Kategoriarkiv: Caroline Heyerdahl

INN I DUSJEN MED C SOAPS

12. november 2020

Caroline Heyerdahl / Gave

Jeg elsker tiden jeg har inne på badet! Det er denne tiden jeg har for å starte dagen med godt hudstell og alenetid før jeg skal stelle for resten av familien. Jeg har nettopp testet sjampo og dusjgele fra C i flere uker. Kjenner jeg drøyer litt ekstra tiden inne i dusjen med den deiligste dusjegeelen. Den som minner meg om Frankrike og sommerferiene min her da jeg var liten. Dusjgeleen er laget av duftene Sitron Verbena og Ylang Ylang. Synes også den er drøy i bruk, da vi er fire stykker her i huset som dusjer hver dag. Sjampoen likte jeg også veldig godt, den har eukalyptus og mynte i seg. Dette skriver C om sjampoen, synes hun beskriver produktene sine på en morsom måte, som er folkelig og jeg vet at produktene er “the shit” for miljøet og helsen.

Om du er lys eller mørk, rødrev eller sølvrev, så er det lov å bruke hodet. Du kan for eksempel tenke at det er lurt å velge bort unødvendige kjemikalier i hverdagen.

Manken blir ren på et blunk, sjampoen skummer supergodt og kan brukes av alle hårtyper. Jeg har tilsatt dufter av geranium& bergamott og eukalyptus & mynte som løfter luggen og gir energi til livet etter dusjen.

C sjampo er mild og lukter vilt godt. Av urter og blomster som ikke er sprøytet, sertifisert økologisk av ecocert. Vi har laget mindre flasker fordi dere ønsket dere det. Den nye og forbedrede sjampoen inneholder enda færre ingredienser. Før hadde vi 8 stoffer for å få det rent, nå bruker vi 4. Det tror jeg på. Trykk HER for å besøke nettbutikken.

FRESH AIR WITH C

26. oktober 2020

Caroline Heyerdahl

Vet ikke hvor mange duftelys jeg har prøvd, og det er ikke mange jeg tåler før jeg blir kvalm, eller får dårlig pust. Denne fra C er nydelig. Duftelyset dufter agurk og mentol. og er på tilbud ut måneden til 249,-

Caroline Heyerdahl sier: Mange har spurt oss om duftlys og vil forlenge følelsen av et nyvasket hjem. Nå fyller C 5 år, og vi gir dere det beste vi har laget hittil. Rent, velduftende, vakkert og helt uten gufne greier. Lysene er håndlaget i Frankrike, av sertifisert økologiske dufter fra Robertet i Grasse og kommer i hvite rene glass. Vekene er av bomull.Etter å ha besøkt en liten fabrikk ved Cassis i Provence, fikk jeg overtalt dem til å lage noe de ikke hadde gjort før: Å lage et naturlig duftlys helt uten parafin.

CÈST MAGNIFIQUE!

23. oktober 2020

Caroline Heyerdahl / Helse

Jeg er bevisst på hvilke produkter jeg bruker, og sverger til C i hjemmet vårt. C er en norsk gjeng med vaskemidler og såper for hus, hytter, tøy, hud og hår. Produktene er noe helt annet en hva du finner i butikkhyllene. Serien er effektiv, uten unødvendige kjemikalier eller tilsetningsstoffer og tåler å stå fremme på kjøkkenbenken med sitt enkle uttrykk. Det kan jeg like! Duftene er rene, og jeg liker at ingrediensene er økologiske av ecocert og blandes i Grasse i Frankrike.

Oppvasksåpen lukter sitron, og oppvaskbørste er like fin på benken som den er god.