Kategoriarkiv: Christina Lundsteen

I FEEL IT COMING

2. januar 2018

Christina Lundsteen / Farger / Inspirasjon / Stue

 

I FEEL IT COMING

Vi er godt inni det nye året og det kjennes forfriskende. Det er rart hvordan ting endrer seg, spesielt interiørstil. Før skulle alt være sort og hvitt hjemme hos oss. Men idag får jeg ikke nok av farger. Farger gjør meg simpelthen bedre humør. Kommer ikke noe sort og hvitt hjem hos meg så sant det ikke blir mikset med farger. Visste du at farger kan gjøre deg glad, trist, stressa og til og med varm eller kald? At hvitt, som brukes stadig oftere både på institusjoner og skoler, øker stress, gir senket konsentrasjon og er en katalysator for hodepine. Så nå vet du det.

I dag våknet vi alle mann tidlig for å snu trenden med late morgninger og sene kvelder. Det blir godt med hverdagsrutiner. Det er heldigvis mest av hverdager.

EN FRESH START

30. desember 2017

Christina Lundsteen / Hverdagsglimt / Stue

JULEN ER TATT BORT

Jeg elsker følelsen etter julepynten er tatt bort. Det blir som nyttår, en fresh start. Akkurat som hjemmet får en ny energi og en slags tomhet i rommet. Tomheten i rommet liker jeg. Det er ikke til å stikke under stolen at julepynt gjør meg litt stresset og blir fort masete miljø for meg. Tror det henger sammen med høy sensitiviteten. «Hyggelige ting» kan blir overwhelming for meg. Riktignok har denne julen bært preg av en ro rundt dekoreringen. Jeg har kost meg med julepynten og har brukt noen år på å finne min julestil. Ungenes røde innslag har selvfølgelig fått plass. Julen er tross alt rød i mange hjem enda.

Rosa er en farge som er nøytral og rolig. Jeg elsker putene mine fra Danske Christina Lundsteen. Formen og velur stoffet er så fint sammen med mye av interiøret hos oss. Eames gyngestolen er tatt ned i stuen for en forandring. Den er utrolig behagelig å sitte i. Stolen var mitt første design ikon. Er veldig glad for at jeg ikke har solgt denne.

 Ble veldig glad for at flere har kommentert rundt bloggen. Spesielt Silje og Elin sin kommentar varmet. Tusen takk. Ser at flere har valgt å kommentere på bloggen, TUSEN TAKK.

LYS I MØRKET

29. oktober 2017

Bisi vaskeri og rens / Christina Lundsteen / Inspirasjon / Interiør / Milla Interiør / Skultuna

LYS I MØRKET 

Vi har gått inn i vinterhalvåret og snudd klokken 1 time tilbake, det betyr lysere morninger og mørkere ettermiddager. Vet ikke helt hva jeg liker best. Det positive er stearinlys og innekos med familien. Ellers gleder jeg meg enormt til jul, i år er jeg tidlig ferdig med eksamener. Da kan juletiden koses med barna.

Det er kun en liten uke til jeg har bursdag og ønsket meg denne fine lysestaken fra skultuna. Kjøpt hos Milla Interiør. Putene skal jeg skrive mer om i et annet innlegg. Elsker hvordan farger påvirker humøret.

Julerengjøring av sofa eller tepper? Sofaen er også nyrenset, jeg elsker hvor kjapt Bisi Renseri leverer og gir god service. Kan anbefale dem til sofa rens og til klær forøvrig. 

IN THE MOOD FOR ENDRINGER

28. oktober 2017

Christina Lundsteen / Inspirasjon / Interiørbutikk / Milla Interiør

«IN THE MOOD» FOR ENDRINGER

Jeg får ofte trang om høsten til å endre litt på fargene hjemme. Det skal ikke så mange effekter for å endre et uttrykk i hjemmet. Et enkel triks er å bytte litt på det man allerede har og flytte litt rundt på tingene. Da oppstår det gjerne et nytt utrykk og glede for det man allerede har. Du kan skimte såvidt en ny farge, lilla. Jeg er helt forelsket i den nye silkevelour puten du ser på bildene fra Christina Lundsteen. Puten du ser er fra Milla Interiør, mer bilder får du se etterhvert,Trykk på link for å finne  Milla Interiør.