåler og ulike deco effekter. Personlig liker jeg å bruke bøker når jeg setter opp stilleben. Har du sjekket ut de nye reiseguidene fra CEREAL? Her har jeg en  bok som heter PARIS proppet med reisetips i hovedstaden. Elegant og rolig i utrykket sitt kan man samle på de ulike bøkene. De finnes i COPENHAGEN, NEW YORK og LONDON også.

Da fikk dere en sniktitt i skapet vårt hvordan der ser ut idag. Jeg endrer innimellom med ting jeg er glad i. Elegant innhold og hotelltips i Paris, boken kjøpes HER. Koster kun 190,- Perfekt vertinnegave/julegave er det også.

Dagen FØR dagen skal nytes med familien, home alone 2 på programmet i kveld.

God jul

By Lisette

På stuebordet

21. juni 2015

Blomster og planter / Design / Foto / Hverdagsglimt / Inspirasjon / Spisestue / Vågane Viste spesialinteriør

 

På stuebordet har jeg som regel alltid friske blomster, denne gangen snitt peon fra mine naboer. Rett over gaten har jeg et eldre ektepar med en vakker hage, de sender over stauder til meg rett som det er. Jeg stopper alltid for en prat med dem, og tror de sette pris på oss. Jeg har en spesiell ting for dyprød peon- den vakreste fargen utenom hvitt. Jeg er superlei av de rosa som “alle har”. I dag fikk jeg staude av dem i denne fargen. Skal vise dere når den er i full spring!  Rett før helgen fikk jeg de nyeste KK Living i posten, reportasje fra Hildes hjem og Tine K Home. Utrolig inspirerende- løp og kjøp.

Ellers er jeg glad vi lakkerte eikebordet vårt til  i vinter. Ønsker du å gjøre det samme? Vågane Viste spesialinteriør gjør jobben for deg. De lakkerer alt i fra kjøkkendører til spisebord.

 Kjekt at mange hiver seg på GIVEAWAY her på bloggen- blir med! Trykk HER for å delta.

By Lisette

I love music…

16. juni 2012

Design / Foto / Interiør

Etter jeg fikk mitt fantastiske Geneva anlegg spiller jeg ofte musikk. Musikk er så livgivende, og jeg har en bred smak fra house music til Thomas Dybdahl. Spørs hvilket humør jeg i, hva liker du?
 
Designet sier mer en ord…
 
Jielde Love…
 
Her har jeg brukt en kamera funksjon som gir ekstra hvite nyanser i bildene, kan du legge merke til det? Jeg har lært mye de siste ukene med bare og prøve de forskjellige innstillingene. Noen har lurt på hvordan en stiller inn hvitbalansen på kamera. Og det er super viktig hvis du skal ta bra bilder uten og få det gulige skjæret i bildene. Jeg har sony kamera, og vte hvordan jeg trykket dette inn på mitt kamera.
 
Fin lørdag til dere…er her jeg slapp som en fisk etter gårsdagen “fest” i nabolaget.
 
Klem
Lisette
 
 
 
 

I ♥ Love Marc…

19. april 2012

Design / Inspirasjon

Ingen hemmelighet at jeg elsker vesker, klær og accessories fra Marc Jacobs. Han lager så mye fiiiiint(og dyrt). Min nyeste funn er et posh deksel til min nye hvite iphone. Kostet 299,- på Vanessa i Stavanger. Kult eller hur?

I♥Love

I wear my sunglasses…

Har du en favoritt designer? 

Lisette