Kategoriarkiv: Cahetu

FAVORITT VASEN MIN!

2. april 2016

Blomster og planter / Cahetu

 

FAVORITTEN AV ALLE VASER

Jeg elsker Lyngbyvasen min! Den er perfekt og stilren på alle måter, og alle buketter får fram det beste i vasen. Nå sparer jeg til ulike størrelser i vasene også. Den finnes i blank, sortblå og hvit. Selges i flere butikker, jeg kjøpte min hos Cahetu. Vasen er laget i porselen, og det er en klassiker i mange nordiske hjem.

I morgen deler jeg en sunn oppskrift på cookies på bloggen. Stay tuned!

By Lisette

MÅNEDEN SOM GIKK!

30. januar 2016

Cahetu / Hverdagsglimt

 

 

Januar måned har vært en tid med lite blogging, mest fordi jeg ikke har hatt mulighet. Bloggen for meg er ikke en plattform der jeg føler plikt til å poste innlegg, heldigvis. Denne måneden har vært enromt travel på alle arenaer, men likevell en skikkelig pangstart på året med kurser og aktiviteter. Jeg har vært alene med kidsa i 3,5 uke, og det var deilig når samboer kom hjem igjen i går. Stor gjenssynsglede for store og små.

Denne uken fikk jeg også prøvet meg som yogalærer for 60 elever på 7.trinn, og etter chakra readingen har jeg følt meg veldig in-tuned. Nå er det bare å glede seg til februar.

By Lisette

HVA SKJEDDE MED Å LA TANKENE FLYTE?

13. januar 2016

Blomster og planter / Cahetu

 

 

Fineste HAY skålen og den beste håndkremen fra Meraki.

 

Innlegget jeg hadde for noen dager siden om nettbrettet eksploderte i antall besøk på bloggen- hadde ingen anelse om at det ville treffe så mange. Tror mange familier har samme dilemma av disponoering av tiden på nettbrettet. Jeg har blitt mer og mer bevisst på at mobiltelefonen min ikke trenger å være med på pauserommet, i sofaen eller på venterommet til kiropraktoren. Hva skjedde med å bare la tankene vandre…? Tror mange mennesker glemmer å kjenne etter på det å bare være. Nuet og rastløsheten er to motpoler, og jeg tror fast bestemt at mange av oss synes det er ubehagelig å kjenne på rastløsheten. Der i blant meg! Jeg godtar rastløsheten, men lar den ikke styre meg på langt nær som før. Dette har tatt meg lang tid, og er ikke noe som endrer seg øyeblikkelig.

By Lisette

ENDRINGER I HJEMMET

9. januar 2016

Cahetu / Interiørbutikk

 

LYNGBY PORSELEN FRA CAHETU

 

Jeg har alltid likt en stil som har en bohems touch, men noe har endret seg den siste tiden. Jeg fikk lyst på endringer. Endringer i form av færre puter i sofaen og mindre “rot” i uttrykket. Kall det mainstream, og kanskje litt kjedelig. Jeg har også blitt mer bevisst på kvalitet framfor kvantiet. De tingene jeg har investert som koster litt mer, har jeg faktisk tatt mer vare på også. Interiør elsken er fortsatt en stor del av meg, men jeg liker så mange andre ting også. Klær og sko er en annen dyr “hobby” jeg har, men lar seg naturlig begrense nå som jeg er student. Vasen du ser på bildet er den populære LYNGBY vasen, den er av porselen: ET SMYKKE i stuen. Den finnes i flere farger og størrelser. Skal du kjøpe en vase i år, må det bli denne. Trykk HER for å klikke den hjem.

Nytt år er over oss, og jeg gleder meg til å jobbe med et viktig mål for året som kommer. Jeg skal røpe det snart. Tror det er mange av oss som har samme mål.

By Lisette

EN BRÅ START PÅ NYÅRET!

2. januar 2016

Cahetu

 

HAPPY NEW YEAR!

Godt nyttår alle sammen! Håper dere alle har hatt en fin jul og nyttårsfeiring. For min del startet ikke det nye året helt problemfritt. Første nyttårsdag kunne jeg rett og slett ikke gå. Jeg hadde skremmende vondt i ryggen, og lå for det meste. Prøvde å finne en kiropraktor som kunne ta en akutt time, men det var ikke lett på en dag som dette. Jeg har riktignok kjent at ryggen ikke har vært på sitt beste nå i julen. Jeg relaterte det til mye sitting og post-eksamenstress. Heldigvis fikk jeg en time i dag til kiropraktor omsider, og håper jeg er bedre til jobb og skole neste uke. Når en blir rammet over smerter og begrensninger får det i gang mange tanker! Helsen står absolutt sentralt for meg i 2016, og gleder meg til et nytt år med bedre rygg og bevegelse. Det er første gang jeg sitter oppreist lenger en 10 min i dag! Wish me luck.

