Kategoriarkiv: Cahetu nettbutikk

FAVORITTEN INNEN DUFTELYS

23. september 2017

Cahetu nettbutikk / Hverdagsglimt / ikke sponset

 

DUFTELYSET SOM LUKT FRISKE BÆR

Har du tenkt at alle hjem du besøker har en særegen lukt? Disse luktene kan være en blanding av  mat, inneklima, krydder og kroppslukter til dem som bor der. Jeg får ofte høre at det lukter så godt inne hos oss. Dette henger nok sammen med at jeg har angst for dårlig inneklima og lukter. 

Jeg liker å brenne duftelys inni mellom, men er sårbar i forhold til pust og tåler ikke alle. Dette lyset liker pusten min og er kjøpt på Randaberg «Fem Høns», men fås kjøpt hos Cahetu.  

Lukten av lyset dufter friske bær og elsker at krukken er rosa. Jeg har fått dilla på rosa. Merket er Skandinavisk.

 

MORE IS MORE

8. august 2017

Cahetu nettbutikk / Interiør

MORE IS MORE

Noen ganger er det “more is more” og glitter & stas som gjelder! ferm LIVINGs Salon-puter er inspirert av den dekadente stemningen i franske salonger. En knippe herlige og fargerike overskuddstekstiler fra motebransjen har blitt sydd om til en eklektisk kolleksjon puter som kun kommer i et begrenset opplag. Putene passer perfekt inn i maksimalistenes hjem, eller er et forfriskende tilskudd av farge og humør i et ellers klassisk og nedtonet interiør. Hva synes DU? Jeg simpelhet elsker dem og digger uttrykket med ananasen og flueputen. 

Jeg elsker å innrede. Huset må være ryddig og rent, da har jeg er supert utgangspunkt for å style og komme med nye ideer. Har blitt enormt glad i farger og maksimalisme iform av gjenstander og statements. Jeg liker ikke for mye dill. Skal jeg handle interiør på nett så velger jeg ofte Cahetu, trykk HER for å besøke en av mine favoritt nettbutikker. Putene får du kjøpt hos Cahetu.

Mange kommenterer blomstene hjemme hos oss. Jeg elsker blomster og liker best å sette dem sammen selv. Digger spesielle kombinasjoner og typer som for eksempel strå og en grønn kvast som vist på bildet. Tine K sofaen vil jeg ALDRI bytte ut. Super å sitte i og liker form/design.

WHY FLOWERS MADE MY DAY

16. desember 2016

Blomster og planter / Cahetu nettbutikk / Selfie Fashionstore

WHY FLOWERS MADE MY DAY Er det noe som gleder meg så er det overraskelser som kommer uventet. I går kom denne buketten på døren fra min mor og stefar. Det gjorde meg utrolig glad og var så uventet. Jeg elsker ranunkler og eucalyptus, det er noen av mine favorittblomster.  Ellers har jeg hatt en fin dag på jobb, og fikk enda en overraskelse…En bukett av en mor! Så glad det gjorde meg- SÅ TUSEN TAKK!

Denne helgen skal nytes med ungene og familien. Jeg skal nyte julen, og det starter fra idag. Nå kan jeg legge bort eksamenslesing og kun konsentrere meg om familie og 2 dager med jobb i neste uke. Life is pretty good. God helg kjære leser!

By Lisette

LITT JUL I STUEN VÅR

26. november 2016

Cahetu nettbutikk / Gavetips / Inspirasjon / Interiør / Julen 2016

 

De nydelige pappjuletrærene er fra Milla interiør i kristiansand. De kan brukes på kvister, juletrær eller i all enkelthet som på bildet. Elsker denne fargen på juletreet.

LITT JULESTEMNING HOS OSS

 Elsker julen, stemningen og varmen som venter oss de neste fire ukene. Adventsstaken er funnet fram, og er i fra nettbutikken Cahetu. Merket er fra Fermliving og så vakker og tidløs. Messing og gull gjør julen enda mer julete i uttrykket synes jeg. Når jeg pynter til jul er jeg i utgangspunktet ikke maksimalistisk i stilen, men heller minimalistisk. Stuen nede er ikke stor, og det kan fort bli for overpyntet med pynt og stæsj. Hos mamma og de er er ALLTID julen så rød og vakker. Men hos oss funker ikke rødt, selv om det er fargen over alle farger innen jul. I flere år har det vært sort, hvitt, gull og sølv som har preget interiørtrender i julehjemmene. For meg handler julen om tradisjoner, sammen pynt skal opp jul eller jul. Det skaper minner og gode følelser. Enig?

Hva synes du?

By Lisette

THINGS I LIKE AT HOME RIGHT NOW

19. november 2016

Cahetu nettbutikk / Interiør

THINGS I LIKE RIGHT NOW

Jeg er så heldig som fikk en uventet gave av min svigermor. Like fin med lys og uten. Falt pladask første gang jeg oppdaget disse fra Kähler.

BLENDENDE VAKKER LYKT FRA KAHLER NOBILI

Er den ikke vakker? Du får den direkte hjem fra nettbutikken Cahetu. Lyngby vasen kjøpte jeg i fjor og er min desidert min vakreste vase, også kjøpt hos Cahetu. Det jeg elsker med den er at den er hvit, og at skitten blomstervann synes ikke. Jeg er nazi når det gjelder rene vaser! Klarer ikke kladdemerker og vasker dem annen hver dag. Lysestaken er et perfekt julegavetips!

 

Tusen takk svigermor! Den gjorde meg veldig glad.

By Lisette