Kategoriarkiv: Bursdag

LIVET STARTER NÅR DU ER 40

11. februar 2017

Blomster og planter / Bursdag / Hverdagsglimt

 

FEBRUAR ER EN TRAVEL MÅNED I ÅR Det har vært noen hektiske måneder etter jul, og februar er en av de travleste i forhold til bursdagsfeiringer. Min brors barnedåp sist helg, min fars 70-års dag og min samboer som blir 40 år neste helg. Jeg har allerede mange tanker i forhold til hans store dag. Min mor har alltid sagt «livet starter når du er 40»  kanskje hun har et poeng. Det vi kaller 40-årskrisen er kanskje et oppgjør med ungdommens urealistiske forventninger og vågemot med troen på at man kunne klare alt, oppnå alt og at man var udødelig. Rundt 40 innser man kanskje at man ikke er kommet så langt som ønsket, at man ikke er i stand til å realisere alle sine planer og at man slett ikke er udødelig. Og greier man ikke å ta den erkjennelsen med fatning, kan det bli krise for hver og en.

Jeg har en spennende gave til min mann, en gave som jeg håper han setter pris på. Har nemlig sagt at han ikke må planlegge noe neste fredag. Deler nok noe med dere.

Ønsker dere en fin lørdag!

By Lisette

Enkelt og greit…

10. januar 2013

Borddekking / Bursdag / Familie / Ferdinand

På mandag ble Ferdinand 4 år, og dagen feiret han med barnehagen hjemme hos oss. Kan love dere at foreldrene fikk kjørt seg. Bare gøy da! Tusen takk for alle hilsninger på dagen hans her på bloggen og Instagram. På søndag feiret vi også dagen med familie. Vil dele litt bilder fra borddekk i sort, hvitt og gult. Jentene fikk rosa glasur på cupcakesene og guttene blått. Jeg er ingen “dillemamma”, og bruker ikke timesvis på borddekk og forberedelser. Skulle gjerne baket superfanzy kaker, men slik ligger ikke for meg. Men selskap og kaker ble det…og så Ferdinand glitret i øyenene, beste tegnet det.
 
Tante Malene 
Rosa glasur på cupcakesene til barnehage venninnene…
 
 
 
Ranunkler i sterke farger…
 
Litt fyrverkeri til på sjokolade kaken…
Min første suksessterte…vellykket!
 
Takk til svigermor som bragte med ostekake med bær…
 
 
Ferdinand forventningsfull i blikket…
Min kjære elskede mormor…
 
Amadeus før selskapet…
 
 
Bilderaset her er en god mix fra barne og familieselskapet. 
 
Jeg vil også takke for kjempe fine tilbakemeldinger fra bidraget from within hos NIB. Jeg blir såååå glad for hver eneste en.
 
L O V E 
 
Lisette
 

Øyesteinen min…

7. januar 2013

Bursdag / Ferdinand

Er 4 år i dag, gosh så fort årene har gått…jeg må si at denne alderen er virkelig artig. Ferdinand er som en liten mann, han sier de klokeste tingene og spørr de morsomste spørsmålene. På samme tiden har gutten vår en sart side, der han viser glede og følelser. Noe jeg synes er viktig hos barn, hjemme hos oss er der rom for alt. Dette innlegget har jeg laget spesielt til gutten min, og sier det enkelt “jeg elsker deg”. Dette er tre ord jeg sier hver dag til ungene før jeg leverer dem i barnehagen og før dem legger seg. 
 
Bildene over er tatt fra familieselskapet i går, Ferdinand stillet seg villig foran linsen, og ble noen fine blinkskudd av gutten min. Mer bilder kommer av borddekk og barneselskap til uken. I dag kommer barnehagen hjem til oss, det blir bånn gass for store og små tenker jeg…
 
Fin ukestart til dere
 
 
L O V E 
 
Lisette
 
 

31 år siden…

2. november 2012

Bursdag / Lisette

Var denne tulla født…rolig og grei i følge min mor, nesten for snill har hun sagt. Har virkelig tatt det igjen når jeg har blitt større, fortsatt grei, men med litt mer tæl…Veldig trist at min kjære er offshore i dag, da jeg skal ha familie selskap senere i ettermiddag. Jeg skal servere mat, gratinert fahjitas og bountykake og hjemmelaget daimis til dessert. Det kan vell ikke bli feil? Jeg er nesten litt barnslig når jeg har bursdag, synes denne dagen er kjempe gøy. Og har mange fine minner fra bursdagsselskaper som barn.
 
 
Liker og pynte med enkel dekor…
Plommefargede servietter fra Tine K…
 
 
Ønsker dere en fin helg…
 
I morgen drar jeg til Moi på et stort bloggtreff. Det gledes.
 