By Lisette


Wish you all a happy new year! The last couple of days my back has been bad. I have been locked to my bed for almost 2 days, this is the first time I have been up.

THE PERFECT COFFEE TABLE BOOK!

21. desember 2015

Boktips / Cahetu

 

THE MUST HAVE INTERIOR BOOK THIS YEAR!

Det blir sjelden tid til å lese annet en studiepensum, og hver gang jeg bruker hodet på annet får jeg nesten litt dårlig samvittighet. Men, i julen skal jeg nyte blader og interiørboken The Kinfolk Home. Jeg har allerede bladd meg igjennom hele boken, nydelige og inspirerende hjem i fra hele Europa. Har alltid likt layout og design på KinFolk magasinene, og er kjempe fine på stuebordet og til stilleben.

Innom en rask tur på bloggen! Signing out…

By Lisette


The perfect coffee table book from The Kinfolk home-perfect design!

 

KJØKKEN DETALJER PÅ BLOGGEN!

20. desember 2015

Cahetu / Kjøkken

 

 

 

 

 

DETAILS IN THE KITCHEN FROM HAY AND SAVON LIQUIDE

Det er bare tre dager til juleaften, og kvelden skal feires hos mine foreldre. Svigers er invitert også. Vi er liten familie, og fant ut at vi like gjerne kunne feire den ene dagen samlet på begge sider. Ungene i hus er spente, og de teller ned til den store dagen. Du merker det kanskje selv at ungene er litt ekstra oppspilte akkurat nå, de senser nok at foreldrene er litt ekstra stresset før jul. Jeg har startet juleferien, og det kjennes deilig. Vi hadde den fineste juleavslutning på skolen i går, en liten jente i første klasse sang solo på storsamlingen- rørende og ekte! Julen gjør at jeg er ekstra tander, og mange tanker og følelser reiser gjennom hodet mitt. Savnet etter mormor, og minner fra min egen barndom. Jeg kan se meg selv som liten og forventningsfull, og det kjennes som om det var i går. Minnene er fine, og min mor har virkelig jobbet for å skape dem.  Takknemligheten og ydmykheten ovenfor min mor blir tydeligere rundt julen.

4 lys er tent på adventstaken, og vi kom nettopp hjem fra en frisk tur ute i marka. Jeg skal nå til ned på kjøkkenet for å lage litt mat, og da passer det fint med ny håndsåpe og håndkle fra nettbutikken Cahetu.

By Lisette


Soon christmas eve, and the whole family is gathering at my parents house.

WELCOME TO OUR CHRISTMAS HOME!

13. desember 2015

Cahetu / Interiør / Jul / Stue

 

Et frodig grønt tre med passe pynt! Fargene går i sort hvitt og nøytral. Jeg elsker julestjernen vår fra Firm living, kjøpt hos Cahetu.

Ungenes øyne glitret da dem så julepynten deres på treet, det gjør treet straks en fin følelse!

 

 

 

THE CHRISTMAS THREE IS IN THE HOUSE!

Velkommen inn i julestuen vår! Min mor vil nok si at hjemmet vårt har få julefaktorer siden vi ikke pynter med rødt. Og hun har et poeng. Tradisjonene har også “forandret” seg de siste 30 årene. En minimalistisk jul framfor maksimalistisk. Det er en smakssak hva en selv liker, og jeg elsker å komme inn i ulike julehjem. Alt har sin sjarm, og ingenting blir feil.

Så over til noe annet. De siste månedene har bloggstatistikken økt, og det er kjempe hyggelig. Jeg blir like “rar” hver gang når bekjente nevner bloggen min, jeg vet jo at venner og bekjente er innom den, men blir plutselig så nært når den nevnes. Noe henger nok sammen med at få kommenterer hos meg, og da blir det kanskje ikke så personlig. Det hender jeg får mailer om spørsmål ift klær og interiør, men jeg kjenner jo ikke disse menneskene. Når det gjelder kommentarer så er jeg selv ikke flink til å kommentere hos andre bloggere, og kan heller ikke forvente en respons tilbake! Men, bloggstatistikken sier meg noe helt annet- og da blir det jo verdt å blogge. Det hadde absolutt vært stas med tilbakemeldinger på jobben jeg gjøre som blogger, og det kan du som leser ha i bakhodet ditt. Fordi det blir satt pris på. Hvem er jeg som blogger? Mange sier til meg at jeg skriver godt om ulike emner som opptar meg. Det blir ikke flere tusen ord, er ikke tilhenger av for mange ord. Kom til poengen, liksom.

Ha en lun søndag, tredje i advent!

By Lisette


The christmas three is shining in our living room. The colors I use is black and white, and I use the same decorations balls every christmas.