Kategoriarkiv: Buster

Vårnytt

14. mars 2015

Amadeus og Ferdinand / Buster / Klær og mote / Samarbeid

 

 

 

 

Helgen er over oss, og turen gikk til Buster etter hockeytreningen i formiddag. Ungene trengte litt nye klær og sko nå som våren nærmer seg. Han eldste gutten vår er bevisst på hvordan han skal kle seg,  og startet tidlig med å velge egne klær. Det jeg finner fram til morgenen, kan du garantere går tilbake i klesskapet. Hummel slår aldri feil hos Ferdinand. Han fikk selv velge sko, og jakke. Nå kan varmere vårdage snart komme.

 

Alt tøyet er kjøpt hos Buster på Randaberg, merkene du ser på bildet er i fra Wheat, hummel sko og softshell jakke, Serendipity t-shirt og  kivat pannebånd. Buster sender FRAKTFRITT over hele landet. Besøk facebooksiden HER.

P.S Vinnerene av gavedrysset må sende adressen på mail til meg: tellaroli@hotmail.com

 

By Lisette

Gavedryss: Buster

6. mars 2015

Buster / Giveaway / Interiør / Samarbeid

 

 

 

 

 

 

Sist, men ikke minst ut i gavedrysset er BUSTER(mote og gave). Kjersti lodder ut en fantastisk snølampe(kan brukes som nattlampe) og the Rubz armbånd i lys rosa. Vil du vinne denne, så må du LIKE Buster på facebook og IG: Busterrandaberg. Trykk HER for å like. Husk og kommenter på bloggen.

Buster er en butikk man finner barneklær, damemote, sko, smykker og barneinteriør. Kjersti som driver butikken på Randaberg fører merker som Bisgaard, Marmar Copenhagen, Hummel, Serendipity, Mockberg klokker, The Rubz, Habibah, IBEN, Moxy støvler, flash tattoos, Aya Naya og Wheat +++

Vinnerene blir annonsert i slutten av neste uke!

Good luck.

By Lisette

 

 

 

 

Buster

19. februar 2015

Amadeus og Ferdinand / Buster / Klær og mote

Dem som har følgt meg en stund vet at jeg elsker å handle lokalt. 10 min med bil så er jeg i Randaberg Sentrum. Ungene ble strålende fornøyd med antrekkene til vår/sommer fra danske Marmar Copenhagen. Det er sjelden at ungene liker å posere foran kamera, men i den gule shorten lot de seg knipse.

Butikken jeg snakker om er BUSTER! Butikken fører barneklær og dameklær, og merker som: Marmar Copenhagen, Bisgaard, JOHA, Reima, Memini, Petit Bateau, Mockberg, SEBRA, AYA NAYA, Weat osv osv.

Du finner BUSTER HER, og via IG: Busterrandaberg

Lisette