Lisette
 

Fotoinnstillinger…

9. juni 2012

Bursdag / Hverdagsglimt

Ferdinand var invitert i bursdag til en jente i barnehagen sin i dag. Foreldrene til jenten eier en stor golfbane, og bursdagen ble feiret i en av lokalene som er knyttet til golfbanens fasiliteter. Ungene var imponert tror jeg, og de fikk kjøre golfbil i reser fart. Jeg hadde selvsagt kameraet med og knipset over 100 bilder, og prøvet noen nye innstillinger som fanger opp grønn, gule og blå farger resten er sort og hvitt. Likte du dem?

Ferdinand & Co hadde ikke tid og vente på oss foreldre…

 Piñata en spansk tradisjon…

Amadeus var også i sitt ess…

 Begynner og bli utolmodig over mamma med kamera…

Nok er nok…!

 Gult er kult…

 Gabriella hadde dekket bordet nydelig…

Innstillingen  på bildet nedenfor ble ganske kul…

Nå er jeg slips etter en laaaang dag! En ting er sikkert, er at jeg elsker fotografering mer og mer…

Klem


Festselskap del 2.

24. april 2012

Amadeus / Bursdag

Vi var samlet 12 familiemedlemmer på søndag for å feire jubilanten Amadeus med 1-års dagen…Koselig, men jeg kaver nok mer en de fleste. Men alle er nok litt små stressa når de har selskap, for en vil jo sørge for at alle koser seg. Er du rolig når selskaper avholdes, eller stresser du? Dette er andre gangen jeg skriver dette innlegget, da jeg pubiserte plutselig et tomt innlegg. Fryktelig irriterende.


Colaflasker på bordet, utrolig sjarmerende…


Min far til venstre og min stefar til venstre;)
Heldig som har 2 stk…


Min mormor, svigerinne og broderen…


Litt stor krone…


Ferdinand i vinden, elsker ablegøyer…


Kake var deilig, legg merke til håret som er superseigt av alle kakene…


Tante Malene…


Dypt konsentrert…


I love TAPAS…


Godt det er litt rester i frysen til mannen som kommer hjem fra offshore i dag…


Svigermor Bjørg


Mamma og bessen til venstre, og stemor Unni til høyre…


Svigerfar Steinar med Amadeus…

Håper dere koste dere med bildene, og var litt med i selskapet…

Lisette

Festbord, del 1.

23. april 2012

Amadeus / Bursdag

En koselig 1-års dag overstått, jubilanten var helt i hundre og merket godt at han var festens midtpunkt. Ferdinand fikk hjelpe til med oppakking av gavene, da var han fornøyd. Han taklet fint at det ikke var hans tur, heldigvis…Kan ikke si at det var mindre travelt med selskap alene, men fikk veldig god hjelp av besteforeldre når de kom, så den biffen løste vi. 

Kjøpte meg en linduk i voks, alle trodde det var en vanlig linduk, men nå kan jeg angre for kjøpet av en duk til 800,- som er ødelagt av rød pesto. Tips for å få det bort?

Dette er det nærmeste DIY jeg noen gang nærmer meg, og lage en bursdagskrone…


Blomster er laget hos sølvberget blomster.

Bordet er dekket med linduk, servise fra Pillivuyt og manilla merker til bordkort med olivenkvist. Vasene som blomstene er oppi er Tine K sin nye kolleksjon. Veldig enkelt, men elegant.

I morgen kommer et bilderas fra festen med alle gjestene;)

Kos deg…

Lisette

Amadeus 1 år i dag…

22. april 2012

Amadeus / Bursdag

Hipp hipp hurra for min elskede Amadeus som er 1 år i dag, tenk det allerede har gått ett år siden jeg holdt ham i armene for første gang. Amadeus er en AKTIV og snill gutt, som holder mamma i aktivitet fra morgen til kveld. Han er stortsett alltid blid, og veldig glad i mammaen sin. Han liker ikke når hun går, da dilter han etter. Ja…han går, gikk sine første skritt da han var rett over 10 mnd. Og nå springer han. Amadeus er nysgjerrig, elsker mammas interiør/pynt, og er veldig klar over at han gjør noe han ikke har lov til. Da smiler han lurt og er kjappere en lynet. Du kan ikke snu deg, da er han opp trappene om jeg ikke har lukket grinden, noe jeg alltid husker etter jeg letet etter Amadeus for jeg trodde ikke han kunne krype opp trappene. Men der fant jeg han i 2.etg smilende, og jeg tenker “godt det gikk godt”… Dagene nyter han med mamma og familien, i dag blir det tapas og kake/kaffe. Mer bilder i neste uke kommer;)
 
Her var ikke Amadeus mange timene…han komm 11 dager på overtid og var 49 cm lang og 3550 g. 
 
Ca.9-10 mnd
 
Som dere ser alltid et smil rundt munnen…dette er rundt juletider.
 
Amadeus og mamma i mars-12
 
Amadeus 6 uker gammel, tatt av min snille venninne…
veldig tørr i huden ettersom der er mindre fostervann når de går på overtid;)