Kategoriarkiv: Borddekking

DETTE SER JEG FRAM TIL I 2018

29. desember 2017

Borddekking / Egenpleie / en ny start

DETTE SER JEG FRAM TIL I 2018

Jeg elsker nye begynnelser. Ikke nødvendigvis for at jeg har så mange nyttårsforsetter, men «optimisme» som det nye året medbringer. Nye fargestifter på et hvitt lerret følelsen. Jeg har faktisk noen tanker om det nye året. 2018 er året jeg er ferdig lærer og dette vil påvirke både personlig vekst og økonomi. Det vil også innebære nye utfordringer og muligens ny jobb. 

Egenkjærlighet og relasjoner vil jeg dyrke mer i det nye året. Relasjoner fordi det gjør oss lykkelige og egenkjærlighet i form av sunn mat og positivt selvsnakk. Å pleie relasjoner har jeg ikke prioritert dette året nok. Familie, studentliv og jobb har tatt all energien min. Jeg har også begynt å trene igjen, men treningen må startes forsiktig på grunn av en svak ankel. Å trene skal være lysbetont og ikke stress. Stress må reduseres. Har du noen tanker om det nye året? 

Jeg har en siste ting som vil bli viktig i det nye året. Å reduserer forbruk og shopping. Jeg har bestemt meg for å vente med shopping til jeg har nådd vektmålet mitt. Det blir en belønning for hardt arbeid. Dette har jeg mer tro på en underveis prosessen. Jeg har gått opp 2,3 kg i juleukene. Helt greit, var mindre en jeg fryktet. Å redusere forbruket er noe jeg vil fokusere på generelt. Å shoppe på impuls er en negativ ting. 

 

 

TODAY IT´S MY BIRTHDAY!

2. november 2015

Borddekking / Hverdagsglimt / Mat og kos

 

Så er dagen her jeg er ett år eldre! Det er 4 år siden jeg ble tredve, og mye skjedd i livet mitt siden. Veiskillet var da jeg byttet jobb, og havnet inn i skolen. Fra sykepleier inn i jobben som miljøterapaut. Jeg opplever at jeg har utviklet meg som menneske, og det har igjen hatt en positiv innvirkning på meg som mor og medmenneske. Å jobbe med barn er virkelig en fantastisk jobb! Deres nysgjerrighet, spontanitet, glede og uskyld. De siste årene har jeg jobbet knallhardt med å finne balansen i livet mitt igjen.  Det å jobbe nattevakt rotet til hormonsystmet, og det tok sin tid å endre mønsteret. Det siste året oppdaget jeg en lærerspire hos meg. Det føltes som et kall! Jeg elsker å formidle, og nå ut til barn med en inkluderende tilnærming.

I går hadde jeg famililen på kake, det ble langt i fra en sunn variant. Men, det handler om balanse-right? Snickerskaken smakte nydelig, og er ufattelig mektig. Fant oppskriften, HER.

Så Hipp hurra for meg i dag!

By Lisette


Today it´s my birthday, and I made a cake yesterday for the family. It tasted really good and the recipe for the snickers cake is HERE.

Enkelt og greit…

10. januar 2013

Borddekking / Bursdag / Familie / Ferdinand

På mandag ble Ferdinand 4 år, og dagen feiret han med barnehagen hjemme hos oss. Kan love dere at foreldrene fikk kjørt seg. Bare gøy da! Tusen takk for alle hilsninger på dagen hans her på bloggen og Instagram. På søndag feiret vi også dagen med familie. Vil dele litt bilder fra borddekk i sort, hvitt og gult. Jentene fikk rosa glasur på cupcakesene og guttene blått. Jeg er ingen “dillemamma”, og bruker ikke timesvis på borddekk og forberedelser. Skulle gjerne baket superfanzy kaker, men slik ligger ikke for meg. Men selskap og kaker ble det…og så Ferdinand glitret i øyenene, beste tegnet det.
 
Tante Malene 
Rosa glasur på cupcakesene til barnehage venninnene…
 
 
 
Ranunkler i sterke farger…
 
Litt fyrverkeri til på sjokolade kaken…
Min første suksessterte…vellykket!
 
Takk til svigermor som bragte med ostekake med bær…
 
 
Ferdinand forventningsfull i blikket…
Min kjære elskede mormor…
 
Amadeus før selskapet…
 
 
Bilderaset her er en god mix fra barne og familieselskapet. 
 
Jeg vil også takke for kjempe fine tilbakemeldinger fra bidraget from within hos NIB. Jeg blir såååå glad for hver eneste en.
 
L O V E 
 
Lisette
 

Selskap-utført…

30. desember 2012

Borddekking / Familie / Jul

Da var første selskap av 3 utført, og jeg klarte til og slappe litt av. Jeg vil dele med dere noen bilder før gjestene kom, jeg dekket med kanelstenger, linduk med stjerner fra Tine K, furu og linservietter. Ble inspirert á la Bengtgården. Blomster jeg brukte var hvite ranunkler…når jeg dekker til bords liker jeg det er “rent”, og bruker ikke for prangende blomster og gjerne lave blomster.
 
Hyssing, lin, furokvast og kanelstenger…P U R E
 

Serviset er det franske Pillivuyt


Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger fra forrige innlegg, det betyr innmari mye med kommentarer fra dere. Det gjør det så verdt bloggingen!

Bildene er tatt i utrolig dårlig lys, det regnet noe vanvittig i går her.

Fin søndag.

L O V E

Lisette

Inviter…

4. september 2012

Borddekking / NIB-utfordringen

Høsten er en tid for innekos og god mat…og her har jeg dekket et enkelt lunsjbord for to. Jeg er glad i høsten og de fargene denne årstiden byr på. Jeg liker godt og invitere til mat, og borddekking er noe jeg liker godt. Jeg inviterer deg derfor til lunsj hos meg…kommer du? Utgangspunktet for tanken bak bordekkingen her er høst. Jeg har brukt naturlige materialer som bord, bestikk og lin. Har også litt stål med i bestikket for å bryte det litt. 
 
 
Høsten er her…
Lysene er laget av min sønn på snart 4 år, i alle høstens farger…
 
Fransk bondepølse og hjemmelaget knekkebrød…kanskje ikke det jeg hadde servert, men fint som dekor på bildet.
 Med dette er jeg med på utfordringen til NIB med tema “inviter”…Meld deg på HER. Veldig gøy og delta…
 
Høstklem fra Lisette
 
 
 

Svart hvitt til bords..

21. februar 2012

Borddekking / Inspirasjon

Er enda ikke lei av det sorte og hvite, og endelig er dette fortsatt trenden nå i vår også. Men vi trenger jo heller ikke og følge trenden slavisk, men som en interiørfrelst maniac så er det kjekt med det nye også. Nå veier jeg for og imot om det blir skifte til blått, har dere sett den nye vårkolleksjonen til Tine K? Gosh…så vakkert!

Sort bånd rundt Georg Jensen bestikket vårt, og nye bordbrikker i fargen phantom fra Tine K. Serviettene, keramikken og wave telysholderen er også fra Tine K. Mange ganger jeg leser blogger og lurer på hva jeg ser på bildet, derfor skriver jeg det like godt ned. 

Takk for mange innspill på Barcelona turen vår, han ble kjempe glad for gaven. Og nå gleder vi bare oss. 

Tirsdagsklem fra Lisette