Kategoriarkiv: Dekoria

SNART BAKETID!

25. oktober 2015

Dekoria / Interiør

 

Det nærmer seg julebakst og middagslaging, og måtte skaffe meg et forkle i den forbindelse. Personlig elsker jeg julen: luktene, forventingene, ventetiden, bakingen, julepynt og gode middager. Julen for meg er også preget av savn, savn etter de som ikke lenger er blandt oss. Det går mot 2 år siden mormor døde, og savnet er stort. Alikevell føler jeg hennes nærvær.

Forkleet er fra The Organic company- enda et julegavetips til dem som har alt! Et oppvaskhåndkle over-middels størrelse til den travle oppvasker, eller et smart forkle når du tilbereder mat, baker eller griller – du bestemmer. Kjøpt hos Cahetu. Forkleet er i 100 % GOTS-sertifisert økologisk bomull.

Ha en fin søndag dere!

By Lisette

Endelig….

2. mars 2013

Dekoria / Interiør / Kjøkken

Har vinduet fått seg en liftgardin hjemme hos oss på kjøkkenet. Siden vi flyttet inn for 6 år siden, har jeg nok alltid synes det har vært litt tomt der ved kjøkkenvinduet. Så ble jeg kontaktet av Dekoria og lurte på om jeg likte noe der. Og det passet perfekt ettersom vi trengte en ny lift gardin. Prisene er fine i forhold til andre butikker(etter min mening), og de syr etter mål. Enkle tastetrykk, og en uke etterpå så var den hjemme hos oss. Kjapp service det der…
Synes kjøkkenkroken fikk en lunere atmosfære, og to myrter i vinduet freshet opp vinduskarmen. Liftgardinen vår er i fargen naturhvit.
 
Nettbutikken har gardiner, puter, sengetepper, håndkler osv. Trykk HER om du vil sjekke nettbutikken. Og denne HER.
 
 
Fin lørdag til dere lesere!
 
L O V E
 
Lisette