Kategoriarkiv: bylisette14dagerutengodteri

A GREEN SMOOTHIE IS WHAT I NEED

5. juni 2016

bylisette14dagerutengodteri / Egenpleie / Helse / prosjektsterk

 

 

 

14 DAGER UTEN GODTERI COMPLITED HOS MEG I DAG

Da er det gått to uker siden jeg kjørte utfordringen på bloggen 14 dager uten godteri. Jeg vil si at jeg har bestått testen, da livet handler om å nyte øyeblikk! Jeg har vært på kollegatur denne helgen, og spiste litt chips i går. Kunne absolutt stått over å tatt, men jeg valgte å spise litt. Alt i alt synes jeg den andre uken var lettere en den første uken. Jeg skal fortsette å velge alternativer til godteri i helgene, da jeg opplevde rask nedgang i cm og på klærene. Det viktigste av alt var at jeg følte meg i bedre humør. Det viser tydelig at sukker gjør at resultatene kommer senere. Har ikke spist godteri eller sjokolade disse to uker. Mange har lagt merke i det siste at jeg endret meg kroppslig, og det er kjekt når noen legger merke til endringene. Hvordan har det gått med deg? Skriv kommentar på bloggen, så sender jeg en liten oppmerksomhet til en heldig vinner. Har du forresten lyst å bli med på trekningen av to Mariann Deila bøker her på bloggen min? Ekspert på effektiv trening som kan utføres hjemme, og der du er. Trykk HER for å delta. Bøkene er til og med signerte!

Nå skal jeg legge meg i sengen med serien som alle prater om, nemlig SKAM.

By Lisette

 

1 UKE UTEN GODTERI COMPLITED!

29. mai 2016

bylisette14dagerutengodteri / Helse / prosjektsterk / Run & Relax / Samarbeid

 

WORKOUT ESSENTIELS FROM RUN AND RELAX

 

EN UKE UTEN GODTERI COMPLITED

For en uke siden begynte jeg min egen utfordring på bloggen: #bylisette14dagerutengodteri. Det har vært mange følelser rundt en helg uten snop! Total avholdelse gjør at jeg spiser nada i ukedagene, jeg gleder meg til fredagen for da serveres det kos. En belønning kan man vel si. Men jeg har oppdaget at det kun handler om følelser, og ikke at jeg faktisk må ha godteri. Som dere vet forberedte jeg meg med hjemmelaget vaniljesaus, det har vært redningen for null utskeielser. Jeg har også trent 4 dager denne uken styrke, og brukt Mariann Deila sin TREN DER DU ER.  Siden i fjor har jeg gått inn 10 cm rundt midjen, og jeg er virkelig motivert til å komme i toppform. Hvordan har det gått med deg denne uken?

Om du undrer hvor den fine løpegenseren er i fra så kommer den fra norske Run & Relax. Frisk farge som er lett på, den veier ingenting. Skal du investere i nytt treningstøy, er dette merket å gå for!

By Lisette

BLIR DU MED MEG PÅ EN UTFORDRING?

21. mai 2016

bylisette14dagerutengodteri / Helse / Hverdagsglimt / prosjektsterk

MERK UTFORDRINGEN PÅ INSTAGRAM #BYLISETTE14DAGERUTENGODTERI

Jeg lurer på om vi skal gjøre en felles utfordring sammen på bloggen de nærmeste 14 dager? Hva går utfordringen ut på? Kutte ut godteri i 14 dager. Jeg er sikker på at vi begge kommer til å  like fordelene med å kutte ut snop og godteri i 14 dager, det tar nemlig 14 dager for å avsukres. Mariann Deila skrev følgende til meg som satte en vekker da jeg var irritert over lite framgang ift trening og kosthold mitt: “Min erfaring er at de som klarer å kutte ut godteri og vin helt i en periode, de som går 100 prosent inn for det, raskest får resultater. Gjelder meg også; jeg blir fortsatt helt fascinert over hvor stor betydning det har å kutte ut sukkeret (og vinen, som jeg elsker), i de periodene jeg skjerper meg. Det er likevel fullt mulig å gå ned med en godtedag i uka, men da må inntaket være moderat – og du må være desto strengere de andre dagene, for å sikre at du havner i underskudd totalt sett i løpet av uka”. 

Personlig begynner jeg med “Prosjekt sterk” boken til Mariann på mandag, og er super motivert! En liten premie til den som deltar på utfordringen min. Jeg følger deg på insta om du merker med hashtag #bylisette14dagerutengodteri. Er personlig klar allerede fra i morgen. Man trenger ikke å vente til mandag. Jeg kommer til å dele med dere noen sunne og gode alternativer når helgene nærmer seg. Er du med? Kommenter i kommentarfeltet. Gøy å gjøre noe sammen. Flere har allerede meldt seg på via instagram. Knall gøy!

By Lisette