Kategoriarkiv: ByTone

ACCESSORIES I LIKE

31. august 2017

ByTone

DET MÅ VÆRE ENKELT

Jeg er i grunnen ikke en smykkeperson, men om jeg skal bære noe må det være enkelt. Jeg elsker perler i ulike farger og gull. Har lenge sett etter en armring og fargenyanser som gult og blått. Disse armbåndene er fine å mixe med ulike accessories. I dag kjørte jeg jeans og striper med disse kule armbåndene. 

Smykket «Breathe» bærer jeg med andakt, en fin påminnelse i hverdagen. Smykket og armbåndene finner du HER.

Smykkene er laget av By Tone 

 

Det  har vært stille rundt disse kanter. Kanskje jeg forteller mer etterhvert. Men i dag passer smykket litt ekstra godt. Ikke glem å pust.

Er spent å høre hva du synes om dem?

SYMBOLETS BETYDNING LIVETS TRE

10. november 2016

ByTone / Gavetips / Hverdagsglimt / Strikkeprosjekt

LIVETS TRE EN SYMBOLSK BETYDNING

Jeg liker ting som har en symbolsk betydning. Det kan være et statement i form av smykker som gir energi og mening. Øredobbene og armbåndet jeg viser er håndlaget av TONE fra Kristiansand. Symbolet kalles for «Livets tre».

Livets tre kan ha flere betydninger, det kan tolkes nyrelgiøst(Norrøn mytologi og Kabbala) eller mer rettet mot kristendommen(Eden have) og Buddismen(Bodhi treet der Buddha fikk oppvåkningen). Symbol betydning er virkelig innen min gate som har studet relgion.

Treet kan ses som kilde til fruktbarhet og liv har ført til forestillingen om livets tre. Livets tre representerer både skaperverket og menneskets sjel i forening med Gud eller alt som eksisterer. Det blir brukt som et meditasjonssymbol både for å forstå Guds natur og måten verden ble skapt på. Kabbalister har utviklet konseptet til å være en helhetlig modell av virkeligheten og kosmos, som et slags kart over skapelsen. Et tre kan også være hellig fordi en guddom viser seg i det eller er knyttet til det.

I LOVE MY NEW JEWERLY

Flere har bemerket seg smykkene jeg har brukt i det siste på jobb, og det er veldig hyggelig. Du kan bestille det HER.

Du skimter også strikketøyet jeg har startet på. Gleder meg til i ettermiddag, da sitter«hu mor» med strikketøyet istedenfor mobilen. Vinteren har startet bra sålangt med sol og kalde dager, perfekt for innekos.

By Lisette

MINE FAVORITTER I SMYKKESKRINET

5. november 2016

ByTone / Smykker

WISH UPON A STAR 

Jeg elsker minimalistiske smykker, det må være diskré og lite prangende for at jeg skal gå med det. Dette er et eksempel på smykker jeg kan like! Stjerner er et symbol for høye mål og håp, noe som passer meg og min personlighet. Synes også utrykket er enkelt og rent. Dette skal jeg kombinere med flere smykker, noe jeg skal vise i et annet innlegg.

 

Jeg oppdaget smykkebutikken til Tone for noen måneder siden på Facebook og fallt pladask for det enkle designet og de overkommelige prisene. Tone lager alle smykkene for hånd, og hvert smykker er derfor unikt. Perfekte julegavetips til mor, venninne, nyfødt eller bestemor som har alt. Hva synes du?

By Lisette